*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)
Raspunsuri - Pagina 8
andradap spune:
ELTEKA, culmea e ca de cand cu iepurele.. numai de iepurasi am parte... Inclusiv prosopelul primit la intalnirea de aseara avea STILIZAT un IEPURAS!!!! 
Asa ca fetelor... fiti linistite ... sunt destui iepurasi... sigur O SA RAMANA UNUL si pana la Paste 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
andradap spune:
Liviana, Monicoasa... WEEK-END placut si voua!!!! 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
andradap spune:
Eu o sa ies maine in parc... sau pe-afara pe undeva, dar ma intalnesc cu o prietena de-a mea care pleaca din tara duminica!!! Trebuie neaparat sa ma vad cu ea... ca cine stie cum nasc pana vine ea... Asta cu nascutul am scris fiindca stiu ca mai citeste din cand in cand aici la noi pe forum... Si voiam sa se "oftice" ca nasc cat e ea plecata!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
dideip spune:
Andrada chiar m-am gandit la tine in momentul cand am vazut prosopelul cu iepurasul
. O sa ai parte de un Paste numai si numai de

. Poate asta este un semn, cine stie????
Paula
32+
poze
poze bebe
andradap spune:
Dideip... mii de PUPICI!!! 

Mi-au dat si lacrimile... Intr-adevar... sa nasc PE 8 APRILIE... ar fi o minune!!!
Un dar de ziua mea... intr-o zi mare! (Poate ai gura "pocita"
)
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
Alyna24 spune:
Salutare!
Acum am reusit sa intru sa va citesc caci azi am fost iar afara cu nepotelul!![]()
Andrada,
ce ma bucur ca ai revenit printre noi!Am vrut sa te sun azi sa iesim in parc insa am zis ca dc n-ai dat nici un semn poate nu poti!Iti spusesem de ieri ca ies si azi!Si?Cum a fost la intalnire?Tare as fi vrut sa merg si eu...
Ce s-a intamplat acolo?
Daca nu ma insel....aseara la stirile de la prima au dat ceva despre "Gravide Sportive" dar nu stiu dc era vorba despre aceasi intalnire!![]()
Kay, sper ca esti bine !

Alyna
31+cu
dideip spune:
Alyna sa stii ca sa filmat si chiar Andradei si lui Kay li sa luat un interviu(au fost cei de la OTV, RealitateaTV)POATE CINE STIE CHIAR DESPRE INTALNIREA DE ASEARA A FOST VORBA
Paula
32+
poze
poze bebe
Alyna24 spune:
Am vazut ca s-a scris pe aici iar despre kg, atitudinea viitorilor tatici....deci, raportez si eu:am luat pana acum 15 kg aproape 
si deja ma ingrozesc!Nu m-am umflat la maini , picioare, fata, picioare(decat sus) insa.....ele (kg) exista!Nu stiu nici daca sa mai mananc!
Voi ce mai mancati?Ce putem consuma pt a nu lua in greutate dar pt ca bebele sa se sature?
Referitor la sotii nostrii, nici al meu nu prea are instincte de tatic inca!Este grijuliu cu mine sa mananc, sa nu fac efort, sa nu dau cu aspiratorul sau sa car ceva , in rest....mai nimik!Ba chiar suntem ciondaniti putin caci tocmai de dimineata m-am luat de el ca doarme prea mult!Pai, asa va face si dupa nasterea pitikului??
Sapt asta a fost schimbul 2 si pleca de acasa la ora 13!Pai si pana atunic ce credeti?????Dormea!Aseara s-a culcat pe la 3 dimineata dupa ce venise acasa la 23 si s-a trezit la 12 cand eu ieseam cu nepotu afara!Si m-au apucat crizele!Abia daca mai vorbim ceva seara cand vine!I-am zis sa-si bage mintile in ap ca nu se mai poate!Ai vostrii sunt tot la fel cu somnul?Cand vine pitiku' ce ma fac?Eu speram(si sper) ca ma va ajuta si noaptea ca ziua....oricum va fi la sv!Ca doar nu l-am facut singura....!
Pt mine e o adevarata problema aceasta neimplicare a lui!Sper doar sa-si revina dupa nastere!
Alyna
31+cu
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by dideip
Alyna sa stii ca sa filmat si chiar Andradei si lui Kay li sa luat un interviu(au fost cei de la OTV, RealitateaTV)POATE CINE STIE CHIAR DESPRE INTALNIREA DE ASEARA A FOST VORBA
Paula32+
poze
poze bebe
Da????I-auzi!Eu am vazut la Prima la stirile de seara insa nu erau ele!N-am vazut fete cunoscute dar....cred totusi ca despre aceeasi intalnire era vorba!Chiar puyu se uita la reportaj si mi-a atras atentia sa ma uit si atunci i-am zis ca m-au sunat si pe mine dar n-am avut cum sa merg(stateam cu nepotelul)!
Alyna
31+cu
Alyna24 spune:
Florentina Roman, ce frumos gestul sotului tau cu tricoul acela!
Sper sa ma impresioneze si pe mine al meu sot cu ceva dupa nastere!Adik atentie, grija, ajutor....etc!![]()
Alyna
31+cu