*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)
Raspunsuri - Pagina 28
ankaa spune:
Azi schimbam si noi saptamana.Am intrat in sapt 26.Inca nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul.
ankaa
alynta27 spune:
Motanel multumesc pentru urare! Sanatate si tie si nastere usoara!
Alina-Mirela
25+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
DidiAlex spune:
aici cateva site-uri de mobila
www.gallimobili.it
www.milanese.it
www.zggroup.com
www.proserpio.it
www.doimocityline.com
www.tumidei.it
www.tiemmespa.com
Dar la IKEA o sa gasiti pe viu
plus aici aveti un album al unei fete dupa DC, e adevarat e pt copii mai mari dar asa ca idee aici
poohy spune:
Buna burtici,
Azi cand vroiam sa sarbatoresc 30 de saptamani si babyexpo (adica start cumparaturi) sunt suparata rau.
In primul rand, se face intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului - si cu ocazia asta au venit niste vesti foarte proaste. Viata e atat de nedreapta cateodata.
Apoi, am ramas singura pentru o saptamana pe proiect - ca ceilalti 3 - noi tatici - si-au luat concedii sa stea cu copii lor!
Si in drum spre servici, colac peste pupaza, a avut sotul meu un accident :( Nu s-a intamplat nimic, ca mergeam incet, dar a pus unul frana brusc pe banda inainte ca s-a facut semaforul de stanga rosu si el a crezut ca e de inainte (asta dupa ce trecuse de samafor cu 1/2 de masina). Dupa aia omul s-a scuzat, si semafoarele astea sunt puse aiurea... Da' acum tb sa ducem masina in service.
Nici nu stiu ce a facut sotul la politie, ca acum e in sedinte. Oricum o sa iasa vina lui, ca nu a pastrat destula distanta sa poata sa puna si el frana brusc... Da' era distanta.
Insa cum mai mergem noi la baby expo sa cumparam de toate - nu mai avem cum. Si eram asa de fericita.
Sper sa aveti zile mai bune!
pupici,
Anca
30+ 
poze
bebelusa
poohy spune:
Mica, ala e magazinul cu mobila de bebe de 100 de milioane :) Ai vazut-o?
Mai aveau si mobila la reducere de la 80 de milioane la 55 de milioane :))
Au si o oferta la 20 si ceva de milioane cu un carucior mai smecher si scaunul de masuta tot mai smecher... Nu am fost prea atenta - ca m-am speriat de preturile mobilei
Anca
30+ 
poze
bebelusa
ankaa spune:
Vad ca toate cumparati haine si mobila pt bebe si sunt putin geloasa.Eu nu pot cumpara nimic din cauza sotului,care e un superstitios
Eu tot nu inteleg c legatura au hainele cu copilul.
ankaa
mica0307 spune:
poohy
am vazut magazinul.
Nu te mai supara. Se mai intampla accidente din astea, mai ales in Bucuresti. Crezi ca de la baby expo vom pleca si cu produsele? Mai ales cele mari carucioare, patuturi, crezi ca au atat de multe pe stoc?
Mica
31+
Maya Alexandra
Poze
byu spune:
Poohiimi pare rau pt ce ai patit, bine ca sunteti voi trei teferi...si ai sa vezi ca tot raul e spre bine, nu fi suparata
.
Eu am mai pus cateva pozici...
si mai facem azi multeeeeeeeee...
Byu
28+ cu
CASIAN
Poze
mica0307 spune:
poohy am vazut ca mai era o oferta 24 mil (parca): carut, tarc, masa infasat + scaun pentru mancat. M-a amuzat insa foarte tare vanzatoarea. Tati se uita la un carucior cu 3 roti (vreo 25 mil) si vanzatoarea i-a spus ca e model 2007
va dati seama??? Parca vorbeam de nu stiu ce tip de masina
.
Mica
31+
Maya Alexandra
Poze