Mamici de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata, burtici! Treziti-va si straluciti!... Dar ce spun eu aici, probabil ca voi sunteti de mult albinute harnicute! Noi am trecut intr-o saptamana noua ,care speram sa treaca fara incidente neplacute. Aseara am avut iarasi cateva contractii dureroase. A fost ca in filmele horror, parca s-ar fi trezit monstrul din adancuri. Dar au trecut si sper sa nu se mai repete.

Cat despre grija hainutelor de gravi, se pare ca am scapat ! Unul dintre avantajele statului in pat... Glumeam azi dimineata cu sotul ca, in cazul in care se prelungeste odihna mea fortata, as putea sa merg sa nasc invelita intr-un cearsaf, ca doar la vara va fi foarte cald! La intoarcere vedem noi cum ne strecuram...

Va urez tutror o zi si o saptamana minunate! Sa fiti vesele si pline de energie!

Lia S21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Neatza!

Multumesc de parecieri...Maieutul ala nu e de gravi, e de asta care se poarta, larg jos...Il am cadou de la cumnata de vreo 2 ani .

Oana iti trimit PM cu parola de pe mail-ul comun.

Ma duc si eu sa bag un ochi la pozele Karligutzei

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Simo, Karligutza, aveti doua burtici superbe! Spunea bine cineva ca miresele si femeile insarcinate sunt spectaculos de frumoase! Sa va traiasca si ... sa va creasca! Poate reusesc sa postez si eu cateva fotografii cu "balonasul" meu, ca nici el nu e mai prejos!

Lia S21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza burtici!
simo sunteti adorabili toti trei ,se vede bine si "casuta" lui matei. bluzici de genul celei pe care o porti in poze caut si eu de ceva vreme.
cristina26 si samadhi ma bucur ca ati mai trecut pe la noi,atentie asteptam vesti in continuare!cristina cum te simti?la mine nu s-a trezit bb lisa....aseara a facut balet,acum probabil se odihneste.

alina 21+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata tuturor si pe burtici .

Bravo si felicitari viitoarelor mamici care au aflat culoarea caruciorului .

burtika bine ai venit in nostru

19 saptamani

Mergi la inceput

Mai ce mamici frumoase avem , v-am admirat pozele Simo , Karligutza si nu numai .....

Samurai-lady - cum se mai simte bebe Ken ??? nu iti face griji noi il pupam si asa .....

2girlsmum - te rog frumos sa-mi dai si mie reteta ( daca se poate ) pentru - nele blonde cu ochi albastrii de care efectiv .

20 saptamani

Mergi la inceput

B U N A D I M I N E A T A . Ma lasati sa beau eu toata cafeaua ....
Se raceste ..... Unde v-ati ascuns .....

T R E Z I R E A

20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineata gagici vesele si optimiste!

citesc si eu din urma, macar capitolul asta, si revin.

de primavara pentru voi toate sa va mentina zambetul pe buze!

Aylin, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

si noi prezente la cafea. Cam tarziu, dar pana am trimis "barbatii" de acasa a durat. Nu mi-am facut inca patul, dar trebuie sa urez o saptamana frumoasa intai.

Hai ca fug, trebuie sa pun si niste rufe la spalat. Iar dupa-amiaza merg la medicul de familie pentru reteta de Elevit si sa vad daca nu mai trebuie sa fac niste analize la sange.

Inca o data o saptamana frumoasa. La Iasi, cica, s-a anuntat ploaie.

Oana 21+ si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si o saptamina buna! Ati scris o gramaaaada in weekend, sa vad cite ore imi ia sa citesc.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput