Mamici de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Carla, acu vazusi mesajul cu vergeturile...eu stiu ca pe burta , daca e sa apara, apar cam prin ultimile sapt....
insa depinde atat de mult de "calitatea" pielii fiecareia...daca va spun ca anul trecut cand am fost in Brasil, am vazut pe unde am mers(mare, piscina)brazilience plinute bine, cu forme, si nu aveau nici o varga pe ele...ca eu daca is obsedata de dungile astea nenorocite , le caut involuntar pe orice corp dezgolit...
asa ca, sincer nu stiu ce sa mai cred...de ce, cand, in ce conditii apar...teoretic stim, practic insa....eu mi-s slaba si lunga si am pe fese din plin,asa si ptr dusmani!
se spune insa ca femeile cu o activitate sportiva la activ sunt mai putin predispuse ruperii stratului de colagen , si prin urmare a aparitiei striatiilor.
acum...om vedea noi la sf. de odisee...

21+

bbika din burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Nikole ...de ce spui ca ai burta mica? Mie nu mi se pare. Esti foarte frumoasa insarcinata....Mai ai probleme sau le-ai depasit?

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
originally posted by Simo78
Mi-o ramas lipit acolo

M-am bucurat sa vad inca o "copila" cu burta, ca si eu sunt satula sa fiu domnisorita, mai ales de cand sunt gravi... Si ginecologul tot domnisoara imi zice..I-am zis..."Macar dumneavostra sa intelegeti ca sunt o doamna!"

'ai mey... te pup! las' sa fim noi tinere si frumoase! ca meritam cum zice nush ce reclama! asa cum ai zis si tu, mai ieri ne uitam la pozele noastre de nunta, de alea alea... acum, iata-ne in alte ipostaze cu totul diferite... imbatranim, dar imbatranim frumos! sau mai elegant se zice: crestem mari, asa-i?

andicu vreau si eu bluza ca a ta! sau e unicat? arata super talpicile pe tricou! asa suntem mai usor de recunoscut si din fata...

karligutza, sapt.24 si bineinteles printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Simo draga, nu pleaca ele problemele asa usor de la mine...invatam sa convietuim , ce sa facem!?
Mai am, dar cum o vrea D-zeu, oricat m-as stresa asta nu ajuta oricum, asa ca ...incerc sa ma calmez pana nasc, si dupa aia om vedea cum rezolvam si cu actele astea...
pana la urma sanatate sa fie,restul trec ele cumva!
In rest...toate bune si frumoase...
si tu ai o burtica foarte frumoasa, sunt super pozele voastre, asa zambareti radiati de fericire...Bravo!
imi place mult bluza ta de graviduta, te prinde foarte bine turquoise-ul(asa se scrie!?)

Cristina26 aici sunt...mai citesc din umbra...

21+

bbika din burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Hmmm... am facut si eu inventarul vergeturilor. Raportez: inainte aveam una bucata pe fiecare sold. Acum din fiecare s-au facut niste ramificatii mai mici, parca vor sa infloreasca. De ingrasat prin zona aia n-a fost vorba, am exact 90 cm ca inainte, asa ca nu stiu cum au aparut. De uns pe acolo nici nu m-am gandit, dar o sa incerc de aici incolo, poate le mai reduc. In rest stau bine, se pare ca mi-am gasit motivatia sa ma ung mai des

Carla, 24+

Mergi la inceput

Hai ca acu fac poze mai in detaliu cu bluza, poate gasiti undeva sa o faceti, mie modelul mi se pare simplu...si cu inca doua bluzite care tot nu sunt de gravi, dar se potrivesc. Numai sa se incarce bateriile.

Simona 19+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Nikole ai o burtika superrrrrrrrr... balonas balonas... ptiu sa nu te deochi io! oricum e frumoasa! mica, mare, tu stii cum sa o caracterizezi aici mai bine, insa daca-i vorba de aratoasa, ESTEEEE!!!! si daca ne lasai pe noi sa ghicim daca e burtika de gravida, sigur spunem cu toatele in cor ca DAAAAAAA!!!

karligutza, sapt.25
and... printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nikole burtica frumoasa!
eu am doua bucati vergeturi pe copase,adica pe "aripioare".astea le-am vazut, pe fund aveam atatea inainte incat nu as putea face diferenta intre cele noi si vechi.
ca si voi acum oficial sunt si eu "doamna"!!!! majoritatea presupun ca daca sunt gravi sunt si maritata. pana acum aceeasi poveste "domnisoara...". in zilele bune=cand dorm noaptea,am mai auzit intrebari de genul "ce varsta aveti,asa tanara gravida..."
daca ati sti cu cat drag ma uit pe pozele voastre.dar imi e atat de greu sa nominalizez,toate sunteti mamici atat de frumoase !si cele care nu pun poze,toata lumea!adica si eu.
simo eu am facut 11 ani de baschet profesionist si am o piele de toata cacao.... si structura pielii e individuala,a mea e de la nota 5 in jos.tot timpul ma bucur ca exista fondul de ten.vergeturi am facut cred din clasa a 8-a.asta sunt eu

alina 21+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

mai datorez niste pupici si niste floricici la fete: Andicu si Antoanela ca n-am apucat sa raspund la toate mesajele in care eram vizata ... eu ba mai scriu un mesaj, ba mai pun niste rufe la spalat , la uscat ... ba mananc, ba mai cade netu' ... and so on!

da' jadi cand mai vine p'aci? numai in pagina 20? 'cine' sau 'ce' te tine asa de ocupata mey jadi???

karligutza, sapt.25
and... and... and...

printesa din burtica

Mergi la inceput

Gata, am pus poze cu bluzele..nu bagati in seama fatza, e ora de nani la mine.

Simona 19+ Matei Hisham

Mergi la inceput