*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Mica,doctorul meu zicea ca nu stie ce se intampla dar mai nou toate pacientele lui nasc la 38 sapt...asa ca poate nu mai aveti chiar atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Stiu chris asa ma gandesc si eu. Ca pe la 38-39 ar trebui sa se cam simta si ea . Cred ca as intra in panica daca as ajunge pe la 40 si nu s-ar intampla nimic.

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Fetelor, frumoaselor!

Scuze ca nu v-am scris demult, insa am asaaaaaaaaaaa de mult de lucru Curs dupa curs, si foarte-foarte mult stres si alergatura (nu stiu de ce merg japonezii astia asa repede, ca spiridusii...abia ma tin dupa ei).

Intr-o zi de curs (cu aer conditionat la maxim...) m-am trezit cu desuurile leaorca Hait, am crezut ca am inceput sa pierd lichid amniotic, insa cum bebe misca si nu aveam nici o durere, am continuat cursul si numai dupa 17h m-am dus la urgenta. Test cu hirtia aia speciala=nimic, eco transvag=col inchis, desi mai scurt ca acum o luna. Uff!

In rest de pe aici nimic special. Bebel s-a coalizat cu cel al Andradei cand am fost la primul eco 4D din viata lui: si-a pus mainile pe fata si timp de 30 de minute puse cap la cap nu le-a dat jos si gata. Am zis ca timpesc! L-am rugat frumos, dar nimic. S-a apucat sotul sa-i vorbeasca pe limba lui (se uita doctorul la familia asta de nebuni care schimba 3 limbi, uite-asa ) Poate ca e mai putin roman, nus tiu, dar atunci s-a hotarat si si-a dat mana jos, a luat doua gurite de lichid si gata, trosc cu manutele peste fata. Deh, a apucat nenea doctorul sa-i faca o poza de profil, insa nu e prea reusita, asa ca nu mi-au luat decat jumatate de pret. Apai eu alt eco nu mai programez...

In schimb banditul, cand mergem la tanti cu 2D, atunci arata tot. Azi am avut control si asa frumos se uita, ca ne-a dat si ea o poza frontala, pacat insa ca nu se vede tridimensional...Ce sa fac, ii plac fetele...

Noi aveam 9kg luate la 27s5z, iar bebel avea 1299 gr. DPN a avansat cu o saptamana, dar doctorita nu vrea sa o schimbe, asa e aici. Raruca-san, doctorita mea e durdulie, asa ca nu ma cearta deloc, uraaaaaaaaa! Mi-a zis ca pana la 30s am voie cate 500gr pe saptamana-yupiiiiiiiii! Ce ma bucur, sotul meu mi-a adus numai bunatati din Europa, mananc ciocolata si cascaval pana nu mai pot.

Din fericire am trecut testul cu glicemia, cu anemia, cu nu-sh ce compatibilitate pentru alaptare si ce mi-au mai facut.

Din nefericire (MADI!!), fibromul s-a mai marit (7,5x4,5) dar ei tot nu vor sa-i faca nimic. Mi-au spus ca acum copilul e cu capul in jos, iar fibromul e mai sus de capul lui, insa e posibil ca atunci cand e bebe mai mare - sa-l preseze Si in cel mai rau caz, capsorul lui bebe se deformeaza, dar cica isi revine in 3 luni dupa nastere... boaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Punctul 2: sa aleg nastere naturala, caci daca vad ei ca la contractii fibromul nu il lasa pe bebe sa treaca, imi fac ei cezariana oricum. Dar ideea e sa nasc natural. Fie si asa. Punctul 3: nu se umbla la fibrom in timpul cezarienei, ca si asa e pierdere mare de sange! Insa vor sa vada cum evolueaza dupa nastere si daca nu se face iar mic - sa-l opereze. Bine, mai vedem pana atunci. Sper ca la tine e ok de cand faci progesteron.

