Mamici de iulie-august 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
witchy_witch spune:
Fetelor, eu sunt foarte stresata in ultimele zile... Parca am innebunit! Sunt ingrijorata ca nu il simt pe bebe si ca nu mi-a mai crescut burta de vreo 3 saptamani deloc-deloc, nici un cm. Eu, care aveam deja o burta imensa acum 3 saptamani, acuma nu mai cresc cu nici un cm!?? Mi=e teama sa nu fie ceva in neregula, mai ales ca am mai citit cazuri de evolutie oprita a sarcinii pe la 14=15 saptamani si sincera sa fiu incerc sa ma calmez, sa imi spun ca la 14 sapt. bebe era super ok si perfect la toate masuratorile la eco si doppler, dar acuma mi=e tare tare teama...
Voi ati avut cresteri asa in "trepte", adica sa creasca burta mult pana la un punct si apoi pauza cateva saptamani? Eu stiu ca bebe creste f mult in perioada asta ca dimensiuni si de asta ma ingrijorez teribil. E adevarat ca deja eu aveam o burtica cat o gravida de luna 5-6 inca din luna a 4a, dar de ce nu mai creste acuma deloc!? Sunt f amarata, mai ales ca nu il simt inca pe bebe, si asta nu are darul sa ma calmeze. Imi vine sa ma duc acuma la eco, pe cuvant.
sapt. 17 cu maricel in burtica
madabout2003 spune:
Buna fetelor! M-am trezit si eu ca de obicei pe la pranz!
Ieri am continuat periplul dupa carucioare, patuturi, comoda pentru chimbat copilul...etc! binenteles ca nu am luat nimic ca eu pana ma hotarasc!! Oricum deja am ideile mai clare, stiu cat de cat ce vreau!
Simo eu toata perioada cat am fost acolo am folosit lotiune cu factor +30 de la Garnier, nu am avut probleme cu asta si daca preferi poti sa iti iei si Nivea, important e factorul de protectie! Oricum si in Emirate e un soare asa ca ai grija! Aa si apropo de vergeturi, eu in Venezuela mi_am luat o crema speciala cu care trebuie sa iti dai atunci cand ti_au aparut vergeturile(cand sunt rosii-vinetii) Din ce mi_a spus farmacista cat inca mai sunt vinetii mai poti sa faci ceva ca sa dispara, cand devin albe ... Eu am luat-o dintr_un laborator farmaceutic (mi se pare cam artizanala crema) si daca intrebi la un laborator din Romania poate au asa ceva!
MADA 16+, cu
Poze de vacanta
madabout2003 spune:
Witchy_witch nu te ingrijora, cred ca stresul tau e normal eu am facut o criza de genul asta cand eram la vreo 8000 de km de medicul meu!!! Pentru ca tocmai scapasem de greturi (singurul simptom vizibil de sarcina in afara de burtica!) , pe bebe nu il simteam (de altfel inca nu il simt) si ma intrebam cum pot sa stiu ca totul e bine! Practic nu mai simteam nimic! M_am linistit cand am fost la control joia trecuta - dar 2 saptamani inainte de control numai eu stiu ce a fost in capul meu!!!
MADA 16+, cu
Poze de vacanta
ghinetz spune:
Buna, am lipsit zilele astea de la "cafeluta" Am fost nevoita sa o inlocuiesc cu ceaiuri cu muuulta lamaie. Da. Sunt racita si ieri chiar mi-a fost rau. Am avut 38,2 temperatura. Noroc ca a venit mama pe la mine ca nici din pat nu m-am putut da jos. Ma dureau muschii, oasele, tot. Nu puteam sa inghit.
Am un medicament homeopat, recomandat de medicul meu, dar nu prea am incredere. Asa ca tot ceaiurile sunt baza.
In rest...sunt toate bine. Asteptam eco morfo de trim II cu emotii.
A! Si o premiera. Aseara a vazut si tati cum dadea Victor din picioare. pana acum nu il auntam, ca nu credeam ca e asa puternic sa se vada. Dar pt ca tot eram in pat...l-am chemat si... A fost asa emotionat!!! Mereu spunea: "Cred ca e minunat ce simti". Si asa si este. Si de la prima sarcina si acum simt ca asta e lucrul cel mai frumos. sa simt cum misca bb in burtica. Si cate bucurii mai vin dupa ce se naste... Mare minune omuletii astia. De cand sunt in burtica si ...mereu! Trebuie sa ne bucuram ca suntem mame. Nu mi-as putea inchipui viata fara asta.
Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
burtika spune:
Buna fetelor,
Cum ma pot inscrie pe lista cu mamaici de iulie-august?
M-am tot uitat eu pe aici...dar nu stiu cum sa fac
karligutza spune:
quote:
originally posted by witchy_witch
Fetelor, eu sunt foarte stresata in ultimele zile... Parca am innebunit! Sunt ingrijorata ca nu il simt pe bebe si ca nu mi-a mai crescut burta de vreo 3 saptamani deloc-deloc, nici un cm. Eu, care aveam deja o burta imensa acum 3 saptamani, acuma nu mai cresc cu nici un cm!?? Mi=e teama sa nu fie ceva in neregula, mai ales ca am mai citit cazuri de evolutie oprita a sarcinii pe la 14=15 saptamani si sincera sa fiu incerc sa ma calmez, sa imi spun ca la 14 sapt. bebe era super ok si perfect la toate masuratorile la eco si doppler, dar acuma mi=e tare tare teama...
