Mamici de iulie-august 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 24
albinuta1 spune:
Sunt o viitoare mamica de iulie-august, am 19 sapt si e fetita
DN 27.04.1977
UM 07.11.2006
DPN 12.08.2007
Dr. la care sunt inscrisa Cristian Radoi, spit. Municipal
brazuca25 spune:
Simo

multumesc pt tutorialul de mai devreme cu link-ul pt poze. Acum arata si la mine mai omeneste!
21+
David Gabriel
poze
samadhi spune:
ROXY si CARMENA - FELICITARI pentru baietei !!!!!!!! Sa fie sanatosi si frumosi !
LUNA - sper si la tine sa fie ce iti doresti tu. Pana atunci ne tii in suspans inca cateva saptamani......
18 + 
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by samadhi
Se pare ca la mine nu vrea NIMENI sa puna caruciorul roz !!!!!!!!!18+
Gata

Simona
19+
Matei Hisham
Nunta_2005
Dubai_2006
Burtica_2007
Luna1 spune:
Fetelor pe mine m-a lovit somnul rau. Nu mi-a raspuns si mie nimeni, mai are cineva insomnii?
Luna
19 sapt+ Cosmin
Simo78 spune:
Luna eu adorm pe la 10-12 si ma trezesc dimineata in jur de 5 si...La amiaza am zile cand dorm, zile cand nu-mi trebuie. Nu stiu daca ma calific...Dar o viata am suferit de insomnii si stiu cum e
. Acum macar dorm concentrat si chiar ma trezesc odihnita.
Simona
19+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
2girlsmum spune:
Imi dati si mie va rog numele de user si parola de la mailul comun? Vreau sa va vad si eu si sa pun niste pozici.Am PM activat.
Si la noi a fost emotie f. mare cu aflarea sexului,avand 2 fete acasa.Ii spuneam tot timpul lui Simon sa se pregateasca pentru inca o fata, just in case...Nu va spun ce suspin de fericire a scos cand tipa de la scan ne-a spus..well, i haven't seen many girls to look like this one, in timp ce putzica flutura pe ecran...
![]()
Luna1, se pare ca Cow&Gate are mai multe avantaje decat surplusul de Vit.D, ei asa zic.