FIV 110

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cris imi pare rau...la ET-ul urmator e clar ca trebuie sa iei un tratament de sustinere mai bun decat precedentul!Pregateste din timp fiole de gravibinom ( nu stiu daca ai luat),progesteron injectabil ( daca reusesti sa iti faci rost),pregnyl si alimentatia adecvata ( carne de curcan etc.)Sper ca data urmatoare sa reusesti!Cand vei face ET?

Eu tocmai ce am luat pastila de AC ( m-am saturat de ele....) si mi-am facut AMR=12 de AC...abia astept sa incep si eu totul odata,dar pe masura ce se apropie ziua startului ma cuprinde si frica aceea care se furiseaza tiptil -tiptil undeva intr-un ungher al sufletului si cand isi face simtita prezenta, neuronii mei ( vorba Oanei) care sunt optimisti,veseli si topaie mai mereu o alunga aproape instantaneu declarandu-i razboi daca mai apare in zona!

toate fetele!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna fetelor!

Sunt una de-a vostra care a avut un noroc extraordinar si a reusit in urma unui FIV sa aiba doi bebei. Nu am mai scris demult pe forum dar am avut parte de 3 luni jumatate de greturi si oboseli. Pentru ca am vazut ca la inceputul fiecarui subiect se aminteste si sexul bebeilor viitoarelor mamici, am intrat sa va spun ca o sa am doi baietei. Nu ne-am hotarit la nici un nume ...
Tin pumnii la toate fetele si multa sanatate!
Va pup,
Carmen 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Felicitari Carmen! sa-ti traiasca baietii! chiar ma gandeam ce e cu tine ca nu ai mai scris pe nicaieri...

Ce zici, ne incuscrim?

lachi 18+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna Lachione, sanatate la toate trei fetele si sa ai sarcina cit mai usoara!
Acum sunt putin buimaca de aflarea vestii ( eu speram sa fie si o fetita) dar sa stii ca sunt deschisa la aceasta relatie! Te urmaresc pe subiectul mamici de iulie august si pe cel cu mamici de gemeni!

Carmen 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Cris, imi pare rau. N-a fost sa fie de data asta dar vei reusi la urmatoarea incercare.
Kora, nici nu o sa simti ce repede trece timpul. Acum te intepi, maine poimaine punctia, ET-ul si uite asa te duci si tu dupa celelalte norocoase la odisee.
Venera, intra pe forum la adoptie si te vei lamuri, sper.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cris imi pare rau ca nu s-au prins,data viitoare sigur o sa fie bine.
Moni.

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Sheritooooo ma bucur ca sunteti bine,,
carmen felicitari pt baietei
Oana
lachiiitu ce mai faci mama?
pussi tin pumnii maine la punctie..
Delia joi voi fi cu pumnii stransii stransii.
Mirela multa bafta la ET..
Moni sunt aici dupa cum stii oricand pt tine..te pupp..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"11

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

de azi am inceput numaratoare inversa...in duminica Pastelui incep stimularea...imi doresc sa fie cu noroc de data aceasta

Crisulici pe mine cam rar ma inseala presimtirile,am stiut ca este cu ochisori..data viitoare va fi bine si acum vei stii ceea ce trebuie sa faci...lasa puiut, ca data viitoare vei fi mamica
Pussi ...si sa vina iepurasulcu doua liniute mari si rosii ||
Kora Pop,Pussi,Marrina multumesc frumos pt raspunsuri
Moni
First_Carmen sa-ti traiasca baieteii
Sherri scumpa mica,un pe burticut
Oana,Pussi,Delia,Mirela sint cu pumnii strinsi
...si multi,multi pupici tuturor fetelor mamicute si viitoare mamici...

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Sherri, pupicei pe burtica. Cred ca ai fost in al noualea cer de fericita. Felicitari!
Lachi, te pup dulce si pe tine dar si pe printesele tale.
Firts-Carmen, Felicitari pentru flacai. Sa fie cuminti si iubareti foc.
Miki, te . In curand intri in linie dreapta?
Zouzou de data asta trebuie sa fie cu noroc. Inca putin si treci la treaba. Te-ai lamurit de unde se mai poate face rost de progesteron? Ai gasit ceva pe la germanica?
Moni,
Kora, asa este cand te apropii de start incep emotiile. Iti tin pumnii sa gtreci cat mai usor prin toate procedurile fiv-ului iar urmatoarele emotii sa le ai cand vei merge la ecograf sa vezi sexul bebeilor.
Cris, imi pare tare rau. te stiu puternica si iti tin pumnii sa reincepi cat mai repede urmatorul ET. Puiutii tai te asteapta.
Oana, ia spulbera gadurile tale, alea necurate Ce crezi ca daca nu simti nimic gata! Sa o crezi tu, sunt atatea fete care nu au avut nimic si acum au ditamai bebelinii. hai, gandeste pozitiv ca sa fie totul pozitiv, da? te pup dulce si sunt cu gandul la tine.
marrina, si tu tot la monsenoir esti? prima laparo ai facut-o cu el? Tu i-ai cerut-o sau din discutiile avute inaite ti-a recomandat el sa o faci. Histero ai facut? ma bate gandul sa fac si eu ceva sa vad cum stau cu instalatia de nu s-a prins. Poate o histeroscopie, ceva... io stiu?
danuta, tinem pumnii sa fie bine. Miercuri acum faci testul? Abia astept sa ne dai vestea buna ca treci in tabara mamicilor.
Lianoooo, ce credeai ca aici nu te pupacesc? - la triplu
Pupici dulci pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cris, imi pare tare rau! ma gandeam eu ca n-aveau cum sa minta atatea teste de sarcina! oricum, eu zic ca primul pas l-ai facut, a incercat sa se prinda ceva, deci la urmatoarea incercare o sa devii sigur mamica! probabil ca-ti trebuie tratament de sustinere mai puternic , cum a zis si Kora!
Zouzoule, multa bafta si sa fie cu noroc de data asta!

First_Carmen, felicitari pt baieti si multa sanatate la toti 3! Carmen, nu vrei sa anunti si la Mamici, asa mai creste numarul baieteilor de iulie-august, ca ne-au luat-o fetele inainte!
Lachi, la toate fetele!
Mai intrati si voi si dati semne de ce mai faceti pe la Mamici, ca ma intrebam ce mai e cu voi!

Am mai pus poze cu burtica, daca vreti sa radeti de de mine!

Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput