Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 23
mamacita spune:
maria,iti tin pumnii!
creem,asa este,dr.Peteanu e f.buna la echo si are aparatura foarte performanta,du-te cu toata increderea!
Eu am facut dublu test,de fapt ii zice combinat,cacai combina dublul test cu translucenta nucala obtinuta la echo si are rezultate mult mai valide decat triplul test.Dat fiind ca mi-a iesit acest test "supersexy",nici n-am mai facut TT.
andicu,din pacate n-am timp sa detaliez testul de hiperglicemie provocata,dar sigur il gasesti in 1000 parti pe net.Si asa este,dr.Lutescu isi ia toatae precautiile necesare,poate n-ar fi rau sa-l faci.Poti sa-l faci la Biotest.e liber,modern,fetele dragute si aproapte de cab.Lutescu.
Scuze de greseli,tastez pe intuneric,doarme Alexutu.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
creem spune:
Multumesc pentru incurajari, mamacita!
Jojo_Miha, la ultimul echo pe care mi l-a facut dr. Daduianu mi-a spus ca e bine lipit da ca e cam jos, aproape de col si sa nu fac efort. In rest era bine, dar nu mi-a dat multe amanunte. Abia astept sa mai treaca ceva saptamani sa mai fac echo!
Sper ca sunteti bine si BB-ii din burtici sa creasca sanatosi si frumosi!
Pupici
9+
flisa spune:
Scuze ca nu am mai intrat pe aici dar l-am avut pe bebe bolnavior si am si inceput un tratament impotriva rahitismului.
jojo_miha, iti urez multa bafta si sper sa te ajute dr Daduianu, asa cum m-a ajutat si pe mine. Eu chiar nu cunosteam riscurile la care eram expusa pana nu m-a internat in spital si am vazut celelalte cazuri asemanatoare iar pentru asta ii sunt recunoscatoare. Si celelate paciente ale ei erau f multumite de ea. Poate stia ca nu e vb de bine pt ca uneori e cam stricta in sensul ca vrea sa ii urmezi indicatiile si daca esti putin mai "zapacita", ca mine, ca vroiam sa fug din spital pt ca nu suportam spitalul si sa stau numai la pat... Ah si mai erau paciente de ale ei care erau suparate pe ea pt ca a tipat la ele, dar din ce cauza - pt ca au stat bine mersi acasa cu tensiunea 17 cu 9 fara sa o anunte si cu riscul clar de pierdere a bebelului. Ma rog sunt mai multe detalii...
lulu 77, felicitari pt bebe. Vei petrece 9 luni superbe in compania bebelului din burtica.
lulu77 spune:
Buna dimineatza!
Azi merg la doctor ...altul decat Cristurean !
De ce ?
Saptamana trecuta am facut morfologia fetala la Bucuresti , la Iosup .In afara de faptul ca bebe este f ok ,grasunel ,lungut , f vioi ,mami (adik eu ) cam deshidratata -desi beau cam 3 litri cel putin de apa / zi ,si de aici placenta cu mici calcificari...surpriza mareeeee!
Am 2 fibroame ..unul mic de aproape 1 cm ,dar unul ,ufff ...de 6.5 cm .....si sunt tare dezamagita de toti medici la care am fost (Cristurean ,Lutescu ,Rusa ) nici unul nu au vazut fibromul , iar Iosup a zis clar ca se vede ffff bine ...si chiar la un echo 2D ,DAR DOAR IN CAZUL IN CARE NU ESTE TRATAT CU SUPERFICIALITATE ECHO .........
Datorita acestui fibrom ,mi-a zis Iosup , ca s-ar putea sa nu pot naste natural (mareeee dezamagire ptr . mine ) si mai ales sa nasc chiar mai devreme cu 10-15 zile din cauza imbatranirii placentei !
Sunt dezamagita ! Asta este !
Am fost tare speriata, acum m-am linistit, am citit ,m-am documentat si cu ajutorul lui Dumnezeu si liniste ,odihna ,putem ajunge linistiti la capat!
Maine revin cu impresii ...despre doctor ( nu spun ina nimik !) .
Oricum ,de data asta merg la un doctor cu interventii si pileee mari ...constat ca in Constanta numai asa supravietuiesti.
In rest ..sa stiti ca va tin pumnii si va urmaresc zilnic ,poate se mareste listuta de burticoase!
21+ si 2 zile
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
madaluta spune:
lulu; imi pare rau k ai primit un asemenea diagnostic, dar e bine k sarcina e destul de avansata si nu iti creeaza probleme.Eu am mai citit despre asa ceva si spuneau k sarcina ar favoriza dezvoltarea unor mici fibroame pe care le aveai mai inainte si si k daca treci de perioada in care marimea fibromului depaseste marimea bebelusului nu sunt probleme.Poate k fibromul tau(cel mare) s-a dezvoltat in ultimul timp si de aceea nu a fost depistat la echo, nu stiu ce sa zic...Eu totusi ma indoiesc de faptul k d-nei lutescu i-ar fi scapat asa ceva, dar ma rog, tu stii mai bine...Multa bafta la medicul cel nou..si sa ne tii la curent..
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
flisa; ce a patit bb de e bolnavior? Ce ii dai pt rahitism in afara de Vigantol si Calciu? sper k nu e ceva grav... si multa sanatate....
Cornelia, Ioana: ce mai faceti? Cred k de-abia asteptati sa treaca luna...
lulu:am uitat sa iti spun k la mine rusa( de fapt sotia dansului care face echografie) nici macar n-a vazut k sunt gemeni(la sarcina pierduta acum 3 ani), iar cristureanu nu mi-a vazut frumusete de sept ce imi impartea uterul in doua...( de fapt nicun medic nu vazuse asta pana la D-na Lutescu-si de-aia am capatat incredere in dansa)
Si acum iarasi revenim la ideea de Dr pereche....Asa cum gasesti cu greu o prietena care sa te inteleaga si sa te ajute,o coafeza care sa te multumeasca, un restaurant bun...asa e si cu medicii...incercam pana ni-l gasim pe cel potrivit...Numai k riscurile sunt incomparabile cu restul exemplelor pe care le-am dat eu...
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
babyyy spune:
C dragutttt:) Buna fetelor , in amintirea lunilor trecute cand eram si eu graviduta va citesc cu atata drag.
Eu am nascut acum 5 luni jumatate cu Dr.Rusa si Dr Nicolae-anestezist.
Am fost multumita de amndoi,,, de Rusa nici nu mai trebuie sa comentez,,,, m-am simtit super de fiekre data cand am fost la el si imi dadea incredere,,,, ceva de genul "dr pereche" .mai ales ca sotul era plekt mai tot timpul stiam k am p cineva p care pot suna la orice ora din zi si din noapte.Si chiar asa,,, pe la 7 luni am, avut 3 zile d cosmar cu contractii urate si scaune multeeeee si m-a certat ca d c nu l-am sunat.Dupa operatie am avut furia laptelui si ma suna sa vada cum ma simt si s-a oferit sa vina Duminik sa imi scoata el atele la spital.Dupa operatie m-a trimis in rezerva fara sa ii cer, chiar i-am raspuns ca imi este indiferent dc stau in rezerv sau cu altcineva,,,, la urmatoarea sarcina tot la el voi merge cu siguranta.
Vizavi de echo--da aveti dna dr Rusa nu prea le are cu eco cu toate ca mi-e mi-a "ghicit" din prima ca voi avea baiat,,, dar nu pot face comparatie cu experientele unora din voi unde era vorba de vazut la eco nu sexul copilului ci alte lucruri mai importante.
Asa ca mergeam si la echo 4D la dna dr Ciufu Carmen.
Dr Nicolae este un scump---- a avut grija de mine pe tot parcursul operatiei,,, imi era sete,,, imi uda buzele cu apa,,,ma mangaia,,, in post operator m-a vizitat chiar facea glume cu mine si cu asistenta care era d tura:)) iar urmatoarele dimineti ma vizita si imi explica ce sa mananc ,,,etc.
Probleme in timpul operatie sa zicem ca am avut in sensul k m-au apukt niste frisoane si imi era asa de friggggg,,,, in momentul in care mi-a bagat prima doza-epidurala am simtit ca o bubuitura in piept si mi s-a facut rau deodata dar mi-am revenit imediat dupa c mi-a administrat ceva in perfuzie,(eu am si problm cu tensiunea),, nu am simtit durerea pana seara cand la a2a doza deja incepea incetul cu incetul sa nu isi mai faca efectul asa ca am fost nevoita a2a zi sa il rog p domnu dr sa mi-l scoata ca pur si simplu nu ma puteam acomoda cu el in coloana.Cand l-am scos am simtit o usurareeeeee
Era mai mult o "jena" decat durere in coloana.Am si cifo-scolioza oare sa fie de la asta?hmmmm dar nu ma potolesc la urmatoarea cezariana tot epidurala voi cere:))))
Pacat ca nu am citit mai de mult ,,cu siguranta as fi rugat-o pe Mamacita sa imi fie dr anestezist:)oricum e bine de stiut:)
Iar la capitolul doctori pediatrii,,,vai mama mea!multe experiente si cu ei....
