Mamici de iulie-august 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
july_g spune:
Buna dimineata burtici!
Imi pare tare rau, dar nu pot tine pasul cu voi. abia am timp sa citesc din urma! Felicitari tutror care au aflat sexul micutilor si vin si eu sa ingros randurile fetitelor. Se pare ca si noi vrem un carucior roz pe lista. Numele inca nu l-am hotarat. Inca ne certam pe tema asta. Eu insist pentru un nume melodios pentru ca numele de familie are multe consoane, dar consortul nu e multumit de nici unul pe care il aleg eu. Printesa lui trebuie sa aiba un nume deosebit si nu conteaza daca mai are inca vreo 20 de consoane.
Va pup pe toate si ma bucur ca suntem asa de multe!
oaana spune:
buna dimineata zanelor.
va invit la un tort diplomat facut de mine ieri-cat s-a putut mai natural-dar e buuuuuuuuuuuuuun,si la urzici cu usturoi ca imi era pofta,dar nu cred ca am concurente nu-i asa?
va pupic si va doresc o zi buna!
a,Simo,nu trebuie sa te sterji,stai un pic sa curga apa de pe tine,apoi te dai cu ulei ,stai un pic si te imbraci,o sa ai o piele.......
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 21+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Simo78 spune:
Oana
Mada ai folosit sun-lotion? E ok? Ca nu as sta fara nici o protectie la soarele ala!
Simona 19+ Matei Hisham
poze
Samurai-lady spune:
Fetele,fetele primiti una bucata bebe Ken cu varicela :)))
Azi ne-au aparut bubitele si fuga cu noi la spital,de unde am venit incarcati cu un borcan de crema ca sa nu ne scarpinam.Noroc ca eu am facut varicela cand am fost mica si am si anticorpi i-am verificat prin analiza de sange anul trecut prin septembrie.
Fetele gravidutze care nu ati avut varicela;cika e cel mai nasol de faceti boala in apropierea nasterii,o saptamana sau doua inainte.
Feriti-va de bebei,ca nu stiti ce boli poarta.La varicela perioada de incubare e 2 saptamani.
O sa intru mai rar zilele astea,ca am de uns bubitele de pe spate si burtika.
Sa aveti un weekend fain si o saptamana super,fara raceli,dureri si alte rautatzi.
Va pupam cu drag pe toateeeeeeee
Samurai-lady 19 weeks si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
estecri spune:
Buna fetelor,
Mai vin si eu cu noutati. Am fost la morfologia de trimestrul II si am plecat de acolo beti de fericire si eu si taticu' de bebica. Stim sigur ca avem baietel si ne mandrim mult cu asta (putea sa fie si fetita tot la fel de iubita era ). As vrea sa aibe ochii albastri ca taticul lui dar daca ii are si caprui ca mami tot il iubim. Bebe are 406 grame, are tot ce-i trebuie(si gurita, si nasuc, si ochisori si degetute si putzica si multe altele). Avem si poze cu el din burtica , dar spre rusinea mea nu stiu sa le pun sa le puteti vizualiza si voi. A fost cam scumpa morfologia asta (4 mil.) dar merita!!
In schimb , m-am ales cu o raceala de pe drumul spre Bucuresti. Am nasul infundat si abia pot sa ma odihnesc noaptea (nu pot sa dorm cu gura deschisa , pe nas nu pot respira si uite asa ma chinui), pe deasupra ma doare si cand inghit- deci am probleme si cu gatul. Aveti vreun remediu natural? De tusit nu tusesc inca.
Bebica ma bate de zor in burtica , de mancat mananc cat 10 - sa vezi ce cure o sa tin dupa ce nasc. Culmea e ca nu se observa ca m-am ingrasat ff rau ...dar am o burtaaaa!!! Cateodata imi vine sa o ascund ca toata lumea se minuneaza de burta mea. Ca la 21 de saptamani ar trebui sa se vada putin , iar pe mine nu ma mai incape nimic din hainele mele cele vechi.Am trecut de mult la haine de graviduta si sincera sa fiu am observat imediat ca sunt gravida(mi se tuguiase burtica sub buric) fara sa fac neaparat teste de sarcina!!Asta e, dar ma enerveaza cand se minuneaza toata lumea!(am fitze de gravida?).
