Mamici de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Carmen asa-i.. te-am molipsit se pare... mi-a placut tare faza cu 'cioara'

karligutza, sapt.24 si bineinteles printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Am scris un mesaj asa de lung dar din nefericire l-am pierdut. Nu stiu exact cum, ca l-am si copiat si tot nu mai este.....
Am incercat sa ma uit si eu la albumul comun dar nu am reusit, pentru un motiv sau altul nu se deschid pozele.
Salutari la toate fetele.
Samurai Lady felicitari pentru fetita.
Luna1 tu cand o sa afli (de la medic) daca este fetita sau baietel?
Anya ce mai faci?
Nikole pe unde esti draga mea? Ce mai faci?
Sa auzim numai de bine!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

22+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, am revenit, abia am reusit sa termin de citit paginile din urma. Vineri merg si eu la dr si poate aflu ce carucior voi avea
Oana sunt binisor doar ca la scarbici intru pe forum cand nu sunt sefii prin preajma, oricum azi mi-am luat portia de "suturi" dar nu am ezitat sa ma razboiesc cu el.
Luna si eu am avut insomnii cateva zile, nu prea ai ce face, doar niste sedative naturale la recomandarea medicului.
[red]Brazuca 25[/red] esti o mamicuta sexy tare de tot, nu prea se cunosc kg. Eu mi-am achizitionat o pereche de adidasi si foarte vesela m-am repezit in dulap sa scot treiningul, daca anul trecut innotam in el acum pantalonii stau colanti pe mine, dar dupa nastere ma voi face eu fotomodel
Un pupik pt toate

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

cristina...sunt pe aici, multumesc de intrebare. de cand s-a incalzit afara stau mai mult cu anya prin parc. macar acum, ca dupa ce nasc...cine stie...

samandhi, acum am vazut ca ai inca o fetita in burtica. felicitari!
la fel si pentru carmena si noul baietel si pentru toate fetele care au mai aflat intre timp sexul lui bb, sa fie sanatosi.

am vazut si eu pozele cu simo si brazuca...foarte frumoase burtici. cand mai am vreme o sa le vizionez si pe celelalte.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Fetelor,
Am primit lista de preturi de la Baby Design pt dormitoare de bebelusi si au preturi accesibile. Un patut care se desface ulterior in pat tineret costa intre 500-700 lei. Vor fi prezenti si la Baby Expo.
eu una m-am linistit ca am vazut numai monstruozitati de 5000-8000 lei si chiar nu se merita...dar se pare ca avem de unde alege.

Cristina 22+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

nicooleta27

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cristina cred ca voi merge sa aflu pe la 25 sapt, asta daca nu afla sotul la echo morfo facut la stat pe 10 aprilie ca el a zis ca oricum va intreba ce-i daca scrie in programare ca nu ni se va spune, el vrea sa vada daca asa e.

Cristina Samuray-lady are inca un bebe samurai in burtica, deci tot baietzel.

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nicoleta ce ai mai facut cu sefu terorist?

Mamica Anya si Arina

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mami de A-uri

Ma bucur sa aud ca va scoateti copii in parc. Eu ma ingrozesc cand vad ca la kids-mall e plin! Pai il scoti din casa ca sa il bagi in Mall la joaca? Si am auzit o mamica spunand.."Asa beau si eu o cafea in liniste dupa o zi extenuanta la serviciu". Cred ca mai bine s-ar aerisi si ea si copilul la aer in parc. Ma rog, asta sunt eu..prefer jocurile in aer liber.

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Pai fetelor stati sa va explic, eu sunt reprezentant vanzari la o firma de tamplarie PVC, si cum in ultima perioada s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie si preturile difera de la firma la firma. Noi suntem dealer autorizat al unul profil "bunisor" dar cam scump, ceea ce pe client nu prea il intereseaza, conteaza banul omului in buzunar. Dupa 5 ani de zile in firma astazi mi s-a spus ca nu-mi dau interesul, frumos tare din partea lui, am tot incercat sa-i explic de concurenti dar se pare ca boss-ul nu prea vrea sa inteleaga. Pe el nu-l intereseaza concurenta el vrea bani si cu asta basta, important este ca eu m-am dozat cu niste "nesimtire " si nu mai pun la suflet iar maine o sa ma duc frumos sa culeg niste oferte sa i le dau de cap

17+

Mergi la inceput