Mamici de iulie-august 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 26
Simo78 spune:
Nicoleta pentru asta ar trebui sa te si plateasca! E studiu de piata...
Simona
19+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
liadorian spune:
Fetilii, m-ati lasat in urma de tot! De unde eram pana ieri campioana la Refresh
, iata-ma codasa! Nu mai pot sa stau asa mult la calculator, desi facuse sotul meu o improvizatie ca sa vad monitorul fara sa ma ridic de tot din pat. (E un dragut, stiu!
Daca mi-ar placea sa am o fetita, e pentru ca ar semana mai mult cu el!) Contractiile astea nenorocite nu ma prea lasa in pace. Nu-s asa dese ca la inceput, dar mi se pare ca au un trend ascendent: sambata n-au fost deloc, duminica am avut iarasi cateva spre seara, acum am avut 2 chiar de dimineata 
Tare ma tem ca nu scap de internare... Numai de-ar fi bine pana la capat...
Mai trec sa va salut mai incolo, daca mai pot! 
Lia
S21
brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Fetilii, m-ati lasat in urma de tot! De unde eram pana ieri campioana la Refresh, iata-ma codasa! Nu mai pot sa stau asa mult la calculator, desi facuse sotul meu o improvizatie ca sa vad monitorul fara sa ma ridic de tot din pat. (E un dragut, stiu!
Daca mi-ar placea sa am o fetita, e pentru ca ar semana mai mult cu el!) Contractiile astea nenorocite nu ma prea lasa in pace. Nu-s asa dese ca la inceput, dar mi se pare ca au un trend ascendent: sambata n-au fost deloc, duminica am avut iarasi cateva spre seara, acum am avut 2 chiar de dimineata
Tare ma tem ca nu scap de internare... Numai de-ar fi bine pana la capat...
Mai trec sa va salut mai incolo, daca mai pot!
LiaS21

Stai linistita in pat si ai incredere ca totul o sa fie bine!
21+
David Gabrielpoze
Simo78 spune:
Lia
sa fie totul bine...Stai tu linistita si cand esti ok recuperezi.
Simona
19+
Matei Hisham
cristina26 spune:
Scuze Samurai lady
felicitari pt baiat.
Samandhi felicitari pentru fetita.
Nicoleta27 prin pret un magazin isi alege clientela. Poate ca patronul tau nu vrea decat clienti cu bani pt ca el ofera un serviciu deosebit. De exemplu nu se compara cum esti tratata daca mergi la Walmart http://www.walmartstores.com/GlobalWMStoresWeb/navigate.do?catg=316
sau daca mergi la saks fifth avenue
http://www.saksfifthavenue.com/Entry.jsp?Site_refer=360iSSP&kw_refer=saks&sisearchengine=55&siproduct=saks
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
22+
poze cu fetita si cu mine
X-ray spune:
felicitari fetelor care au confirmarea culorii caruciorului!
samadhi doua leoaice......
.a mea cred ca va fi rac,nu prea imi da sanse dr sa duc sarcina pana in ultimele zile.....![]()
azi am fost la shoping si m-am plimbat toata ziua!se vede ca sunt singura si ca al meu e iar la bucuresti
.e atat de frumos afara ca mi-e greu sa stu in casa......
alina
21+ cu bb Elisa
Simo78 spune:
Anya e ceva in neregula daca imi variaza tensiune de la 7 cu 4 la 9 cu 5? Problema este ca atunci cand am 9 cu 5 am si tahicardie si ma doare dupa cap, am senzatia ca tocmai am participat la maraton.
Simona
19+
Matei Hisham
X-ray spune:
luna eu sufar de insomnii... e groaznic.adorm fff greu,deobicei pe la 11-12 desi la 9,30 cel tarziu sunt in pat,ma trezesc la 4, ma chinui o ora sa adorm si la 7 sunt in picioare.ma trezesc fff obosita,parca nu am dormit deloc.ziua nu pot sa dorm,cand reusesc somnul de noapte imi este compromis total!din cauza faptului ca sunt mereu obosita ziua am tendinta sa mananc dulciuri mereu...ca urmare incep sa pun kg si fata imi e varza! e ca un cerc vicios din care nu ies nici cum....acum azi chiar am facut plimbari nu gluma,sper sa fiu ok, vad ca nu ma doare burtica,dar poate am si eu o noapte buna.....
alina
21+ cu bb Elisa