FIV 110

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata gagici !

Am fost vineri seara la Radoi, m-a consultt m-a ecografiat, mi-a spus ca totul este ok.
Luni bb avea 5.2 sapt, vineri 6.4. Acestea sunt calcule pe care le da aparatul de eco, in functie de dimensiuni. Mi-a spus ca creste repede.
Mi-a dat si volumul la max sa-i ascult inimioara, m-a topit toata..

Mirela1 este bine, ieri avea doi embrionasi, astazi la 11 face ET-UL. Tin pumnii!
Multa bafta la toate sa ne vedem cat mai curand dincolo, sa mutam toata gasca!
Delia21, tin pumnii marti la ET, sa fie o surioara pt americanas!
Pussi, drum bun si cat mai multe oute grasute si frumoase. Vii si cu bebeii la purtator?
Vigilentule, tin pumnii sotiei sa fie bine!
DanaP, multa rabdare, stai cumintica si fara ganduri stresante!
M_Oana, Aldolina, IoanaTugs, Avaloane, Laki, Liana, Adhnana, Anto, Zouzou, Rami, Cristinici, Kitta, Andrada, Danyalo,

Shery 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

antonisdeja imi creste moralul!!
Sherimersi iubitilor!!Ma bucur ca Cresteti mari si frumosi!! Vin acasa maine seara si merg vineri pentru ET..sau cand zice Chivu
Mirela, deliaBafta la Et!! Sa se lipeasca puiutii de burtica voastra!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Sheri cat de minunat poate fi sa auzi inimoara copilasului vostru batand...cred ca numai cine trece prin asa ceva poate intelege cu adevarat...ma bucur mult pt tine!!!
Pussi bafta multa la punctie!Stai acolo pana la ET?Sa fie cu noroc de data asta,DD sa fie alaturi de voi!
Am vb cu MOana sambata la tel,statea cumintica in pat si rma sa plece la Valcea pt relaxare...sper ca te-ai odihnit si ti-ai incarcat bateriile,ai grija de burtica si de tine fata mosului!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Pussi,manuta mea merge cu tine la unguri.Si cea care ramane acasa o sa stea stransa, stransa pt.tine si puiuti tai

Fetelor,au venit rusii la mine peste noapte,si au venit numai cu cheaguri destul de maricele.Cred ca a fost sarcina

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Pussi - fac galerie sa ai productie sanatoasa, numeroasa si frumoasa.mey da' ce trece timpul , parca ieri ai inceput cu stimularea
Monicuta - cum te simti ,iubita? Ti-ai mai revenit putin?
Io-s tot in asteptare cu TB 37,1 de 6 zile ...oi face un test , desi stiu ca il stric numai....

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pussi iti tin pumnii.
Shery super vestile. Sa-ti traiasca greierasul. Multumesc ca ne-ai spus ca Mirela 1 e OK .

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor!

Sheri, felicitari pt samburel si pt prima imagine cu inimioara saltareata! sa fiti sanatosi amandoi!
Mirela1, bafta multa azi si sa ai burtica de peste 2 sapt!
Delia si Pussilina, va tin pumnii strans si sa ne vedem la Mamici!
MOana, ce faci? cum te simti? sper ca esti relaxata si odihnita, si-ti hranesti bine puiutii!
Moni, sunt aici !

tuturor!

Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Pussica DOAMNE AJUTA!
Cris ceva mic poate s-a prins totusi si s-a oprit ulterior din evolutie. Endometrul de data asta a fost bun, poate pe viitor doctora iti schimba medicamentatia si in privinta sustinerii sarcinii (progesteron/gravibinon).
Ancadragoman sarcini pierdute din cauza unui endoemtru mic au mai fost, insa endometru prea mare....... Cat de mare? Tratamentul tau e pentru sustinerea sarcinii si pentru marirea endometrului, caci gravibinonul contine estrogen, care mareste endometrul.

Fetelor, miercurea trecuta am avut punctia si deja am uitat de injectii, de anestezii, de foliculi si ovocite, de calitatea embrionilor.
Se uita incredibil de usor totul, parca dupa ce treci prin ele ai puterea de a mai trece de 10 ori, ca doar n-ai murit si parca nu e atat de rau totul.
Dupa transfer e cumplit, intradevar, sa astepti rezultatul chinului. Acum nu prea mai ai mare lucru de facut si parca nici asa nu e bine. In timpul injectiilor nu-ti doresti decat sa scapi odata de toate procedurile, insa dupa ce dormi dupa ET 3 zile, parca nici statul degeaba inca 10 zile nu sunt simple, mai ales in cazul meu CACI NU MA DOARE NIMIC, NU SIMT NIMIC, TOATE SUNT DESUMFLATE SI IMI VINE SA MUT MOBILA PRIN CASA, ASA MA SIMT DE BINE.
Ieri toate erau umflate si simteam ba ceva pe la sani, ba prin uter, ba pe ovare, insa azi NIMIC.
Si pentru ca nu simt nimic am facut consiliu de coroana cu creierasul meu si concluzia a fost urmatoarea, fapt pentru care o prezint in fata natiunii, ca sa stie toata comunitatea:
- o mica parte a emisferii stangi a primit ordin precis de a se bucura inca de pe acum, de a se ocupa de binele si bunastarea samburelului, de a se juca cu micutii etc etc etc...
- restul emisferii stangi paraseste starea de bine si se muta in emisfera dreapta unde programul de lucru e taaare aglomerat:
1. se pregateste dosarul de adoptie (aici am delegat niste neuroni mai dezghetati la minte, ca nu e de glumit cu lupta cu birocratia si am nevoie de efective pe care pot conta in momentele penibile si sinistre ce ma asteapta in lupta de a creste un copil nedorit de cei care l-au conceput )
2. se pregateste o histero+laparo (cu Monseniorul sau cu Ion Ionut, ca am auzit numai cuvinte de Doamne Doamne despre el), ca daca spermograma e buna, poate se intampla natural minunea, dupa ce sa scobesc bine si pe acolo;
3. o echipa de neuroni mai optimisti scriu deja scenariul pentru FIV 2 - sectiunea Oscarurile toamnei;
4. toti ceilalti neuroni, aceia care pareau opriti din evolutie pana acum, au primit liber saptamana asta, li s-a dat masina pe mana si o primavara frumoasa de admirat, asa ca ii trimit la plimbare cu masinelu toata saptamana, sa se bucure de viata: fara stat la pat, fara calcule, fara timp ars de pomana, ca daca a fost sa se prinda ceva s-a prins si acum TACE, CRESTE IN LINISTE, daca nu s-a prins nimic, nici ca se mai prinde ceva, de la statul meu la orizontala.

Cu Dumnezeu inainte si cu "comedia de situatie" in varful steagului si oi depasi si aceasta incercare fara sa-mi ard sufletelul prea tare!
Aaaa, de rezerva, in caz de esec, li s-a promis intregului consiliu o excursie de spalare a creierului saptamana viitoare, asa ca nu e timp de jelit, ca le-am dat destule teme de executat si la ce copaci in floare sunt pe geam.........

Andicutza ai vazut ce fac.... Bazai ca nu ma doare pe nicaieri, nu simt nimic, toate sunt dezumflate de paca n-as fi facut nicio injectie, nicio punctie, niciun transfer. Mai sanatoasa nici ca m-am simtit vreodata. Stiu ca tu simteai prin uter tot felul de miscari, la mine e liniste totala, bat la usa si nu raspunde nimeni. O vreme am tot vorbit de una singura in fata usii, acum insa ma pregatesc sa ies in lume, sa ma bucur de primavara si sa las golul din mine undeva in stafundurile sufletului.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

MOana, relaxeaza-te si bucura-te de primavara. BB-ii sunt linistiti tocmai ca sa iti arate ce copilasi cuminti o sa fie ei, si la cresa si la gradi, apoi la scoala, etc, etc, nu vor sa o streseze pe mamica lor. Sau poate le-ai spus povesti asa frumoase ca acum trag un puisor de somn, mediteaza, cine stie? Tin pumnii sa fie bine. Ai primit mailul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Aldolina - Am primit astazi schema si o sa studiez cu atentie. Multumesc mult de tot. Cum ai spus si tu e clar ca aceasta schema nu este avizata de catre un medic si tine de fiecare daca vrea sa o folosesca sau nu. Eu personal intentionez sa o folosesc ~ data trecuta am facut strict ceea ce a spus dr si iata ca nu am avut rezultatul dorit.
Antosit -Cand o sa ai rezultatul la analiza?
Pussi - pentru o punctie frumoasa! Asteptam vesti bune!
Sheritra - Sigur ai fost super fericita sa-i auzi inimioara! O sa venim si noi dupa tine dar asa mai greu un picut.
Moana - Ce face ce mai sfatoasa ?
Cris - Ai vorbit cu dr. tau? Cand ai intrerupt tratamentul?
Moni - Cum te mai simti? Ai mai vorbit cu dr?

Fetelor in general dupa un esec FIV, v-au dat vreo explicatie personala (in afara de aia ca procentul de reusita e atat de mic)?
Azi am primit si telefonul de la firma la care am comandat Maca. Miercuri mi-o trimite.
la toate fetele!

dariela

Mergi la inceput