Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cbc spune:

te-am vazut ieri al tv..si vreau sa iti zic sa nu te dai batuta niciodata:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by xbogdanx

Draga, Aida
Iti scriu acest mesaj de pe adresa colegului meu de la servici.Meritul pentru strangerea acelor banuti nu imi apartine mie personal,apartine intregii echipe din care fac parte.Noi nu am putut sa contribuim cu foarte multi bani, dar am oferit informatii persoanelor interesate de acest caz.Meritul este al persoanelor cu suflet mare din Constanta,care au pus cate un banut in cutia din magazin.

In primul si-n primul rand meritul va apartine voua ,cei care ati povestit despre problema noastra , fara voi oamenii cu inima buna nu ar sti de nevoia noastra.
Oricum,am mai mult curaj sa lupt cand stiu ca atatia oameni sunt alaturi de noi.Ar fi foarte greu sa lupt de una singura.
Maine plecam la Miscolt.De luni incepem prima faza: recoltarea celulelor , iar apoi vom afla ce va urma.
Stiu ca va ganditi la noi si va multumim foarte mult si noi va dorim multa sanatate.
Aida si Emma Ciolac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oliviu spune:

Sunt si eu alaturi de Emma si de familia ei, si vreau sa va spun sa va rugati in continuare la Dumnezeu orice ar fi, caci numai El ii poate reda sanatatea micutei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armandcta spune:

Draga, Aida
Sa stii ca am vazut reportajul despre Emma de pe Prima si m-a impresionat foarte mult, sper din tot sufletul sa aiba efect si asupra oamenilor care pot dona sume mari de bani.Am aflat din mesajul tau ca pleci la Miskolc iti dorim succes, daca se poate spune asa,sa pleci increzatoare,trebuie sa reusiti sa invingeti aceasta boala. Noi vom fi alaturi de tine pe tot parcursul acestor etape, sa stii ca nu esti singura.Spune-i Emmei ca o astept la vara la Constanta sa mergem la Aqua Magic impreuna cu Alexandra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cbc spune:

m-am uitat ieri p acasa si am vazut un caz asemanator cu al tau...si fata a primit pe loc banii...toti...eu zic ca ar trebui sa insisti la cei de la povestiri adevarate si sa mergi si u acolo cat mia repede:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns perladevis spune:

Aida,ai incredere ca tu si Emma veti depasi aceste momente dificile pt voi.Aveti incredere in Dumnezeu si in oamenii pe care ii trimite El.Am observat pe aici ca exista multi oameni cu o inima enorma si din putinul pe care il au o ajuta pe Emma.Ai incredere Aida,si nu iti pierde speranta niciodata fiindca sunt si oameni cu un suflet mare incat sa-i ajute si pe altii.Nu iti pierde speranta curajul si vointa niciodata.Vei vedea ca totul se va termina cu bine.Chiar am stat si m-am gandit ca ar fi bine ca in sfintele sarbatori de Pasti,sa organizez un mic concert si sa cant pt.copiii bolnavi de o boala incurabila.E bine sa ne bucuram de sf.sarbatori de Pasti dar prin asta,ii poti face fericiti si pe altii.De la inima la inima.Va pup si aveti grija de voi.Mary

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by perladevis

Aida,ai incredere ca tu si Emma veti depasi aceste momente dificile pt voi.Aveti incredere in Dumnezeu si in oamenii pe care ii trimite El.Am observat pe aici ca exista multi oameni cu o inima enorma si din putinul pe care il au o ajuta pe Emma.Ai incredere Aida,si nu iti pierde speranta niciodata fiindca sunt si oameni cu un suflet mare incat sa-i ajute si pe altii.Nu iti pierde speranta curajul si vointa niciodata.Vei vedea ca totul se va termina cu bine.Chiar am stat si m-am gandit ca ar fi bine ca in sfintele sarbatori de Pasti,sa organizez un mic concert si sa cant pt.copiii bolnavi de o boala incurabila.E bine sa ne bucuram de sf.sarbatori de Pasti dar prin asta,ii poti face fericiti si pe altii.De la inima la inima.Va pup si aveti grija de voi.Mary

Multumesc tuturor pt sprijin si pentru gandurile bune,sper ca D-zeu sa ne ocroteasca si sa aiba grija de toata lumea, mai ales de copii.
Sper sa ne intoarcem cu bine si cu vesti bune de la Miskolc.
Fereza este reusita, avem celule pt 2 autotransplanturi plus rezerve.
Multumesc tuturor celor care ne-au sunat si s-au gandit la noi.

Sf. Pasti sa aduca ganduri si zile bune si mai ales sanatate ca este mai buna decat toate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oliviu

Sunt si eu alaturi de Emma si de familia ei, si vreau sa va spun sa va rugati in continuare la Dumnezeu orice ar fi, caci numai El ii poate reda sanatatea micutei!

Draga Ovidiu,stiu ca esti alaturi de noi tu si familia ta si va multumim.A fost Bunu la noi in 25 martie,cand am plecat la Miskolc si ne-a adus 100 euro.Va multumim din suflet.
Ne-am intors pentru 2 cure de chimio,iar apoi vom pleca la transplant.Speram ca va fi bine.VA FI BINE!

Paste Fericit!

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!

PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Hello!

1001 vizitatori si nici un mesaj?
Nu-mi vine sa cred!Nu conteaza.Multumim mult!

Mai avem 5 saptamani pana plecam la autotransplant.
Asteptam vesti.

Mergi la inceput