In concluzie Rusa&Nicolae au fost niste domni cu mine si a fost super,,, problm cu epidurala cred ca e din vina coloanei mele sau cum m-oi fi miscat eu nu stiu,,, pt ca pana seara totul era oki inca asistenta se mira ca nu ii cer sa-mi faca doza si trecusera ceva ore.
Va pup si multaaaaaaaaaaaaaaaaa sanatate!
mamacita spune:
quote:
Originally posted by madaluta
lulu; imi pare rau k ai primit un asemenea diagnostic, dar e bine k sarcina e destul de avansata si nu iti creeaza probleme.Eu am mai citit despre asa ceva si spuneau k sarcina ar favoriza dezvoltarea unor mici fibroame pe care le aveai mai inainte si si k daca treci de perioada in care marimea fibromului depaseste marimea bebelusului nu sunt probleme.Poate k fibromul tau(cel mare) s-a dezvoltat in ultimul timp si de aceea nu a fost depistat la echo, nu stiu ce sa zic...Eu totusi ma indoiesc de faptul k d-nei lutescu i-ar fi scapat asa ceva, dar ma rog, tu stii mai bine...Multa bafta la medicul cel nou..si sa ne tii la curent..
madaluta,ai luat in considerare sa faci a doua facultate,medicina?Intreb serios,nu la modul peiorativ,pt.ca,pe langa faptul ca esti foarte bine informata,ai si intuitie clinica,ceea ce nu intalnesti la multi doctori"prefabricati".Exact asta ma pregateam sa-i raspund lui lulu,fibromul creste in sarcina si era clar ca avea dimensiuni mici,daca acum are 6,5 cm.Oricum,lulu,sa nu crezi ca daca vei naste prin cezariana vei fi scutita de experienta purificatoare a dureriisau ca vei fi mai putin mamica...Important este ca bb sa ajunga la termen si ambii sa fiti bine.Cat despre placenta cu calcificari,nu se datoreaza deshidratarii,chiar daca vin in contradictie cu ce ti-a spus dr.Iosup.Eu am avut placenta cu calcificari si am dus sarcina bine mersi pana la 39s si 3z,asa ca nu-ti face probleme.Urasc modelul de discreditare practicat de unii colegi fara temei,lasand la o parte ca sperie si pacientaAi nevoie de o urmarire atenta din partea cuiva priceput si totul va fi ok pentru voi,te rog sa stai linistita!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andicu spune:
Buna fetelor.
Lulu, am tot citit si eu ca desi e un medic f bun, de multe ori Iosup are tendinta sa te sperie, fara sa-ti dea mai multe detalii. Stai linistita ca am citit despre multe gravidutze cu placenta imbatranita si care au nascut bine-mersi la timp si bebei sanatosi! cat despre fibroame, poti rezolva problema dupa nastere, daca e cazul, stiu si eu de la dr meu de la Szeged ca in sarcina fibroamele si chisturile tind sa se mareasca din cauza hormonilor. Multa sanatate tie si lui bebe si sa aveti parte in sfarsit de un medic "pe sufletul" tau!
Mamacita, merci de sfat, ma hotarasem si eu sa merg la Bioclinic si sa fac oricum analiza,pt ca nu vreau sa fac pe desteapta unde nu e cazul si daca dna dr mi-a recomandat-o ca sa stam linistiti, asta e! mereu au fost tare dragutze fetele de acolo cu mine si nici nu e aglomerat! pt tine si bebica!
Noi suntem bine, creste burtoiul , bebe e cumintel, isi face planul de miscare zilnic dar nu ma deranjeaza mai multe de-atat, nici macar noaptea! singura problema e durerea de spate, combinata cu sciatica mea timpurie care acum isi face de cap: adica ba raman oloaga de piciorul drept ba de soldul stang, de nu mai pot nici sa ma misc nici sa respir cand ma apuca! noroc ca-mi trece si nu e ceva permanent! Ma gandeam sa fac si eu un 3D la dr Ciufu, am tot auzit numai lucruri bune despre ea, si ma gandesc ca acum ar trebui sa se vada bebe mai bune la fata, nu? oricum, la 32 sapt. am programare la Bucuresti, la Euroclinic, la Herghelegiu. Probabil ca voi face 3D si atunci sau repet morfo-fetala, depinde ce-mi zice si el.
tuturor si sanatate cu carul la Aspirante, Mamici si Burtici!
Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
madaluta spune:
mamacita: ...ma flatezi.....da ce-mi place....
N-as putea fi medic niciodata. ....Nu cred k am capacitatea intelectuala sa treec printr-o asemena facultate, iar in al doilea rand, cand vad sange, vomit...( la propriu, nu doar k mi se face rau)...
Ai mei parinti si-ar fi dorit mult de tot sa urmez cariera medicala, dar nici nu m-am putut gandi la asa ceva...
poze Darius
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,