Si eu am trecut pe salate si pe spanac (fac un spanacel cu lapte de ma ling pe degete dupa ce pap). Trebuie sa ne mai vitaminizam si natural nu numai prin pastile.
Va pup dulce !
sorina 21+
danis spune:
si eu - la fel ca estecri :)
... o sa vedeti de ce :)
avem cam 22 saptamani, am fost vineri la eco morfo-fetala si doppler - e tot baiat, asa cum ne-a zis medicul inca de la 14 saptamani si toate sunt la locul lor, de dimensiunile normale; bebele da si el din maini si din picioare mai mereu, iar eu am dat-o tot mai mult pe verdeturi, ca taaare imi fac cu ochiul...
in schimb, va trebui sa ma duc sa-mi tratez dantura, printre care una bucata masea de minte :(
va doresc o duminica frumoasa si insorita!!
2girlsmum spune:
Buna dimineata si de la noi!
Am dormit pe bucatele azi noapte, pe la 3 a intrat la noi in dormitor una din fetite, plangand..afara batea un vant de speriat si a trezit-o..am dus-o inapoi in camera ei si i-am dat suzeta si paturica (dummy and blanky)), si cand speram si eu ca a adormit, m-am pomenit din nou cu ea la noi..era 3.30 am.In fine, am pus-o intre noi si am mai atipit din nou pana pe la 5 cand si cealalta a intrat cu viteza si a sarit direct pe burtica mea! Consortul era intr-un somn adanc, nici o sansa sa se trezeasca.Si asa ne-am chinuit pana pe la 7 cand le-am dus din nou pe amandoua in camera lor.Ma intreb cum o sa incapem cand o sa soseasca si bebe..
Fetele care aveti placenta anterioara, ati inceput sa simtiti mai bine miscarile? Noi avem 21+2 si abia daca simt unduiri usoare, si nici pe astea in fiecare zi..La ecograf mi-au dat asigurarile ca totul este bine, dar este un pic stresant sa nu poti simti miscarile, mai ales la varsta asta.Eu simt din cand in cand cum se invarte, dar este mult in spate, ca si cum mi-ar atinge rinichii sau mai stiu eu ce ..
X-ray spune:
ce de vesti bune!felicitari mamici pt culoarea caruciorului!
si multumesc arhydy de informatie!
alina 21+ cu bb Elisa
samadhi spune:
Buna dimineata fetelor !!!!!!!!
Am intrat sa va citesc din urma ca mi-ati luat-o iar inainte cu scrisul.......
Felicitari tuturor celor care au aflat culoarea caruciorului !!!!!!!
Samurai-lady - multa sanatate micutului tau baietel ! Sper sa se faca bine curand. Am trecut si eu prin faza cu a mica dar asta anul trecut si eram exact in concediu, foarte nasol....... !
JADI - mi s-a lasat la o portie de mancare ....... crede-ma ! Cum scriai era foarte delicioasa !!!!!! Data viitoare astept o invitatie !
OANA - pare delicios ce spui.......... mai ales diplomatul. Urzici nu am mai mancat de un secol....... crezi ca as zice NU ?!
SIMO - uleiul trebuie sa intre in piele altfel nu are nici un efect. Ai incercat ulei de masline, asa cum zicea Nikole ???? E mai bun si nu cred ca costa asa de mult ca o crema...... eu am incercat si merge mai bine cu uleiul de masline decat cu crema VICHY.
Va pup si o zi placuta in continuare.......
Aici se spune ca de sapt. viitoare va ninge........ chiar de asta nu am pofta mai ales ca m-am obisnuit cu caldura si cu soarele........ !!!!!
17+
Simo78 spune:
Samadhi nu ma pot da cu ceva gras pentru ca imi inchide porii si fac bube muuuulte. De asta nu pot folosi decat Nivea, ca e hidratanta si nu grasa. Mi-am luat ulei de la jhonson care zice tot ca e hidratant. M-am dat aseara si dimineata la dus...Sa vedem ce efect are....
Simona 19+ Matei Hisham
poze