*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Alyna stii ca sotul meu este la fel?Ar dormi si ar manca, parca el ar cara bebelul, stii. Cat de curand voi avea si eu o discutie cu el, pentru ca a inceput sa-i placa in fiecare sambata sa se duca la peste....cica....sa se recreezepai si cand va veni bebe si vor fi nopti nedormite(doamne fereste)atunci vom mai merge la peste. Mai rar tati ca cei de pe forum

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by dideip

Alyna stii ca sotul meu este la fel?Ar dormi si ar manca, parca el ar cara bebelul, stii. Cat de curand voi avea si eu o discutie cu el, pentru ca a inceput sa-i placa in fiecare sambata sa se duca la peste....cica....sa se recreezepai si cand va veni bebe si vor fi nopti nedormite(doamne fereste)atunci vom mai merge la peste. Mai rar tati ca cei de pe forum

Paula32+

poze

poze bebe

Al meu chiar facea glume la un mom dat ca vine vara si poate o sa doarma in masina!Iti dai seama la ce s-a gandit el?
E jale cu ei!Sper sa se maturizeze dupa nastere macar!
Sua sa-ti zic ca ii tunase sa faca scoala de soferi pt categ A?????Iti dai seama cum am facut!Nici n-are motocicleta si nici n-o sa-si ia vreodata cat e cu mine dar.....sa aiba si el!
Bine ca eu ma ocup de gestionarea banilor ca dupa el......n-am fi avut bani deoparte pana acum!Parca e copil !!!!!!!!Sau oare exageram noi mai mult acum....in perioada asta......????????

Alyna 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Alyna24, eu am asteptat TEL. TAU... Nu am vrut sa te deranjez... am zis ca daca NU suni poate nu mai poti iesi... mai ales ca am vazut ca nici pe forum nu erai Asta e... data viitoare... TE SUN EU!!!

Ah... noi am dat interviu celor de la OTV... Alte fete au fost intervievate de PRIMA sau KANAL D sau nu stiu ce Televiziune mai era pe-acolo...

PS: Eu fug sa fac baie si sa ma pregatesc ca iesim in oras

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Alyna nu cred ca suntem noi exagerate, dar trebuie sa se obisnuiasca cu ideea cu nu vom mai fi doar noi doi, in curand vom fi trei si cum nu numai eu am fost partasa la concepere, asa si el trebuie sa se implice, nu-i asa?Gata cu iesirile la peste cu sindrofiile de altadata ....vine ....bebebeeeeeeeee

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

A murit bunicul meu... acum am aflat.... Mi-e mila rau pt. tata... si mai ales ca l-am visat acum vreo 10 zile... cand toata lumea zicea ca e spre bine (dupa acel accid. vasc. cerebral) si ma ruga in VIS: sa-l lasam in pace... I-am zis doar mamei ca eu cred ca nu mai vrea sa traiasca... Uite ca am avut dreptate... asta ma doare... ca am avut dreptate...

Ma abtin sa nu plang... de dragul puiului meu....

Va pup... vb mai pe seara sau maine....

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Fettelor, eu v-am mai spus ca lucrez intr-o fabrica de confectii si este mare, am prins momentul ca nu este seful la servici, afara este cald si frumos si doua colege de ale mele se dau cu rolele prin sectieAm innebunit cu toate(noi le facem de pe margine, galerie)

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Andrada, sincere condoleante!Foarte trist........Ai grija de voi si fii tare!
Scuze ca nu te-am sunat dar nici eu nu vroiam sa te mai deranjez!

Ce bine ca mai iesiti prin oras!Al meu e din ce in ce mai obosit parca el e insarcinat!Si wk asta n-am cum sa-l corup ca stam cu nepotu'!

Alyna 31+cu

Mergi la inceput

Ce pacat Andrada, cred ca tatal tau este terminat acum.

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dideip

Fettelor, eu v-am mai spus ca lucrez intr-o fabrica de confectii si este mare, am prins momentul ca nu este seful la servici, afara este cald si frumos si doua colege de ale mele se dau cu rolele prin sectieAm innebunit cu toate(noi le facem de pe margine, galerie)

Paula32+

poze

poze bebe

Super tari sunteti!!!
Eu nu mai rezist acasa!Innebunesc!Azi am fost la servici sa duc prenatalul si....ma apucase amocu'!Desi era stress mult la sv...macar eram acolo si nu ma plictiseam si nu ma mai enerva sotu cu orice ca nu puneam atat la suflet!

Alyna 31+cu

Mergi la inceput

Alyna, este tambalau mare la mine la servici, ca seful meu nu vrea sa angajeze pe alta in locul meu(iti dai seama ce importanta sunt)si tot ma intreaba fetele pana cand mai vin ca le este greu, blablabla, si pana la urma m-am decis voi veni pana pe 10 aprilie(sa pot sa le ajut pe fete la Contabilitate cu salariile)si dupa aceea pa si la gara, ma voi relaxa pentru bebe.Si in locul meu va veni o fata care am invatat-o eu si acum le ajuta pe fetele de la Conta.

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput