Informatii utile Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
IEPURASUL SA VA ADUCA LA TOATE!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI TUTUROR !
La noi au fost multe evenimente,si mai bune[de ex.sora mea este si ea gravida dupa incercari ca ale mele si trat.idem,cu 10 sapt.in urma mea,dar inca are probleme si m-am ocupat de ea,iar eu am scapat cu brio de masterat]si mai rele[de ex.o viroza respiratorie urata care a ingenunchiat adultii din Cta si care l-a prins si pe Alexut prin intermediul bonei,doar pe mine m-a ocolit].
Nu am reusit nici macar sa mai intru pe dc
Alexut insa este robust si s-a comportat mai bine decat adultii la tusea si febra care il molesisera,asa incat acum este muuult mai bine,desi are ceva tuse remanenta,dar plamanii sunt"curati".cu ocazia asta s-a indragostit de stetoscop,"stete",asa ca acum isi asculta si el menajeria de maimutoi.
V-as mai povesti,dar mai am treburi si oricum am pasit offtopic-scuze-,lasand la o parte ca,spre deosebire de prima sarcina,unde la 15 saptamani abia imi mai aminteam ce inseamna greturile,acum persista intr-o veselie,la 19 sapt.

Vreau sa va urez voua tuturor sa va aduca Sfintele Pasti harul lui Dumnezeu in camine, pace, bucurii, dragoste si speranta, intr-o unitate si sanatate depline!Sa vi se implineasca visul cel mai fierbinte, ajutate de doctorul-suflet-pereche!Si nu uitati,nimeni nu este perfect,nici cel acuzat,dar nici acuzatorul vehement;de multe ori vedem paiul din ochiul celuilalt,dar parul din ochiul nostru nu...Macar de Pasti sa uitam de sentimente negative si sigur Dumnezeu ne va ajuta,asa cum ne este scris!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

Hristos a inviat! PASTE FERICIT!
sper din totul sufletul sa petrecti frumos alaturi de cei iubiti, si, mai mult, sa se indeplineasca cea mai mare dorinta.. stiti voi...
multi multi multi pupici!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

HRISTOS A INVIAT!
FIE CA LUMINA TATALUI,IUBIREA FIULUI,HARUL DUHULUI SFANT SI BINECUVANTAREA PRECURATEI FECIOARE MARIA SA FIE CU NOI TOTI INTRU AMIN!
ADINA&ISIDORA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

HRISTOS A INVIAT! SARBATORI FERICITE!

vine
roxana 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

HRISTOS A INVIAT! Fetelor de curand va ceream niste informati despre rezultate la toxoplasmoza,de la laborator mi-au zis ca nu sunt prea bunedar m-am linistit cand am fost la d-ul doctor CRISTUREAN si mi-a zis ca analizele sunt bune.E bine fetelor nu sunt bune deloc am toxoplasmoza si mi s-a dat tratament,problema e ca nu am facut IgM doar IgG-ul si nu stiu daca am avut si inainte,voi reface analiza peste doua saptamani si voi face si IgM-ul.Am inima cat un purice si as impusca toti doctori.Va pup o seara buna.

Mihaela 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

jojo_miha, iti urez mult succes! Stiu ce e in sufletelul tau dar incearca sa fii optimista. Trebuie sa o scoti la capat!

Fetelor, sper ca ati petrecut un paste fericit si vad ca acum e cam pustiu pe aici. Gata sarbatorile, la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Hristos a inviat !
Cam liniste pe aici...ce faceti?
Jojo miha: imi pare tare rau, dar totusi poate ai avut cu mult mai inainte boala si acum ai doar anticorpii. de ce tocmai peste 2 sapt faci Igm-ul? Si nu inteleg de ce Cristurean ti-a spus k analizele sunt bune?
In sarcina trecuta nu ai facut analizele astea (toxo, citomegalo, chlamidya, rubeola)?...Scuze k pun atatea intrebari..dar sunt f indignata ..k dupa cate ti s-au intamplat medicii nu ti-au zis sa faci din timp analizele astea..

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Nu nu le-am facut ,si ce ma intriga este faptul ca Cristurean mi-a zis ca analiza este bine,le voi reface peste doua saptamani sa vedem daca actioneaza tratamentul.

Mihaela 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

jojo,indraznesc sa ma arat,sper sa nu ma impustiAm si eu nedumeririle madalutei,plus inca multe altele,inca de cand am citit prima data ce drame ai avut.Acum tratament cine ti-a dat,nu tot Cristurean?Intrebarea de baza ramane insa:cum de te mai duci la el,soro,dupa cate ai patimit?!!!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput