Mamici de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Samuray lady de acord cu tine, in unele familii poate functiona, mai depinde si de atitudinea nevestei, daca isi mai aduce aminte sa-l fugareasca si in alta camera etc. Oricum bebeii sunt fericiti oricum caci iubirea le-o poti arata oriunde.

Acum ce vei face si cu bb2? Nu-l muti pe Ken?

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

LUNA1-pe Ken nu-l mut,il lasam la locul lui.
NU pot sa ii arat ca de vine bb2 el tre mutat,impaketat si trimis in alta camera.O sa stam fromos toti intr-o camera.Doar seara,cand dormim,ca in timpul zilei fiecare cu locul lui.

Samurai-lady 19 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Samurai-lady, sper ca n-o sa te supere intrebarea mea: pentru ca doarme in camera voastra, Ken n-a devenit mai mamos, mai dependent de tine decat alti copii? Intreb pentru ca asta e motivul major pentru care am rezerve in ceea ce priveste aranjamentul asta de dormit.

Lia S20

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Samurai-lady

LUNA1-pe Ken nu-l mut,il lasam la locul lui.
NU pot sa ii arat ca de vine bb2 el tre mutat,impaketat si trimis in alta camera.O sa stam fromos toti intr-o camera.Doar seara,cand dormim,ca in timpul zilei fiecare cu locul lui.

Samurai-lady 19 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Asa e. nu poti sa-i spui "hai ca a venit bebe, tu te muti!" Fiu-miu m-a intrebat daca il mut din camera lui. I-am explicat ca locul lui e doar al lui iar de atunci tot zice ca daca vrea bebe poate sa doarma la el in camera.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2girlsmum spune:

Va salut fetelor, ,

Dupa cateva secole de absenta, apar si eu pe aici, v-am mai citit din cand in cand si sunt oarecum la curent cu ce se scrie, insa nu am ajuns sa scriu dupa cum mi-as fi dorit..poate de acum incolo, speram.
Noi suntem bine cu ajutorul Domnului si acum o saptamana in urma am aflat la ecograf ca bb este bine, a crescut normal, si...bucurie mare, mai ales pentru tati...este baietel!!
Luna1, intelesesem ca vrei sa te duci la privat pentru un scan mai amanuntit si aflarea sexului..imi pare rau ca fiind in Londra trebuie sa recurgi la o asemenea solutie, si eu cand am locuit acolo si fiind insarcinata cu fetele, am avut de a face cu diverse spitale in care policy-urile erau diferite, insa aici in Ipswich, au fost foarte draguti si dispusi sa ne spuna sexul lui baby.Eu ma gandesc sa mergi si la scanul de 20 de sapt dat de NHS si poate vei vedea si singura ce ascunde baby intre picioruse, sau mai exact daca nu vezi nimic evident fluturand (cum s-a vazut la noi) poti intreba :este fetita, nu-i asa?? ce bine!! In fine, sper sa fie dupa cum va doriti voi si sa fie sanatoasa..
Nu stiu ce sa va mai scriu acum repede, desi am multe in cap, deja sunt coplesita de ganduri despre ce fel de scutece sa folosesc, despre alaptare, despre unde vom culca mica comoara..As vrea tare mult sa pot sa nu repet greselile facute la fete sau poate nu greseli e cuvantul potrivit.. dar as vrea sa fie diferit.
Promit sa mai revin si pana atunci va pup pe toate..
Inca ceva, data esteimativa a nasterii este 27/07/07, poate ma modificati si pe mine in tabelul initial, unde apar cu 4/08/07.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Luna Mersi pentru pont!Am stat aseara vreo 3 ore pe ebay dar in franta nu aveau decat quinny zapp asa ca...
Nici eu nu vreu sa o tin pe bebik in camera mai mult de cateva luni!

MADA 16+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madabout2003

Luna Mersi pentru pont!Am stat aseara vreo 3 ore pe ebay dar in franta nu aveau decat quinny zapp asa ca...
Nici eu nu vreu sa o tin pe bebik in camera mai mult de cateva luni!

MADA 16+, cu

Poze de vacanta

Mada ia-l din Uk! Iti expediaza cred si de aici!

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

2Girlsmum stai nu pleca! De cand te astept! Ai vreun pont referitor la lapte praf in caz ca va fi nevoie? Am primit scrisoare de la NHS sa-mi aduc laptele de acasa si in caz ca n-am laptic sa am formul cu mine in spital. Aici nu-ti recomanda nimeni nimic si sunt confuza. Deci ai vreun pont? In plus ce parere ai despre scutecele enviromental friendly, reusable, merita? ocupa mult timp cu spalatul?

Cat despre sex mi-au trimis scrisoarea cu programarea la echo 20 sapt si scrie clar ca nu-mi vor spune sexul, in plus am inteles ca daca nu vor ei nici nu-ti spun cand trec printre picioarele bebeului ca sa nu te prinzi. magarii!
EDIT: Ce nesimtita sunt, FELICITARI SI TIE SI LUI TATI PT BAIETEL!!!

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by 2girlsmum
Inca ceva, data esteimativa a nasterii este 27/07/07, poate ma modificati si pe mine in tabelul initial, unde apar cu 4/08/07.

Patricia cu baby David Jack (EDD 27/07/07) si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)

Fotografiile noastre aici si aici

S-a schimbat si UM?

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2girlsmum spune:

Luna, cand am stat cu fetele in spital, dupa nastere,ele fiind kind of premature (36 sapt), le-au dat Cow&Gate care este f bun si are o formula f asemantoare cu laptele matern.Dupa ce am iesit cu ele, am continuat cu Cow&Gate, desi este un picut mai scump ca celelalte branduri.dar acum, sincer, daca ar fi sa ajung din nou la formula, as lua fara ezitare si SMA sau ce mai este pe piata..insa eu sper sa alaptez, desi prima data si la mine a fost o experienta destul de amara, care m-a lasat multa vreme cu un gol in suflet.Acum citesc cat incape povesti de succes in ale alaptatului si incerc sa ma programez mental ca o sa se poata de data asta.trebuie perseverenta.Eu nu am avut ajutor cu gemenele si a fost un chin sa le hranesc pe ambele la san, a mers vreo 3 sapt cu chiu cu vai.
despre scutece, eu dau de zor search-uri cu google si citesc despre ce este , despre avantaje si dezavantaje.Ma gandesc sa folosesc in primele 2-3 sapt. scutece disposable, pana ne reglam cu rutina zilnica, apoi sa incerc un kit din asta, nu neaparat ceva birth to potty training, dar macar ceva care sa ma tina pana la 6 luni.o sa revin cu amanunte.
sa stii ca si eu stau calare pe ebay non stop, la ora actuala.deocamdata pentru maternity clothes.

Mergi la inceput