FIV 110

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pussi, mult noroc pe maine la punctie.
Andicu, frumoasa burticuta ta
Sheri, Felicitari! pentru inimioara puiutului.

Eu sunt mai bine. Va pup pe toate.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Moni
cris io te pup si capul sus mama vei reusiii..
andicu cum adica sa radem mama..cum am putea?ca esti mumoasa foc.pupiciii

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"11

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

MRL ...azi mi-au raspuns din UK de la farmacia europeana,cum nu am progesteron injectabil..dar am dat de alta farmacie din Elvetia,care are si sint si f ieftine...50 de bucati 29 euro...dar mi-au zis sa sun miercuri acolo,ca sa vorbesc cu o doamna care se ocupa de vinzari..deci numai miercuri stiu exact,daca vind in strainatate..acolo este cica un depozit mare pt farmacii...si am vazut ca vind,ca au cosulet exact linga produs...si cum miercuri stiu,daca totul va fi ok,am sa postez aici adresa si numarul de telefon...

Andicule si sa ai gurita aurita...sa fie cu noroc

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mirelush are 2 embrioni in burtica.
MRL nu te-am mai vazut de mult. Ce ai mai facut? Cand faci FIV-ul? Mai iei maca si cretisoara? Eu nu am intrat inca in linie dreapta , de fapt nici nu stiu dc e curba sau intrerupta.
Andicu esti o gravidutza super frumoasa. Nu-mi vine sa cred cat de repede a trecu timpul. Te

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Moniland imi pare rau pt ce s-a intamplat. Capul sus, va veni si randul nostru.
Sheri sa-ti traiasca samburelul si sa fiti sanatosi.
Lachi tie si fetelor.
First Carmen sa-ti traiasca baietii.
Pussi drum bun si te asteptam numai cu vesti bune.
Moana cred ca nu are cine sa te , ia fii tu cuminte si nu mai bate campii.
Andicu vad ca esti activa ca de obicei. Sarcina usoara in continuare si baiat sanatos.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

MRL pe unde umbli si cam pe cand te asteptam cu un nou inceput.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor care din voi stie adresa farmaciei din Szeget-Ungaria de unde se pot cumpara Progesteroane Injectabile????
toate FIV-oasele fara exceptie.

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorsunt si eu disperata dupa Progesteroane injectAbile ca in Aprilie o sa am nevoie....SPER!aSA CA ASTEPT ORICE INFORMATII!
Eu am fost azi la dr. meu si mi-a schimbat oarecum schema, respectiv: incep 1 fiola de Diphe/zi timp de 11 zile dar din Z27, daca nu cumva se schima treaba si o fi alta zi. Nu stiu ce calculele a facut dr. asta, dar se pare ca nu a tinut cont ca CM-ul meu nu e chiar ceas in ultiuma vreme si ca imi vine mai mult mai devreme decat mai tarziu. Azi Z23 nu am nici un simptom de CM deocamdata.
Deci, sunt fericita ca am scapat de AC! Dupa cele 11 zile de Diphe mi se da doza max. de Menogon adica 5/zi + 1/2 Diphe. Aici preciza dr. ca pot utiliza aceeasi doza (restul din ea) daca am tinut-o la frigider!
In rest, ma rog sa am si eu macar 1 - 2 foliculi si aia plini, ca macar cu 1 si tot fac. Da mama 3000 EUR pt. el!
In rest, parerea lui e ca daca schema asta nu m,erge, nici altele nu vor merge gen; Menogon + Puregon sau Menogon + Gonal F si zice ca Mengonul e mai tare ca Puregonul. Pai, eu cand facui Puregon avusei 3-4 (nu stiu daca buni, oricum) iar cu Menogon doar 1-2.
FSH bun acu la inceput de luna, dar zise ca nu paote fi analiza f. conludenta vis-a-vis de rezerva sau de faptul ca nu produc. Atunci, de ce o mai facui?Important o sa fie cumva va evolua la bara fixa Estradiolul sub efecte de stimulare....
De-abia astept sa ma blocheze Diphe din toate punctele de vedere, ca prea o luasem razna pe toate planurile. De-abia astept zilele de blegenie, ca tare nervoasa am fost in ultimele zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Pentru toate fetele fara nici o exceptie ca doar toate traim aceeasi experientaMULTA BAFTA TUTUROR,SA AUZIM DE BINE.....
- mi-a venit si mie intr-un tirziu C.M.de miine incep STIMULAREA cu puregon (si suprefact in continuare bineinteles)
- acum ma apuc sa citesc cu mai multa atentie sfaturi pentru faza de stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Kitta,Liliana sa fie intr-un ceas bun...

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput