Mamici de iulie-august 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Doar in cazul in care stii sa imparti si varza si capra....
Simona 19+ Matei Hisham[/purple][/font=Comic Sans MS]
poze
Doar o curiozitate: care-i capra care-i varza?
Luna 18 sapt+ Cosmin
Simo78 spune:
Cred ca la inceput copilul e varza, ca nu face prea multe, si sotul e capra ca sare in jurul tau...Dupa o vreme creste ala micu si topaie el, devine capra, iar sotul se resemneaza si devine el leguma...pardon, varza
Fara sa se supere nimeni va rog, E O GLUMA.
Simona 19+ Matei Hisham
poze
liadorian spune:
quote:
[font=Comic Sans MS][purple]De acord cu Luna in privinta dormitului copiilor cu parintii.
poze
Subscriu! O prietena e in aceeasi situatie: doarme cu pustiul care e in clasa a V-a, iar tatal doarme singur in alta camera. Mi se pare extrem de nedrept si pentru copil, pentru ca nu-si poate dezvolta suficient independenta, si pentru sot, care e redus la rolul de ... vecin, dar si pentru mine, ca femeie! Noi aveam de gand sa-l lasam pe bebe singur in camera lui in jurul varstei de un an (desi finutza mea doarme singurica de la 6 luni; e drept ca mami n-a putut s-o alapteze). Acuma nu mai stiu exact ce aranjamente de locuit vom avea, fiindca ne paste o mutare. Oricum copilul va avea patutul lui si vom incerca sa-i delimitam un spatiu al lui, macar simbolic, cu un paravan, ceva.
Lia S20
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Luna, noroc ca mi-am amintit sa te intreb ceva. Parca tu avusesesi probleme cu varicela. "Norocul" asta m-a lovit si pe mine. In ambulator, la spital, am asteptat bine mersi pe dr. in timp ce in fata mea se odihnea, pe canapea, o graviduta cu varicela. Am stat acolo vreo 2 ore... Din ce spune mama, se pare ca am facut varicela in copilarie dar niciodata nu poti fi foarte sigur. Care era perioada maxima in care ar trebui sa erupa varicela, daca am luat-o si eu? Parca 3 saptamani?
Lia S20
Lia trei saptamani perioada de incubatie dar tu ai trecut de perioada cu riscuri la fat. Dupa 20 sapt nu sunt riscuri la fat, mai sunt numai daca o faci cu o sapt inainte sa nasti caci trece la copil, copilul se naste cu varicela si are nevoie de tratament destul de serios. Nasol e ca se manifesta rau la adulti, poti ajunge la pneuminie deci daca faci suna imediat doc caci aici mi-au zic ca-mi dau tratament daca fac varicela. Anya poate spune daca am aberat cu ce ti-am zis. Ca sa nu te stresezi poti sa-ti faci analiza sangelui (ca tot esti obisnuita cu acele ) si afli daca ai imunitate. Din pacate eu chiar nu am.
Luna 18 sapt+ Cosmin
Luna1 spune:
quote:
Cred ca la inceput copilul e varza, ca nu face prea multe, si sotul e capra ca sare in jurul tau...Dupa o vreme creste ala micu si topaie el, devine capra, iar sotul se resemneaza si devine el leguma...pardon, varza
Fara sa se supere nimeni va rog, E O GLUMA.
Simona 19+ Matei Hisham
poze
Luna 18 sapt+ Cosmin
liadorian spune:
Luna, nu prea mai am resurse sa ma stresez (mai ales fiindca stiu ca am trecut de pragul critic pentru fat). Tare m-a facut nesimtita sarcina asta - ma rog, prima parte care a fost toata numai peripetii. O sa stam cuminti 3 saptamani si daca nu ne umplem de bube, sarbatorim, daca da... tot asa! Ce altceva mai pot face?
Lia S20
madabout2003 spune:
Buna dimineata fetelor! Asa mai pe la pranz ca eu acum ma trezesc!!
Karliguta felicitari si din partea mea! Iti inteleg euforia si eu sunt la fel de cand am aflat de printesa mea, acum pot sa ma uit linistita dupa hainute roz, fustite, bluzite ! Apropo a-ti observat ca parca pentru fetite sunt mai multe lucruri dragute? Mie asa mi se pare... sau poate le vad numai pe astea pentru ca imi doream o fetita!!! Sotul zice ca parca e sindromul Barbie vreau o fetita sa ma joc cu ea, sa o giugiulesc, sa o imbrac frumos...ca o papusa......Apropo eu nu am avut papausa Barbie cand am fost mica !!!
In rest ieri am fost la cumparaturi ...si nu am luat nimic! M_am dus bou si m_am intors vaca!!! Sunt prea multe chestii ma enerveza!! Luna e vina ta ca mi s-a pus pata pe caruciorul Quinny Buzz!!!! dar aici e prea scump!! Cu tot cu nacela, cosy si kit de instalare in masina ajunge la vreo 900 de euro so no way !!Asa ca ma gandisem al varianta alternativa cu Quinny Zapp, care cu cosy ajunge la 370 de euro (in schimb nu are nacela si faca cosy bebe e doar cu fata la strada)!! Pe de alta parte tipa din magazin imi zicea ca nacela e f utila ca pot sa il las in primele luni sa doarma in nacela inainte sa il pun in patutul cu zabrele.... Voi ce parere aveti?
Azi ma duc din nou la o runda de cautari...
MADA 16+, cu
Poze de vacanta
Samurai-lady spune:
Na,pai aku-s familii si familii.
Noi dormim de 4 ani impreuna ,eu cu Ken si sotul si uite ca am putut sa facem si pe bb2.Ca doar mai sunt si alte camere,dormitoare in casa unde sa putem presta.
Oricum decideti sa ii culcati pe bebei,acestia se vor obisnui si vor fi multumiti.
Samurai-lady 19 weeks si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Samurai-lady
[
Noi dormim de 4 ani impreuna ,eu cu Ken si sotul si uite ca am putut sa facem si pe bb2.Ca doar mai sunt si alte camere,dormitoare in casa unde sa putem presta.
Samurai-lady 19 weeks si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Asta incercam si eu sa zic...daca hotarasti sa culci copilul cu voi, macar sa gasesti o solutie sa nu-ti neglijezi casnicia, sa nu o lasi sa moara. Bravo tie ca ai reusit!
Simona 19+ Matei Hisham
poze
Luna1 spune:
Mada iti vand un pont sssssttt sa nu mai spui la nimeni: EBAY. Eu l-am luat aseara pe al meu (doar carutzul fara landou si scaun, alea urmeaza) la 280 lire nou nout in pachet model 2007 iar in magazin e 330 lire. La scaun de masina voi economisi inca vreo 20-30 lire (tot ebay sa traiasca) iar la landou vreo 20. In total vreo 100 lire. Conteaza. In plus ca si sfat nu -ti trebuie neaparat prostia aia de clip de fixat in masina caci se poate fixa direct cu centura in trei puncte de ce sa mai dai si pe aia 150 euro (aici e 100 lire)?
Eu tot pe ebay sunt, vanez un dulapior cu sertare, la mana a doua ce-i drept insa in doua ore se termina licitatia si este in stare exceptionala (poti sa-l refuzi daca nu e asa) iar in magazin e 350 lire iar eu il iau cu 100. Bey, stia sotul de ce nu imi face cont la ebay! Acu' a imbulinat-o!
Luna 18 sapt+ Cosmin