Altceva nu mai stiu ce sa raportez de pe aici. DidiAlex, de cate ori il vad pe Robert mi-l inchipui pe al meu (daca seamana cu taica-su. Sau macar ochi din aia de ingeri sa mosteneasca ). Are o Robert poza in masinuta in casa - exact asa am una de la sotulache de cand era mic!

Incerc sa va mai scriu, ca de marti iar plec in deplasari! (Raluca, sunt in Kumamoto de marti de la pranz - seara am un workshop - pana miercuri seara tarziu, dar lucrez toata ziua. Tu cum esti pe acolo???)

Nu mai stiu cine intreba de calatoria cu avionul.

Eu zbor mai mereu, si nu e nimic deosebit. Bebe nu se agita mai mult decat de obicei. In general se agita daca ma agit eu (ori eu am zburat atat de mult, ca mai degraba ma stresez la mers cu masina...uite si tu cum intra lumea in tine, hodoronc-tronc!) Nu sunt contraindicatii, doar restrictii din partea companiilor. Transoceanic nu te lasa sa zbori dupa luna a 7a; altele te lasa cu certificat de la doctor ca nu e risc de nastere iminenta. Una din mamicile de martie-aprilie scria ca la 35 (nu mai stiu exact) de saptamani tocmai a venit de la Londra, asa ca...

Am scris un roman dar mi-era dor de voi!

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

15,5 cu 10,5, michigan.

oana25+/26 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Etelka,bine ai venit1Ne faceam griji pt tine...Imi pare rau ca fibronul iti face probleme...dar ma bucur ca bebe al tau a crescut frumos in ciuda impedimentului!Sa ne mai scrii...ori macar sa anunti cand esti ocupata!Bine?Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

KAy, nu am dat amanunte, ca nu stiam daca vrei sa le spui tu, sau daca pot sa le transmit eu fetelor... Acum ca stiu, voi da eu mai multe amanunte Pot sa zic si ca ti-am facut injectie in vestiarul de la BAMBOO???

Chiar... cum arata??? Sincer!!! Ca nu voi considera ca-mi faci reclama negativa

Miniuta... Pana la urma sper sa fie contagios OPTIMISMUL... nu de alta dar daca voi ramane vreodata fara as vrea sa ma recontaminez de urgentza de la voi cu cat mai mult optimism!

Chris27... 16 aprilie??? Asa devreme??? Oooof... n uam eu sanse sa ti-o iau inainte Deci clar esti prima dintre noi!!!

ELTEKA... bine-ai revenit!!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, eu am plecat spre casa. Imi pare rau ca nu vrea nici una din voi sa ne intalnim in parc in week-end, dar sper sa va simtiti bine cu familiile voastre, caci vremea va fi minunata!
Week-end insorit (la propriu si figurat) tuturor!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 28s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

quote:
Originally posted by arcadia

Neatza burtici!

Eu de cateva zile am picioarele groaznic de umflate, arata ca 2 butuci!!! E drept ca mancasem ceva sare, dar am renuntat si nimic, tot umflate sunt. Voua vi se intampla asa?
Ah, si am pus 15 kg! Voi cat ati pus pana acum?

Poze

Bebe_in_burtica

arcadia nu te ingrijora foarte tare. Si eu am inceput sa am picioarele mai umflate decat de obicei si ieri dr de fam mi-a zis sa nu mai mananc sarat aproape deloc, adica nici mezeluri, doar asa rar de tot si sa beau multe lichide
Pana acum am luat 10kg la 31 de sapt cat am
Te pup si sanatate multa
Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Chris27, 16 aprilie??? Ce putin mai ai... Tot e mai bine decat 20, v-am zis ca asta e o zi de "zapaciti"

Tanti doctor Andrada- apropo, m-ai terminat cu iepurele ala

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Week-end placut
si sa va bucurati din plin de zilele astea frumoase
Monicoasa31 sapt

Mergi la inceput