Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 21
maria08 spune:
HRISTOS A INVIAT!!
M-am intors si eu azi si am intrat sa va pe toate!!!
Jojo: Doamne prin cate mai treci !!!!!! Doamne Ajuta sa fie totul bine!!!
Angelique: Vad ca nu mai postezi....de ce??? Esti suparici??
Mamacita: Am remarcat ca ai scris ceva de un tratament pe care l-a tinut si sora ta inainte de a ramane insarcinata...poti sa-mi dai si mie un PM, te rog!!! Poate incerc si eu marea cu degetul!!!
Va pe toate!!
madaluta spune:
jojo_ miha: pai daca n-ai facut IGM-ul pt ce iei tratament? Nu cred k ar tb sa il iei caci IGG-ul arata doar prezenta anticorpilor si astia nu se trateaza.Dupa ce faci si IGM-ul si iese pozitiv(doamne fereste) se administreaza tratamentul.... daca nu cumva te stresez cu intrebarile , cine si ce tratament ti-a prescris??
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
jojo_miha spune:
Mamicita tratament de sustinre tot Cristurean mi-a dat,in momnetul in care am ramas gravida am fost la el ,la 3 consultati,iau 2 utrogestan pe zi,un gravibion pe saptamana si nospa doar la durere.Am luat acid folic inainte sa raman gravida si dupa ,pana la 9 saptamani si apoi am luat elevit.Acum nu mai ma duc la el,deoarece a zis ca nu ma poate ajuta cu medicalul,desi de la cardiolog scria destul de bine ca trebuie odihna la pat.
Madaluta daca ma crezi nu stiu nici dupa cine sa ma mai iau ,m-am saturat de medici si de cati bani cheltuiesc,nu sunt deloc paranioca dupa parerea mea dar dupa atata sarcini pierdute si atata chin imi doresc si eu un copil, o sarcina normala si imi doresc niste medici care sa fie oameni ,nu sa ma trimita sa fac analize si alea imcomplete ,sa-mi dea sa iau tratament si ..........nu mai pot si la tensiunea mea stersul asta imi mai trebuie, o sa o iau razna,aseara i-am zis sotului ca mai bine fac avort si incheiem capitolul copii.
Mihaela 13+
jojo_miha spune:
Mi-a dat Rovamycine,una la 12 ore,am luat doar una,o sa ma duc maine sa fac iar analiza la toxo si IgG si IgM ,am citit si eu ca unu fara cealalta nu are nici o concludenta dar am zis ca daca mergem la medic ei stiu mai bine ca noi,maine voi face de capul meu.
Mihaela 13+
AngeliquedeS spune:
Jojo_miha, linisteste-te, iubita mea, iti creste tensiunea si faci ra la bebe. Nu stiu ce sa spun, nu pot decat sa subscriu la parerea mamacitei, cum mai ai curaj sa mergi la dr. Cristurean? Mergem la medici ca sa ne spuna EI cum sa facem si ca sa avem INCREDERE IN EI, si cand incolo uite ca dai peste unii de acest gen care bajbaie mai mult ca noi. Si din cauza unor medici de acest gen se arunca cu noroi in toti.
Fetelor, eu nu am mai postat nu fiindca v-as fi uitat sau fiindca as fi suparata cum se intreba Maria, doar simt nevoia sa iau o pauza, sa imi traiesc viata cum se spune. Va citesc in fiecare zi, stau pe faza sa vad daca nu se termina capitolul ca sa pot deschide altul , si cam atat. oricum sunt la curent cu tot ce spuneti voi, va urmaresc din umbra.
Iau tratament homeopat si cam atat in ce priveste proiectul bebe, m-am apucat de cura de slabire, mi-am luat role si sambata plec in Germania pentru trei saptamani la tatal meu, intr-o frumoasa statiune bavareza, Bad Kissingen, unde locuieste el. Cum o vrea Dumnezeu. Viata e prea frumoasa si am nevoie de o pauza. Sper numai ca acest concediu sa nu se incheie la fel de tragic ca ultimele mele doua concedii cand am avut ghinion cu carul.
Astea sunt noutatile in ce ma priveste. Va sarut cu drag si va iubesc in continuare la fel de mult. Va strang pumnii sa fiti fericite si sa aveti grija de voi. Eu sunt aici, in umbra....
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea
madaluta spune:
jojo_miha: iti inteleg perfect teama si nelinistea si nu te consider deloc paranoica...Si eu dupa doua sarcini pierdute imi pierdusem incredera in medici si m-am apucat frumusel sa ma informez singura. cred k lucrul asta m-a ajutat foarte mult, caci asa am reusit sa imi gasesc "medicul-pereche". Adica eu citeam cautam, stiam dinainte ce analize trebuie sa fac si cand mergeam la vreo consultatie lasam medicul respectiv sa imi spuna ce are de spus dupa care veneam si eu cu intrebarile.daca nu eram multumita de explicatii sau daca il deranjau intrebarile suplimentare renuntam sa mai merg..sa nu stresez omul degeaba ...caci cei neprofesionisti sunt stanjeniti cand pacientii sunt bine informati.Se vad amenintati sau nu stiu care e problema.
Sau daca vedeam k nu mi se prescriu anumite analize despre care eu eram sigura k trebuie facute, intrebam eu de ele.Uneori si d-na lutescu imi spunea k nu trebuie sa le fac chiar pe toate, k n-oi avea eu chiar toate bolile, dar ii spuneam k are dreptate, dar ca vreau eu sa ma conving k asa este.Si apoi cand luam rezultatul analizelor, cautam pe net valorile normale,tratamente posibile, reactii adverse si cand mergeam la control aproape k stiam raspunsul.Cand mi se prescriau tratamente, pana nu citeam prospectul si eventuale pareri si ale altor persoane nu ma apucam sa il iau....
Si tot asa...
Mamacita e martora cate intrebari i-am pus si cat am stresat-o cu dilemele mele, dar mi-a raspuns de fiecare data cu calm si "pe limba mea" si m-a facut sa inteleg tot ce aveam nevoie.Si nici macar nu era consultatie platita....(ii sunt datoare pana peste cap)..si imi pare rau k nu am avut-o ca anestezist, caci chiar as fi intrat in operatie fara niciun fel de teama.
Ce sa mai spunem de cati bani dam pe o consultatie, fie ea doar verbala, tocmai pentru a te lamuri intr-o problema si pleci de acolo mai nedumerit decat la inceput.
Si prin faptul k te informezi si k pui intrebari medicii nu trebui sa se simta verificati cumva sau sa considere un afront adus(caci am primit si raspunsuri de genul: "pai daca stii, la ce ai mai venit la mine"?)ci chiar ar trebui sa aprecieze pacientii informati.
Cred k daca nu ma informam atat nici acum nu mi-as fi gasit medicul potrivit, caci n-as fi stiut ce caut.
Jojo, eu daca as fi in locul tau acum as merge la Cristuranu si doar l-as intreba de ce ti-a prescris acel tratament daca nu este sigur k ai boala. Ii spui k ai citi k boala se diagnosticheaza doar prin IGM si atat timp cat n-ai facut analiza de unde stie el k o ai...????Sa vezi si tu ce iti raspunde...
Cat despre analize poti face orice auzi sau citesti k ar fi necesar, nimeni nu te opreste, chiar daca nu sunt recomandate de vreun medic. In schimb, tratamente sa nu faci asa dupa ureche....
Eu te pup si iti doresc multa bafta in continuare. daca vrei eu iti pot spune meru ce analize am facut, pentru k ele difera in functie de avansarea sarcinii.Sau o alta idee este sa intri la "Odisee" la mamicile cu sarcini apropiata tie si acolo se discuta la momentul potrivit ce analize se mai fac....
Angelique:din cele ce ai scris simt eu o umbra de tristete si dezamagire sau mi se pare?
Imi doresc sa ma fi inselat si sa ai un concediu de vis, detasata de toate tristetile si dezamagirile de pana acum...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
lulu77 spune:
Am o "putza" la purtator !!!
Se va numi LUCA GABRIEL!!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
CRIXIA spune:
Eheee, sa va intalniti sanatosi! Super veste mami de baiat! Tati, ce spune?
Imi place de voi, organizati, aveti deja si numele ales! Bravos!
cornelianeli spune:
ooooooooo lulu ce veste
sa va traiasca,sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii
va salut pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
maria08 spune:
Buna fetelor!
Lulu: Sa va traiasca baiatul!! O sarcina usoara in continuare!
Angelique: Un concediu placut si sa te intorci cu bateriile incarcate!
Mamacita: Cand ai timp poate imi dai un pm( te rog ) cu tratamentul pe care l-a tinut si sora ta.....asta doar daca se poate.
Corneli, Ioana: pe cand e plecarea? Tin pumnii!
Mav: Tu ce mai faci? Care e planul pentru viitorul apropiat?