Mamici de iulie-august 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 27
samadhi spune:
ALINA - sa speram ca va fi si cea de-a doua tot leoaica....... ca sa nu vina prea devreme....... de aceea stau cuminte in banca mea.
Fetelor aveti grija cu contractiile ca nu sunt bune deloc.
Va pup,
18+ 
karligutza spune:
Ati vazut ca Simo s-a descurcat cu bluzita verde fara ca sa fie special conceputa de gravide. Merita aprecieri. Oricum cel putin acum, cand burticile sunt mai mici mai putem improviza o garderoba adecvata, insa mai incolo... noroc ca vine vara si ne vom balansa in rochiute vaporoase care sa curga lejer de sub sani... sau ma rog, fiecare cum va prefera.
Simo , ai bagat ochiu’ la poze, da’ n-am citit sa-l fi si scos! ![]()
liadorian multumim... hai si tu cu ‘balonasul’ la vedere, ca frumos ii mai spui !!
burtika bine ai venit, hai p-aci si cu burtika-‘balonica’ cum ii zice lia...
otim te pupicim si noi pentru complimente...
mioara si noi ti-am vazut burtica; bineinteles ea creste mare, tu nu! asa-i bine! ![]()
Ioana75 felicitari, inseamna ca vei scapa usor de kg in plus... si multumesc pentru felicitari, tu ai aflat ce secret e in ‘cutiuta’ ta cu surprize?
estecri
, lumea cateodata e rea sau habar n-are si atunci vorbeste asa ca sa se afle in treaba. Eu zic ca burticile noastre sunt ok asa cum sunt, important e ca noi sa ne simtim bine in pielea noastra. Si mie mi-a zis chiar o farmacista cand eram prin sapt.15 (vezi poza pe emailul comun...) si cica in ce luna sunt... “ah, ce burta mare aveti, sigur faceti baiat...! ” si na! ca-i fata toata ziua si aia era o proasta care n-avea ce vorbi.. sa se mire de altceva, nu de burta mea! sau burticile noastre... lumea rea, ce sa mai dom’le, ce sa mai... ![]()
hey ghinetz... multumesc de compliment!
e dragut, dar e gresit!
. Cand va fi printesa adolescenta eu voi fi o baba mica.... lol.... adevarul e ca acum ma confunda lumea cu fetele de liceu.. nu ca as vrea eu sa ma laud cu asta, dar tot timpul mi se spune “poftiti domnisoara...” si ma simt ca o liceanca... nu ca asta n-ar fi si de bine, dar cateodata vreau si eu sa mi se recunoasca drepturile de mica “doamna”
, nu? ca de aceea port verigheta!
sa ma disting si eu ca mi-s “fumee maritata!”
karligutza,
sapt.24 si bineinteles printesa din burtica
andicu spune:
Felicitari mamicilor viitoare de proaspeti baietei si fetite!
Roxy, Samadhi, Samuray Lady,
!
Fetelor, mi-am luat cartea " Cel mai simpatic ghid de sarcina", e super! ma distreaza de nu se poate si da si informatii misto, asa, ca de la mamica la mamica viitoare!
Si am mai pus poze proaspete cu burtica la aproape 24 de sapt...
Andicu
23+
Filip Cristian Poze cu burtica
Simo78 spune:
Mi-o ramas lipit acolo ![]()
M-am bucurat sa vad inca o "copila" cu burta, ca si eu sunt satula sa fiu domnisorita, mai ales de cand sunt gravi... Si ginecologul tot domnisoara imi zice..I-am zis..."Macar dumneavostra sa intelegeti ca sunt o doamna!" 
Simona
19+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
CarlaV spune:
Si eu patesc acelasi lucru, nici cu verigheta si cu burta nu ma crede lumea ca sunt mai matura, desi am trecut de 30 de o vreme...
Vad ca e perioada in care incep sa se vada vergeturile... Cele de pe sani unde trebuie sa fie, sub sani sau deasupra? Mi se pare mai logic sa fie deasupra, ca de acolo trage toata greutatea, insa vreau sa stiu unde sa le caut
. Pe burtica am inteles ca apar mai mult in parti, daca e tuguiata ca a mea. Prin alte locuri pe unde mai apar?
Carla,
24+ 
Simo78 spune:
Carla asa am presupus si eu ca pe sani tre sa iasa pe deasupra...si nu m-am dat peste tot si mi-au aparut 2 SUB sani. Acum ma dau pe fiecare mm patrat de piele. Poat sa mai apara...nu stiu caum se cheama zona, cam acolo unde vine cureaua pantalonilor, spre spate, unde se formeaza de obicei colacei cand sunt prea stamti pantalonii. Si pe fese, si pe coapse daca te ingrasi...Sotul meu are de exemplu sub clavicula...a facut mult sport si dupa accidentul cu meniscul nu a mai putut si a pierdut masa musculara, si a facut vergeturi.
Simona
19+
Matei Hisham
Simo78 spune:
Ma simt ca atunci cand abia faceam cunostinta cu voi si ne uitam la pozele de la nunti...SUNTEM GRUPUL CU CELE MAI FRUMOASE MIRESE SI BURTICI!
Andicu bluzita e cuuute!cu talpicile alea...
Simona
19+
Matei Hisham
jeni71 spune:
Buna seara !
AndraZ tinem pumnii si va fi bine ! Cat ai tensiunea de obicei ?
Ma duc sa va ctesc si mai revin !
Jeni 19+
jeni71 spune:
Simo78 si eu patesc asa-de obicei am tensiunea 9 cu 6 si imi e bine. Tensiunea normala pt orice om e 11 (12) cu 6 (7). Mie cand imi creste tensiunea la 11 (12) cu 7 ma doare capul la fel ca pe tine !
Si am niste dureri de cap de ma tin cate 2-3 zile, cumplite. Si pana sa raman gravida aveam dureri de cap dar acuma nu pot lua nimic. Asta emergem inainte. Imi spunea o prietena ca la a doua sarcina a avut non stop dureri de cap, asa ca se pare ca nu vom scapa de ele pana nastem.
Ioana75, Chriszta 
Jeni
19+

nikole spune:
Buna fetelor!
Felicitari mamicutelor care au aflat ce minune se ascunde in burtica lor....sa vina cu sanatate bebeii si cu multe bucurii!
Eu cred ca sunt singura care pana la ora actuala nu stie ce are...
dar mai astept ce altceva pot face...
Sapt viitoare luni, ar trebui sa aflu dar parca vad ca nu mai a rabdare si vineri ma prezint la cabinet!
Am pus si eu cateva poze recente,cateva de azi si de acum o sapt...burtika mea e mika, dar locatarul zic eu ca e ...puternic, ca loveste de zici ca vrea sa iasa prin burta...numai tat-su nu vede/simte/intelege mare lucru...el zice ca mi se pare ca e respiratia mea
no...va pup, si plec la bucatarie sa fac mancare...placerea vietii mele!nu degeaba se zice ca de ce ti-e frica de aia nu scapi...
21+
bbika din burtika