Voi ati avut cresteri asa in "trepte", adica sa creasca burta mult pana la un punct si apoi pauza cateva saptamani? Eu stiu ca bebe creste f mult in perioada asta ca dimensiuni si de asta ma ingrijorez teribil. E adevarat ca deja eu aveam o burtica cat o gravida de luna 5-6 inca din luna a 4a, dar de ce nu mai creste acuma deloc!? Sunt f amarata, mai ales ca nu il simt inca pe bebe, si asta nu are darul sa ma calmeze. Imi vine sa ma duc acuma la eco, pe cuvant.
Dragutza noastra, masuratorile astea ti le-ai facut tu? adica iti masori talia sau cum observi ca nu ti-a mai crescut burtica nici un cm? iar acum 3 saptamani ai fost la ecografie? masuratorile ecografice erau ok? eu zic ca nu are rost sa iti faci griji, caci doamne-fereste, daca era ceva rau cu sarcina mai simteai si altceva... probabil scurgeri, stari de rau, de ameteala, nush ma gandesc.... poate fetele noastre cu cunostinte medicale pot sa iti mai zica una alta, dar de 3 saptamani daca era ceva rau, probabil ai fi ajuns la medic pana acum. Anyway, ai grija de tine, fugi la medic cat de curand daca te simti atat de ingrijorata iar legat de miscari sau de crestere, eu pot sa iti spun ca abia in sapt.22 am simtit primele miscari clare, evidente, ale bebitei mele... deci nu te panica pentru ca tu abia esti in sapt.17. Eu sunt la prima sarcina, iar daca tu esti tot la prima e posibil sa simti si tu aceste lucruri un pic mai tarziu. Ce sa mai zic, multa sanatate si succes!
pupici la toate fetele
eu am papat salata, daca asa am zis, asa am facut... acum sunt iar o mamica fericita
duminica frumoasa in continuare!
karligutza, sapt.24 si bineinteles printesa din burtica
liadorian spune:
quote:
Originally posted by burtika
Buna fetelor,
Cum ma pot inscrie pe lista cu mamaici de iulie-august?
M-am tot uitat eu pe aici...dar nu stiu cum sa fac
Bun venit! Posteaza aici un mesaj care sa contina data ultimei menstruatii, data posibila a nasterii si una dintre fetele mai pricepute decat mine o sa te treaca pe listuta! Si gata!
Lia S20
Carmena spune:
Ce faceti, ca de obicei liniste in weekend. Si umpleti paginile in timpul saptamanii cand io am de munca...
Am facut o tampenie, poate ma ajutati. Maine am programare la Iosup la CMU. Vineri m-au sunat(pentru confirmare) si nu am raspuns la telefon. Apoi am intrat pe site si am vazut ca e nr de telefon de acolo, am sunat, dar era tarziu, nu a mai raspuns nimeni. Doamne fereste e posibil sa-mi anuleze programarea?? SI asa aveam emotii cu eco morfo acu mor de emotii si cu chestia asta. Voi ce spuneti, e posibil sa-mi anuleze programarea...Mi-e o frica..
Oricum eu de la usa de la cabinet nu plec ca asa cum s-am mai spus pe aci, si eu am mari emotii in legatura cu bb si vreau sa vad cum este. Aseara am plans juma de ora la gandul ca si asa sunt stresata, daca Doamne fereste imi anuleaza programarea ii omor pe toti de acolo!
Apropo eu am 19 sapt incheiate maine si nu pot sa spun ca am simtit neaparat lovituri de bb, chiar daca sunt la a doua sarcina. Asa usoare falfaieli, dar nu stiu daca sa cred ca este bb...
Karligutza esti molipsitoare cu buna dipsozitie. O sa-mi printez mesajele tale sa le citesc cand ma mai ia panica...
Pupici,
Carmen18+ si Stefi3 ani
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
i_ulia spune:
buna seara burticute!!!
mama, mama, ce de bunatati ati gatit! mi s-a facut o pofta . lasa ca trec si eu acum la bucatarie, sa vad ce incropesc pentru cina.
witchy, si mie tot in valuri mi-a crescut burta. o data pe la 10 saptamani, dar foarte putin si o data la 16 saptamani, cand a crescut 5 cm intr-o saptamana (dupa masuratorile proprii). oricum de atunci imi spun si prietenii ca a inceput sa se vada. si de acum 3 saptamani, nimic! tot la aceiasi cm suntem, seara un pic mai umflata, dimineata mai trasa. dar daca chiar nu mai poti de griji, cel mai bine iti faci programare la o ecografie simpla, unde se vede daca bb e bine.
luna, super lucruri ai luat pentru bebe! sa le folositi sanatosi!
carmena, nu cred ca e dracul asa de negru! sigur va fi bine maine!
simo, daca te multumeste cu ceva, eu m-am dat cu crema pe sani din prima secunda cand am aflat ca sunt gravida. si mie mi-au crescut doua numere. si am pe sanul stang 5 (CINCI) vergeturi, deasupra, asa sa se vada dintr-un sutien mai decupat . asa ca nu stiu daca are vreo legatura cu cantitatea de crema pe care ai aplicat-o inainte, ci cu tesutul muscular de dedesubt.
acum chiar ma duc sa fac ceva de papa! va pupez si va doresc o seara de duminica cat mai placuta!
Iulia
18+
samadhi spune:
Hallo fetelor !!!!!!
Simo - crema Nivea e buna, daca te multumeste foloseste-o linistita. Dar conteaza si tesutul muscular cum zice Iulia, depinde cat de elastica e si pielea ta.
Fetelor nu va ingrijorati ! Eu l-am simtit pe bebe sapt. trecuta in sapt. a 16a si i-am spus medicului joi si zicea ca e prea devreme ....... si i-am zis cum, ca pe fetita mea am simtit-o in sapt. a 17 a !? Si eu eram sapt. trecuta panicata ca nu-mi simt bebe...... asta cu cateva zile inainte sa miste......
Nu va panicati mai este timp..... nu la toate e la fel.
17+