Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 22
madaluta spune:
lulu: felicitari! sa va traiasca....
Ma da la Constanta numai putze se fac?
Noroc cu mamacita k mai perpetueaza specia feminina..k altfel am fi pe cale de disparitie...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
mamacita spune:
maria,nu te-am omis,acum am intrat putin si ma pregateam sa-ti raspund...dar nu am ce,caci tratamentul este de sustinere,asemanator cu ce i s-a prescris lui jojo,nicidecum ca sa ramana.a facut ea la un moment dat ceva cu aloe,nu stiu exact,caci nu s-a soldat cu rezultate.Imi pare rau,dar in afara de investigatii amanuntite si tratamentul cauzelor,altceva nu-ti pot recomanda...
jojo,madaluta parca s-ar fi vorbit cu mine cand te-a sfatuit,mai putin la partea in care ma lauda si pentru care-i multumesc.Cred ca acolo se vede diferenta intre medicii carora le place ce fac si cei care tin contabilitate pura.Eu chiar intreb pacientele daca au inteles,daca doresc sa ma intrebe ceva,din pacate sunt inca foarte multe cele pe care nu le intereseaza ce am de spus[adica de fapt ce urmeaza sa li se intample,nu?!],ci mai degraba"cat ma costa anestezia?".
lulu,felicitari,si foarte frumos nume!Lasa ce zice madaluta,intai baiatul,apoi fata
Mav,chiar,ce mai e cu voi?sper ca de bine...
Angie,concediu placut si cu surprize mari!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mav spune:
Dragele mele! Va pup pe toate!
Maria, mamacita, suntem bine. Nu am noutati nici de bine, nici de rau. Sebi a avut bronsita... inca mai tuseste, dar e plin de energie si de... prostioare, spre deosebire de mine. Eu... merg inainte cu motoarele la minim.... si pt conservarea energiei... si pe DC intru mai rarut....
lulu, frumoasa veste! Sa fiti sanatosi!
O primavara frumoasa tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
andicu spune:
Salutari si de la mine!
Lulu, felicitari pt baietel! si numele e foarte frumos!
Eu va citesc zilnic, dar nu prea am ce scrie, asa ca intru mai rar.
Suntem bine si eu si bebe, saptamana viitoare intram in trim.3 si incepe sa ma stranga .
Am si eu o intrebare: stie cineva cum se face exact analiza de provocare a glicemiei (aceea cu glucoza)? ma gandeam sa merg la Synevo, dar chiar va trebui sa ma intepe de 3 ori? si la cat de aglomerat e acolo cum ma duc eu la interval de 1 ora sa-mi ia iar sange? o sa stau de 3 ori la coada?? Mi-a dat s-o fac preventiv dna dr Lutescu si mi-e cam lehamite s-o fac, dar n-as vrea s-o supar.. am mai intrebat si alti medici si mi-au zis ca la glicemie 91 nu e cazul sa ma ingrijorez, si nici sa fac testul, dar mai bine-l fac sa stau linistita.
tuturor!
Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Si eu intru mai rar,dar va urmaresc din umbra
Andicu poti face analiza la Biotest nu e aglomerat si fetele sunt dragute, plus ca e si aproape de cabinetul d-nei dr. Lutescu.
Lulu felicitari pentru baietel! Sa fiti sanatosi!
Miha ce mai faci,sper ca esti bine!
Maria noi plecam la sfarsitul lui aprilie in Ungaria.Mai e asa putin..
Kriss concediu placut, sa te relaxezi,sa uiti de toate problemele si iti doresc sa te intorci de acolo cu burtik !
toate fetele si va doresc un week-end placut!
Ioana
Vreau si eu un
jojo_miha spune:
Buna seara,azi l-am vazut iar pe bebe,Flisa prima impresie a fost placuta despre doamna doctor,ne-a ascultat toata povestea ,am facut echo si ne-a consultat ,a costat 1.390.000 dar nu e o problema ,dar ca sa sti ,mi-a dat bilet de internare pt marti.M-a intrebat cum am ajuns la dumneaei si i-am zis ca de pe net,si a ramas surprinsa ca stia ca ea nu e vb de bine.Sa ne ajute Dumnezeu de acum.
Mihaela 13+
creem spune:
Buna fetelor!
Jojo_miha nici eu nu mai merg la cristurean , ca nu mi-a placut deloc de el, a fost distant si superficial. Merg la dr. rusa, la care eu am mai fost inainte sa fiu gravidutza. Eram putin indoita ca face sotia lui echo si nu e prea renumita, dar o sa mai fac echo si in alta parte - am auzit de dr. peteanu mihaela ca e buna si ca are si aparataura noua.
Am fost la control sapt trecuta si la echo era chiar dr. daduianu, la care te duci tu. mi s-a parut foarte draguta si atenta.
Voi v-ati facut vreuna dublu test?
9
jojo_miha spune:
Creem eu fac triplu test ,dublu nu am facut niciodata,vreau sa zic ca din acelasi motiv nu m-am dus nici eu la dr.Rusa ca am auzit ca sotia nu e prea cunoscatoare,desi cunosc persoane care au nascut cu dumnealui si au vb foarte frumos,dar nu au avut complicati in sarcina.Stiu ca tu cand ai fost iti spusese ca ceva nu e in regula ,acum e totul ok?
Mihaela 13+
maria08 spune:
Salutare fetelor!!
Dar ce faceti voi aici, pe pagina 3??!!! Pai se poate?!!
Mamacita: Acum am inteles si iti multumesc pentru raspuns. Am fost asa de insistenta....credeam ca ai vreun tratament pentru a ramane....Acum am inteles!
Mav: Ma bucur ca sunteti bine! Incearca sa fii mai optimista!! Vom reusi pana la urma!!!
Ioana: Sper sa nu ma uiti cu ceea ce te-am rugat! Eu nu am reusit sa fac nimic deocamdata.....
Eu azi sau maine ma duc la eco la Lutescu sa vedem ce foliculi am produs luna asta.....mai merge cineva??
Pup!
madaluta spune:
....nici o noutate? nimeni nu mai scrie pe aici??sau s-a iesit din post si profitati din plin?
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,