Mamici de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Carmena ma faci sa rosesc cu asemenea compliment; ma bucur ca mesajele mele au acea buna dispozitie despre care spui tu, insa treb'soara e ca nu premeditez nimic, pur si simplu asa-mi vine sa (va) scriu. Cred ca entuziasmul meu ca voi fi mamica e de vina. Pana sa raman insarcinata, nu credeam ca eu pot sa fac copii pentru ca aveam o menstruatie fffff neregulata, iar aceasta veste a picat intr-o buna zi cand nici nu ne-am gandit ca asta va urma. E o minune de la Dumnezeu si ma bucur asa de mult ca mi s-a intamplat fara nici un fel de socoteli de ale noastre. Ba chiar aveam in plan in iarna care tocmai a trecut sa investighez problemele pe care le aveam. Insa iata n-a mai fost nevoie.

Multumesc frumos Carmena

karligutza, sapt.24 si bineinteles printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

hello!

Am pus doua poze noi cu burtica, daca vreti sa le vedeti in "asa crestem noi"

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

pai unde sunt pozele noi SIMO ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Sorry! Am uitat sa le fac publice. Acum se vad

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Karligutza sa stii ca si eu ti-am spus tot din inima, ca intr-adevar imi fac bine mesajele tale. Ma bucur mult ca a fost exact cum v-ati dorit voi si sa dea Dumnezeu sa fi la fel de vesela tot timpul. Nu mai spun ca ii face foarte bine si bebelusei sa aiba o mamica vesela

Si apropo felicitari pentru "carliontata"!

Pupici,
Carmen18+ si Stefi 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

hehe... ce burticutza evidenta ai Simo si pe deasupra se vede ca Matei Hisham are doi parinti fericiti si veseli. Asa sa ramaneti mereu!

multumesc Carmen si pentru felicitari
'carliontata' mea n-are cum sa fie altfel decat vesela caci eu f.rar ma supar si cand ma supar imi trece imediat; iar sotul poate o fi fost el altfel inainte sa ne cunoastem, dar de cand ne-am intalnit i-am transmis si lui aceasta stare de spirit. Bine ca e de bine .

si ca tot aduse vorba Simo de poze noi cu burtici.. va pun si eu poze pe emailul comun imediat. Va anunt cand e gata. pup... pe curand

Mergi la inceput

Gata... am reusit sa atasez 4 poze noi cu burticutza mea.
Sunt pe emailul comun in folderul "poze mamici".

va spun noapte buna si ne revedem maine dimineata cu forte proaspete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Am intrat si eu aici sa vad ce mai faceti si sa va felicit pe noile mamici care au aflat ce au in burtica. Am vrut sa citesc tot ce ati scris dar se pare ca ati scris 4 capitole de cand am lipsit eu. Asa ca am lasat-o balta. Promit sa intru mai des.
Bebelusa ma misca mereu. Chiar si acum. Imi e tare draga.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

22+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Simo, frumoasa burtica. La mine la 19 saptamani aproape ca nu se cunoastea, dar in trei saptamani (acum am 21+) a crescut f mult. Si imi place si maieoasul verde. Eu chiar nu am reusit sa gasesc nimic frumos pt burtica. Am fost la Mall, unde mi-ai spus. Au pantaloni draguti, dar nici un tricou, o bluzita, un sarafan va trenui sa-mi fac, dar imi trebuie modele.

Imi spuneti si mie cum sa intru pe mail-ul comun? Adica acre e parola , ca Id-ul banuiesc ca e iulaug2007

Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am uitat sa rog fetele toate...daca aveti rochite, bluzite frumoase de gravi, poate puneti si aici poze sa ma inspir. Si pentru plimbarile cotidiene, dar si pentru o ocazie. In iunie trebuie sa merg la o nunta. daca ma simt bine nu vreau sa o ratez. nu pot rata sa nu-l dansez putin pe Victor. Ca pe Stefan l-am tot dansat cat era in burtica.

Si inca ceva...scuze pentru greselile de tehnoredactare. Sunt uneori de la neatentie, iar uneori....de adormita. Scuze. Chiar am observat ca scriu cuvintele sucit. (Ex: in loc de "care", "acre")

Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput