*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am ajuns si eu de la control de la cardio... mi-a facut un ekg, tensune 13 cu 7, mi-a luat jumate de litru de sange si acum stateeam si eu linistita si va citeam si m-a sunat Alex sa ma intrebe ce sa manance si el la prnaz (sa va traduc : vine acasa si sa-i fac ceva de macare !) asa ca am trecut sa va si fug sa-i pun sortul si sa devin bucatareasa Gica !

nu stiu daca v-a zis andrada, dar am fcut hipertensiune si iau tratament -dopegyt si iar nijectii cu pregnyl . Sosonica e bine, are 920 grame, e dezvoltata cu 4 zile inainte si n-a afectat-o cu nimic defectiunea mea ! ah, si IR-ul meu pe artera dreapta (aia mai buna) era 0.69. cu mi-a zis Tutu, sunt VARZA !!!

P.S. : avem aproape 26 sapt !!!

va si mai intru maine,cred ca de la 3 la 9 am cursuri...

oana24+-25 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

kay
de la ce valori ale tensiunii ti-a dat doctorul tratament?
si eu sunt cam in aceeasi situatie si mi-a zis ca daca nu scade sau cel putin nu se mentine asa
imi prescrie si mie tratament
asa ca stau cuminte acasa
nu fac nici un efort
nu mai mananc sarat
si astept
dar sunt cam aceleasi valori

mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

didialex, merci de informatiile legate de hainute. eu zic ca ma duc la cumapraturi, ca ar fi cazul, ca una ca alta, dar o tot aman. faza e ca eu sunt megafrustrata ca nu am terminat cu renovatul, ca stam inca la socrela si tot sper sa ne apropiem cumva de final, ca sa nu ma apuc de cumparat chestii pe care sa le car in pod. ca si asa am o gramada de chestii depozitate acolo si in beci pe care trebuie ulterior sa le car in casa. sa vad....poate mai rezist pana dupa pasti, si apoi ma pun in forta pe cumparaturi.

am vazut si eu la c&a haine faine, si chiar si la wollwort (desi mie imi repugna magazinul asta), cele de la h&m mi s-au parut in general scumpute (zic asta gandindu-ma ca la inceput bebeul creste f repede si ai sanse mari sa iei haine pe care nici nu apuca sa le poarte). mi-am pus in gand sa ma duc la un mega-store pe nume babyone, am vazut reclama in n iste reviste si aia au tot soiul de chestii (inclusiv cadite, termometre, scutece, biberoane si sticlute). o sa mai vad...as vrea totusi sa vad camera gata, cu mobila luata, ca sa iau lucrurile, sa le spal si sa le pun direct in dulap.

hai ca m-am intins cu subiectul cam mult.

in legatura cu implicarea tatalui, eu incep sa-mi fac griji. al meu parca e speriat de bombe, ca sa nu zic mai urat. ma tot bate la cap sa o aduc pe maica-mea sa ma ajute la inceput, ca el are nevoie de somn, ca nu are rabdare (e drept ca e plecat f mult in delegatii). si eu nu vreau, ii tot spun ca eu nu am facut bebelusul nici cu mama nici cu soacra, si ca cu el trebuie sa-l si cresc. i-am mai zis ca "il iert" ca nu vine acum cu mine la ecografii, la cursurile prenatale, ca nu va participa la nastere, dar ca din moment ce vin cu bebelusul acasa, adio boierie! adica astept sa se implice mult. parca vad ca o sa ofere benevol sa plece in delegatii
in fine, chiar sper ca in momentul in care o sa-si vada pruncul, o sa-l tina in brate, o sa i se activeze sentimentele pe care eu nu le vad acum.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

am uitat sa spun ceva.

andrada, de ce oare optimismul tau nu e contagios??? cel putin la mine nu se ia neam. mie mi se face frica numai citind despre problemele cu care se confrunta mamicile ce au nascut la timp copii sanatosi si voiosi...pe la prematuri nu am dat si nici nu am de gand sa calc.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Am vazut ca discutati despre implicarea taticului ...Va recomand sa cititi postarea unui tatic,Alexi,de la nasterea unei stele,sunt tatic...Nu stiu sa o aduc aici si cred ca v-ar impresiona in mod placut...Sa va zic ca am si plans,cand citeam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am citit si eu. Emotionant, mi-au dat lacrimile. Oare asa o sa fie si la noi?
Ce liniste e azi pe aici. Fetelor ati plecat deja in week-end?

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Si mie mi-au dat lacrimile. Insa pot sa spun ca ma supar pe sot daca nu sta la spital cand se naste bebe (sunt mai egoista)

Toate gravidutele trec prin asa dureri in ultimele saptamani? Pana acum eu ma simt sunt super ok - daca ma odihnesc si nu exagerez

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Chris27 - felicitari, si multa sanatate in continuare :) 16 aprilie!?!? E aproape rau !
Pe fetita ta o sa o cheme Daphne? Ce frumos!

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

De astazi intr-o luna...Nu mai avem rabdare!o va chema Alma-Daphnee!...Acum fac clatite si m-am gandit sa incerc ceva nou;am ras in aluat coaja de lamiie(in premiera).Imi plac inventiile astea,sa nu fac o mancare la fel cu cealalta...Au o culoare super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Noi mai avem 2 luni .

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput