Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 24
mamacita spune:
lulu,ti-am trimis pm.
andicu,eu am discopatie de vreo 15 ani,cu destule imobilizari la pat in lumbago.In sarcina am purtat[si acum mi-am reluat"bunele obiceiuri",caci a crescut burtica mult mai repede ca la Alexutu]o centura prenatala.Mi-a fost de enorm folos.E ca un fel de hamac care se prinde la spate cu "arici"si ajuta coloana la preluarea greutatii.se gaseste in farmacii,eu am luat-o de la Sensiblu din Piata Grivitei.
madaluta,capacitatea intelectuala sigur o ai[crede-ma,dupa mai mult de 10 generatii de studenti care mi-au trecut prin mana],dar partea de respingere fizica a imaginilor socante e mai greu de controlat;pacat ca de obicei exista alta fateta-cei care rezista la sange si operatii,dar au un creier cat o nuca,si aia cu suprafata plata,si care ajung veritabili doctori-macelari.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
madaluta spune:
mamacita: cand am spus" k nu am capacitate intelctuala"....as fi vrut de fapta sa scriu .."sunt blonda"...dar imediat mi-am dat seamaa k si tu esti blonda, deci argumentul n-ar fi tinut...
Oricum parerea mea ramane aceeasi , k trebuie sa fii aproape genial sa termini o asemenea facultate....chiar daca uneori realitatea ma contrazice...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
mav spune:
Salutare!
Andicu, am vazut pozele de la munte, esti o burticoasa frumoasa!
Lulu, imi pare rau pt problema ta. Ne povestesti si noua cum a fost la dr si la cine ai mers, pana la urma? Sarcina fara necazuri iti doresc!
Mamacita, se apropie aniversarea lui Alexut! Sper sa faceti multe poze si... poate ne arati si noua burtica, deja cred ca este maricica!
Flisa, sa se faca bb bine cat de repede!
Jojo, la ce dr te-ai hotarat sa ramai, ca eu n-am inteles.....
Madaluta, ce "biberon" grozav aveti, fara tetina clasica! Noi taaare greu am scapat de biberoane... aproape de 3 ani.... Ce bine ca ati gasit asa ceva (unde? ca e bine de stiut!)!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
lulu77 spune:
Buna ziua ,
Am revenit ,asa cum am promis ,cu vesti , impresii !
Am fost aseara la medic ,la BELCIN .
Stiu ,multe sunteti total impotriva ei ,dar ..sincer va spun cu mana pe inima ,a fost PRIMUL medic care mi-a vorbit pe intelesul meu ,care mi-a explicat toate posibilitatile ,avantajele ,dezavantajele ,etc ,mi-a raspuns cu calm si atentie la toate intrebarile .
Poate a contat enorm de mult pila cu care am ajuns la ea ...cine stie !?
Am tot stat si m-am gandit ,toata noaptea , cred ca din cauza hormonilor de sarcina ,am luat-o razna .Eu sunt o fire luptatoare ,optimista si acum o iau razna ? Nu e cazul .Asa ca fruntea sus !
Pana acum ,multumesc lui Dumnezeu ,a fost o sarcina frumoasa ,fara probleme ,nu vad de ce sa imi fac probleme inutile?
Sunt un om normal ,sanatos ,cu un copil (la purtator) activ ,vioi si sanatos.
Au fost si sunt si alte femei insarcinate cu fibrom .....deci se poate si nu cred ca este o problema ATAT de grava ,sa nu mai dorm noaptea linistita!
Nu sunt o persoana deloc ciufuta ,ciudata sau f pretentioasa ,deci nu am incercat sa caut motive la fiecare medic ,NU ,dar asa s-a intamplat ,asta este .
Mi-a explicat si Belcin aseara ,ca se poate ca fibromul sa fii fost f mic si din cauza sarcini sa evolueze ,si apoi sa nu fie vizibil decat la un aparat f performant .
Si cu toate astea ,am primit si vestea ca d-nul Cristurean se afla in Concediul de la inceput pana la jumatatea lunii AUGUST...deci chiar nu as risca cu medicul in concediu sa astept sa nasc .
Saptamana viitoare voi merge in vizita la Maternitatea din Medgidia !
O zi buna .
21 + si 3 zile
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
andicu spune:
Buna fetelor!
Mav, merci mult !
Mamacita, m-ai luminat! chiar ma gandeam la centura aia , si prietena mea foloseste si zice ca ii face bine la mijloc ( e in 8 luni deja) si ca i-a recomandat-o dr ( locuieste in Germania). Daca si tu ai folosit-o cu succes e clar ca pot s-o iau linistita! saru'mana!
Lulu, sa stii ca si eu am auzit si de bune si de rele despre dr Belcin, insa destule de bine , iar de maternitatea din Medgidia sigur o sa fii multumita! sarcina usoara si fara peripetii in continuare! .
Eu sunt ubn renovari prin/pe langa casa, nu prea am timp de scris, nu ma obosesc eu tare, dar trebuie sa mai stau cu ochii si pe la muncitori, asa ca intru mai rar, dar sa stiti ca oricum stau cu ochii pe voi! pe toate!
Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
madaluta spune:
mav: biberonul este luat de la carrefour si ate tetina de formare cat si lingurita care se incarca drect din sticluta in timp ce suge el. Noi inca nu l-am folosit caci inca nu am trecut la hrana solida..suntem abia la suculete... aa si costa doar 11 lei.
andicu: amenajati si camera lui bb? sa ne-o arati si noua cand e gata..
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
andicu spune:
Da, Mada, o sa aranjam si camera lui bebe dupa ce terminam cu izolatia, probabil in vreo 2 sapt. e gata. Sigur ii fac poze si va arat!
Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
daniela76 spune:
Salut toate constantencele si imi cer scuze ca nu prea scriu dar am pc doar la munca si sunt destul de aglomerata, dar va citesc cu interes tot timpul.
Eu am fost ieri la dc si am vazut bb-ul care a crescut la 10 cm. Dantes mi-a spus ca a vazut ceva intre picioruse si crede ca am un baiat, dar cu certitudine imi va spune data viitoare.
danielal
flisa spune:
madaluta, bebelul meu a avut rosu in gat si temperatura 7 zile, dupa care am intrat cu antibiotic pt ca devenise apatic si marait. Dar dupa ce am terminat tratamentul, stupoare - i-a iesit un dintisor si acum iese si al doilea, desi nimeni nu ma credea ca "se vede ceva". Toata lumea spunea ca trebuie sa fie inflamat si rosu.
Oricum a trecut si acum am inceput un tratament pt rahitism - nu asimileaza vit D si Ca si asa ca suntem f "ocupati", plus ca pe 28 avem si botezul.
Pupici si sa stiti ca va citesc.
babyyy spune:
Flisa multa sanatate bebelusului tau!
C tratament pt rahitism ii faceti?Nici al meu nu asimileaza,mi s-a zis ca are un pic toracele marit si ca e inceput d rahitism.
Eu sunt disperata de cand cu pneumonia mi-a racit de 2 ori in luna martie si de 2-3zile iar,,,,:(doar ce terminasem.
Voi la ce medic pediatru mergeti?Va pup