FIV 110

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

din nou la apel...vad ca azi vorbesc singura...am vorbit cu persoana din Budapesta si mi-a zis fata ca la farmacie a cerut progesteron injectabil,iar cei de acolo i-au dat Pregnyl...cica numai acesta,asa se numeste acolo progesteronul injectabil...ce denumire are produsul@???...ca nu mai dau de capat..ajung la disperare...ceva nume tot o avea,ceva nume de la ceva firma...bine ca n-am cumparat din nou Pregnyl..offff

P.S.daca sint persoane care au gasit in Budapesta acest progesteron injectabil,va rog mult sa-mi lasati un PM cu farmacia care vinde acest produs...va multumesc din suflet

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Din cite stiu eu pregnylul nu e nici pe departe progesteron...este gonadotrofina corionica umana adica betahcg...hormon de sarcina secretat de placenta si progesteronul ajuta fixarea sarcinii si beta hcg dar in moduri diferite ,probabil asa a cerut persoana si de aici confuzia

La Budapesta eu foarte greu am gasit farmacii dar in rest e bine sa nu te bazezi pe ce limba stiu farmacistele din Ungaria ca nu prea stiu decit ungureste,asa ca cel mai bine o reteta scrisa!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Cenusareasa multumesc frumos de raspuns,...sint curioasa daca a gasit cineva in Budapesta...pe celalat capitol Liana imi spunea ca nu se gaseste in Budapesta,mai degraba in Germania...vai,nici nu credeam ca va fi atit de greu de gasit progesteronul injectabil..deja ma ia cu transpiratii...am scris un email si la cliniva Kaali din Budapesta,sa-i intreb daca cumva se gaseste in farmacia clinicii..sa vedem ce-mi raspund...si nu merge nici serverul de yahoo si nici de google sa pot da cautare...sper sa reusesc pina la urma...

Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Zouzonaki m-am interesat si eu de ac progesteron injectabil si am aflat ca se gaseste in Germania dar e mai scump, 5 fiole costa 35 euro. Nu-mi explic de ce pt ca si cel de la Szeged e fabricat tot in Germania. Liana spunea ca se gaseste numai la farmacia clinicii de fertilitate si banuiesc ca au contract, ceva cu firma producatoare de e mai ieftin. Cel din Germania e de 15 ml iar cel de la unguri de 25. Cam atat stiu.

Edit: Stie cineva ceva de Mirela1? Sper ca totul a fost ok la punctie.
Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki-miki

Zouzonaki m-am interesat si eu de ac progesteron injectabil si am aflat ca se gaseste in Germania dar e mai scump, 5 fiole costa 35 euro. Nu-mi explic de ce pt ca si cel de la Szeged e fabricat tot in Germania. Liana spunea ca se gaseste numai la farmacia clinicii de fertilitate si banuiesc ca au contract, ceva cu firma producatoare de e mai ieftin. Cel din Germania e de 15 ml iar cel de la unguri de 25. Cam atat stiu.

Edit: Stie cineva ceva de Mirela1? Sper ca totul a fost ok la punctie.
Miki

Miki-Miki multumesc frumos pt raspuns...diferenta de pret este uriasa...deci fiola costa 7 euro,fiind de numai 15mg...deci in mod normal am nevoie de 50 mg odata la 2 zile,de 14 fiole care cu 2 euro ar costa 28 de euro...iar cu 7 euro,fiola avind 15 mg am nevoie de 3,1/2 fiole,odata la 2 zile...deci sa pun in jur de 28 de fiole,care la 7 euro bucata,fac 196 de euro...de la 28 la 196...este o diferenta enorma de pret...si doar cu 15 g fiola, va fi cam aiurea dozarea aceasta ..ori ma dozez cu 10 mg mai mult.ori cu 5 mg mai putin...acum eu astept raspuns din trei locuri...sa vedem daca cei de la clinica Kaali din Budapesta imi vor raspunde...apoi raspuns din UK de la marea farmacie europeana...alta problema este ca nu am prescriptie medicala...sper sa se dea si fara...ca imi este cumva groaza sa-i cer medicului meu de aici...cine stie ce fata ar face daca i-as spune...si mai sint 21 de zile...sper sa pot face rost pina atunci...daca mai aude careva de posibilitati de obtinere a acestui progesteron,va rog spuneti-mi si mie...iar eu la rindul meu am sa va tin la curent,daca am sa fac o descoperire...pupici

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

zouzounaky o cutie cu 7 fiole de progesteron injectabil costa 4000 forinti,pt a calcula in euro cu exactitate foloseste www.convertor.ro, se pot lua de la farmaciile care sunt in contact cu clinicile de fertilitate cu prescriptie de la medic.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata si o saptamana super tuturor.....sa veniti numai cu vesti bune!
Eu nu am ajuns azi sa fac analiza, dar maine nu mai ratez!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Buna dimineata fetelor!

Va doresc o saptamana minunata si plina cu vesti bune!
Sheri,
Pussi, tin pumnii sa se dezvolte bine puiutii!
Magduta, am trimis un PM.
Tuturor fetelor care sunt in tratamente, asteptare, si celor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna dimineata!!!
Antonis mersi iubita!! Chiar am nevoie
Lilianamultumesc ca aesti alaturi de mine
Zouzou, Mikiparerea mea propie si personala in ce priveste acest progesteron este ca e subventionat in Unagaria sau de spital-clinica sau de stat, de aceea are pretul care il are si se da numai in farmaciile cu pricina, si numai pacientelor lor!!!

Eu imi beau cafeaua, imi fac bagajul, ceva de papa usor..ca dupa ora 16 nu mai vreau sa mananc si spre unguri!!! Cred ca am facut tot ce trebuie sa-mi creasca outele, si maine e ziua rezultatului
...acum culeg roadele injectoanelor! Nu mi-a mai ramas decat sa-L rog pe DD sa fie bine!!! Voua va multumesc din suflet la toate (nu va enumar ca sunteti multe) ca sunteti alaturi de mine!!!
va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa!!
pentru cele mai curioase ...care vor sa stie mai multe despre mine(nu stiu cand ajung acasa maine) bagati un ochi pe la unguroaice!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Pussi drum bun si "punctionare" usoara! Sa ai oute multe si de calitate super-buna care sa se iubeasac mult si bine cu!
Tin pumnii strans...si fi sigura ca o sa arunc un ochi pe la "unguroaice" asa ca sa dai de veste cat de repede poti, sa nu ne fierbi mult!

Aaaaaaa ... era sa uit:!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput