FIV 110

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Sherica m-am luat cu bazaitul emis de emisfera mea dreapta azi de dimineata si am uitat sa te felicit pentru inimioara ingerasului.
Cred ca Dumnezeu ma vrea perfecta pentru clipa aceea cu batutul inimioarei si cum mie imi cam zbarnie capul inca dupa o viata fara injectii si fara durere si mai mult prin muzee si hoteluri, se pare ca mai am de stat la coada pana primesc si bunatatea de . O stii EL in ce ordine sunt mai bine de primit, asa ca nu ma mai gandesc la "alba- neagra" , ci am revenit la refrenul cu " e alba, e cusuta cu ata alba viata mea, da' e viata mea si tine de mine sa ma simt bine in ea....."
Aldolina cand ma intorc de la aer curat am sa-ti spun si punctul meu de vedere referitor la lista, tot pe mail.......

Mirelus e bine, tocmai ii transferase 2 embrionusi frumosi foc ca si sufletul mamicii lor......
Dariela daca toata ziua ma sfatosesc pe mine, mai dau cu pixul si pe voi, poate ajuta la ceva........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Dariela maine fac analiza si in 3 zile primesc rezultatul, deci cam pe vineri o sa scap de dubii. Sper sa iasa bine (ca la cat antibiotic am bagat) si cu putin noroc poate incep fiv-ul in aprilie!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Pussi Tin pumnii pentru maine la punctie. Sa mearga totul perfect!

Moniland Fii curajoasa si incearca sa vorbesti cu noi. Cred ca singuratatea nu-ti face bine.

dana_p, MOana Curaj si relaxareeeeeeee!

Delia21 Sa va ajute Dumnezeu ca de joi (la ET) Rudy sa aiba si o surioara! Sau ce vreti voi.

zouzounaki Aici cred ca gaseti tot ce te intereseaza despre Rh-ul negativ:
http://www.eva.ro/sanatate/articol181.html
Si eu am Rh negativ dar n-am ramas insarcinata niciodata deci nu aveau ce anticorpi sa se formeze.

vigi_lentu Sa va ajute Dumnezeu sa fie bine-bine samburelul. Mamica sa se odihneasca cat mai mult! de la mine.

Mirela1 Tin pumnii ca ET sa fie perfect si cei 2 embrionasi dragalasi sa fie la locurile lor de bebei!

Sheritra Asa de frumos ai povestit ca am simtit si eu inimioara batand.

cris86 Sunt alaturi de tine.

Eu mai astept inca CM desi am 17 zile de la ET si Utrogestan nu mai iau de 7 zile. Credeti ca e normal?

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Oana, senzatiile alea mai ciudate am inceput sa le am de prin a9a zi dupa ET, asa ca mai da-ti timp! insa inainte , imediat dupa punctie si ET am avut sensibilitati la ovare pt ca am produs mai mult decat prima data, nu cred ca aveau legatura cu puiutii!
Eu zic ca ti-ai impartit bine organizarea muncii cu neuronii tai! echitabil... Fa-te utila in asa fel incat sa nu faci prea mare efort si trece timpul! desi, din experienta mea, cele mai cumplite sunt ultimele 2 zile cand ti-e teama de mori sa nu vina uratii peste tine inainte de test! eu tin pumnii strans in continuare si sa te vad Mamica!

Dariela, mie dupa esecul de la primul FIV dr nu mi-a dat o explicatie clare, desi imi spusese ca am toate sansele sa reusesc; eu banui ca nu m-a ajutat endometrul prea tare sau poate stimularea a fost prea slaba...oricum, explicatii clare nu exista, tine f mult de organismul fiecareia. Important e sa fii optimista si sa crezi in reusita, pt ca pana la urma se intampla, eu asa cred!

Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Fetelor ,am fost la eco si mi-a zis ca am avut sarcina si se elimina,se vedea si sacul

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

fete frumoase !

Mirela, ma rog pentru tine sa fie totul bine, hai ca ce-a fost mai greu a trecut !

Oana, vezi, daca imi ziceai si mie mai demult sa-mi impart creierul in emisfere, poate altfel stateau lucrurile acum... La mine n-a existat decat emisfera dreapta , dar nu-i nimic, data viitoare voi fi mai organizata. In orice caz, te felicit pentru modul in care gandesti.

Fetele cu care m-am vazut vineri, va pe toate, Sheri (tare mandra de burtica ei ), Avalon(ca de obicei, bine documentata ), KITTA (hotarata sa ia totul de la capat ), IoanaTugs (frumoasa, ca de obicei), AndradaP (finuta, finuta, da' hotarata!)

Marrina, si eu am avut 7 zile de intarziere dupa FIV, practic acel ciclu a fost de 35 zile la mine, iar cand a venit...a fost horror (dureri, cheaguri etc.), ca niciodata... eu nu aveam astfel de probleme. Ce-i drept, dupa aceea iar s-a reglat si a fost totul ok. Eu zic ca o oarecare intarziere e normala.

Fetelor, haideti sa ne mai detasam putin si sa ne bucuram de primavara de afara, ca tare e frumoasa... Eu sambata mi-am aranjat gradina cu sotiorul si taaaare a fost frumos...am tuns gazonul, am plantat un bradut, 2 piersicuti si 7 trandafiri. Bine, mai mult el cu munca, eu am intretinut atmosfera.

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Cris86, asa a fost sa fie... Macar stii ca a fost cat pe ce...chiar si cu embrioni congelati. Acum nu te mai gandi decat la viitoarea incercare care va fi o reusita !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Rami,asa e ,poate data viitoare

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Atata rabdare pe capul meu ca azi mi-am amintit la ora 12:30 ca doar pana la 12:00 puteam sa ma programez la profu' sa vad cum isi da cu presupusu de nereusita mea.
Momentan studiez pe net (cauze ale neimplantarii embrionilor, ale productiei slabe de ovocite si grase de chisturi....). Cam asta e ce ma doare acum. Sper sa ma si lamuresc cu cate ceva. Am luat in calcul si varianta unei a 2-a laparoscopii inainte de FIV-ul 2, ca prima e cam vechiuta, zic eu. Sa vad ce zice si profu' si la cine ma duc la taiat. Poate nu strica sa schimb mana cu bisturiul. Sa vedem. Poate mai fac o vizita si la endocrinoloaga sa vedem ce zice si ea de nereusita.

rami 73 Multumesc de raspuns. La mine pana azi CM asta are deja 40 de zile (21 de zile inhibare +stimulare, 2 zile de la punctie la ET si inca 17 de la ET). Inca mai astept....

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

fetelor, stie cineva ce conditii trebuie indeplinite ca sa fii asistent maternal?? Pt adoptie deocamdata nu indeplinesc conditiile. Nu ma las batuta cu fiv-ul dar vreau sa iau in calcul si alte posibilitati.
Pup si bafta tuturor!

Mergi la inceput