Mamici de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Felicitari CARMEN pt baietel (baieteii ca ai o gramada se putze acum in casa )
Sa fie sanatosi, voiosi, voinici!!!

Cristina 22+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Carmena felicitari pentru baietzel! Sa fie frumos ca Stefi!

Si eu ma gandesc la avantajele inca unui baiat (aceeasi camera, aceleasi jucarii etc) si normal ca ii iubesti la fel nu conteaza sexul insa a inceput si fiu-miu sa o tina pe a lui ca vrea sa fie fetita ca sa o strige "sis" (de la sister, asa se striga astia pe aici). Am incercat sa-l pregatesc, i-am zis ca nu se stie si in plus daca e fetita o sa vrea numai Barbie etc si a zis ca si e daca, el vrea o "sis".

Pana la urma e cineva care a avut baiat si are fata, sau invers? Sau ma lasati pe mine deschizatoare de drumuri?

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Aoleu brazuca ce frumoasa esti gravida, si poza cu tati e un deliciu! Pe bune de nu te-as smotoci putin asa imi pari de dulce si frumoasa gravida.

Unde ati fugeat toate?

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anto are pe Victor si fetita in burtica, dar sa nu o lasi sa fie exceptia care confirma regula...Asa, mai? Grupul asta e stampilat: DUBLURA?????

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Bun! Anto stai asa ca vin si eu!

Chiar asa Anto cum mai esti? Esti mai bine?

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

simo , super, te pupam dulce!!

sorina 21+
poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Si eu am invatat de la altii

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005
Dubai_2006
Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Estecri (Sorina)
Am vazut ca si BB al tau a stat culcat pe ceva tesut.
Si BB meu la morfofetala a stat culcata in partea de jos a uterului si Herghe nu a putu deloc s-o faca sa se ridice de acolo asa ca pozele noastre au iesit cum e poza ta 1 cu caputul culcat pe paturica.
Ti-a zis dr. daca e vreo problema? ca eu incepusem la un moment dat sa ma gandesc daca nu cumva s-a lipit acolo, ca nu vroia deloc sa se miste de pe fundul uterului. Ea era relaxata acolo...
Mersi

Cristina 22+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Cu atatea complimente o sa ma faceti sa rosesc! Ma bucur ca va plac pozele, mai ales ca am trecut printr-o perioada cand m-am simtit "grasa si urata". Din fericire acum ma simt sexoasa! Si mi=a si revenit cheful de .

21+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Multumesc mult pentru felicitari sunteti niste scumpe! Sa dea Dumnezeu sa avem toate bebelusi sanatosi si papaciosi indiferent de sex!

Roxy eu cand am fost insarcinata cu Stefi ziceam intr-una ca e fata. Am ramas masca la eco cand ne-a spus ca e baiat, mai mult de atat cand ne-a intrebat cum o sa-l cheme si eu si sotzu am spus "Miruna".
Am sperat sa fie fetitza pana am nascut(desi Iosup nu se prea pacaleste), dar cred ca din cauza ca imi doream fetitza sa o motzez, sa-i cumpar hainutze roz cu pampoane..(sotzu' are o verisoara a carei fetiza e cu 1 an mai mare decat Stefi si ma topeam cand o vedeam cat era de scumpa).

Ei dupa ce l-am avut pe Stefi s-au schimbat lucrurile radical. Pur si simplu nu ma mai vedeam mama de fetitza(poate tot de dragul lui Stefi de asta data, nu stiu...) Acum, la sarcina asta am fost sigura ca avem baiat(ii spuneam sotzului "tu ar trebui inainte sa inveti sa faci fete!") desi multi imi ziceau ca fac fata(mai ziceam si eu, sa nu par fixista pe o idee, dar presimteam ca fac baiat). Acum cand m-a intrebat Iosup ce crede ca am in burtica i-am zis ca baiat si il cheama Bogdan - a inceput sa rada si cica aveti dreptate Doamna, baiat este!

Asa ca o fi si presimtirea...In fine, important este sa fim sanatosi cu totii!

Luna bafta sa fie "sis" sa nu dezamagesti baiatu'! Si sarumana de urari si eu ma uit de multe ori la Stefi si zic, chiar daca nu seamana cu mine, da Doamne sa fac un bb tot asa frumos(de cioara sa nu-si laude puiul ati mai auzit?!)

Karligutza ti-am zis ca-mi fac bine mesajele tale, acu m-a luat pe mine euforia!

Brazuca de regula sexul la baietzei nu se greseste. Adica iti poate spune de un baietzel ca ar fi fetitza cand e sarcina prea mica, dar odata ce a vazut ceva acolo crescut...acolo ramane. bafta sa fie cum iti doresti!

Pupici la toate burticile,

Carmen19+ si Stefi3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput