Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 27
maria08 spune:
Buna!!
Ioana, Cornelia: Tin pumnii sa fie totul bine!! Sa va intoarceti !!!!!
Fetelor, eu intru mai rar, nu am noutati.....si am mult de munca....
Va pup pe toate, dar pe toate!!!
jojo_miha spune:
Azi mi-am luat analiza la toxo ,iar sunt in ceata Anti-toxo.gondii IgG,(ELISA) 116.545IU/ml LIMITA NORMALA (negativ <9) si Anti-Toxo.gondii IgM,(CHEMI) 3.0 AU LIMITA NORMALA (negativ<10).
Mihaela 15+
jojo_miha spune:
Flisa sunt tot nedumerita deorece randul trecut am facut doar IgG-ul acum le-am facut pe ambele.Da am fost internata 4 zile,ma intrebasei la ce doctor am ramas,deocamdata si sper ca pana la capat la d-na Daduianu care a fost o draguta in spital.
Mihaela 15+
mav spune:
jojo_miha, eu inteleg ca infectia cu toxo-... este veche (ai avut-o), iar acum esti bine. dar dr duduianu nu te-a lamurit?!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
jojo_miha spune:
Mav nu m-a lamurit ca nu am ajuns la cabinet,abea ieri am luat rezultatul.
Mihaela 15+
mav spune:
mamacita, LA MULTI ANI FERICITI!!!!!! Sa va traiasca Alexut, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
N-am mai scris si eu de mult ca sa nu fiu off-topic, dar acum am intrat sa-i urez si eu Mamacitei La multi ani! pentru Alexutu, sa va traiasca, sa fie sanatos si fericit si voi alaturi de el!
Maria, Mada va multumesc pentru incurajari!
Noi ( eu si Cornelia) plecam sambata in Ungaria si vom sta aproape toata luna mai!
Speram sa ne intoarcem de acolo !
Sa ne tineti pumnii!
Daca vom putea, mai intram sa va spunem vesti!
Va pupam pe toate!
Ioana
maria08 spune:
Buna dimineata!
Mamacita: LA MULTI ANI pentru Alex!!!!! Sanatate si numai bine!!!
Ioana, Cornelia: Va asteptam cu vesti bune!!!
Angelique: Sper ca te distrezi si ca te intorci cu bateriile incarcate!!!!
Mav: Nu mai spui nimic??? S-au instalat rushii??!!
Va pup pe toate!!!