*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Chris ma bucur ca esti mai bine si ca te-ai linistit!

Alina-Mirela 25+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna burticutzelor,
Acum am reusit sa intru si eu pe forum si sa scriu.Am fost sambata sa caut perdele pt. camera piticutei si m-am obosit f tare. Stau de atunci in pat cu no spa.Trebuia sa mai ies si din casa, ca cine-mi cumpara ce-mi trebuie?
andrada Sincere condoleante!Imi pare rau ca vin asa tarziu!
alynta27 Felicitari pentru fetita ta scumpica din burtica.Sa ai parte numai de bucurii in ceea ce o priveste!
madi Desi nu folosesc, eu mi-am luat Carpicon de la o farmacie naturista, pun pt. cicatrizarea ranilor(indiferent cum nasti) si bun si pt. hemoroizi.
bogalina Bine ai venit!
moberi Intra pe babycomfort.ro, au patut cu masa de infasat care se transf. in pat de tineret!
mica0307 Unde la Alba Iulia, chiar in sensul giratoriu? Cum se numeste magazinul, ca m-ar interesa si pe mine, desi am masuta cu cadita, poate vad ceva interesant!Acum am vazut ce-ai scris in continuare, m-am lamurit, ms. Cum e la gradina zoologica? Este amenajat acolo, poti sa vii tu cu un gratar de exemplu, sa stai pe o paturica?Cat mai este intrarea acolo?
poohy Imi pare rau pentru accident, ati avut ghinion!Nu puteti merge cu altcineva la babyexpo, cu niste prieteni?
ankaa Si la mine in familie e lumea superstitioasa, dar o sa va fie f greu sa cumparati atunci totul. Inceaca sa-i explici ca ce ii este scris omului, in frunte este pus!
Pupici!

Liliana 33+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Fetelor, vreti sa vedeti poze de la Intalnirea din Bamboo?
www.flickr.com/photos/revistasuperbebe/" target="_blank">poze Bamboo

Paula33+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Madi, iti recomand supozitoare cu carpicon. Am avut si eu prin luna a 4-a parca dureri rele cand ieseam afara, si cu sange, si am folosit supozitoarele astea si dupa o cutie nu mai aveam nimic, si nici n-am mai avut de atunci Se gasesc la plafar.

Poohy, imi pare rau de accident. Sper sa rezolvati repede cu masina ca sa ajungeti la baby expo.

Pup toate gravidutele .

33+ cu

Poze

Bebe_in_burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Fetelor, multumesc
Acum a venit sotul si a zis ca nu baga masina in service saptamana asta - ca asteapta pana cand vin piesele... Numa' sa nu ploua prea tare intre timp :)
De mers cu niste prieteni se poate, dar eu vroiam joi - si toata lumea e la servici. Stiti cum e, am un fix de cateva luni daca nu chiar de anul trecut cu babyexpo asta...

Mica, eu sper sa si cumparam de acolo. Adica sper sa aiba pegperego uno (sau venezia) pe mai multe culori - ca in magazin nu imi placea prea mult culoarea, mi se parea prea puternica (am vazut pe net unul bulinos si ala imi place). Si sa luam si scaunelul de masina.
Apoi chestii mai marunte daca gasim la preturi mai mici, daca nu, pot sa mai astepte.

Si in weekend era planificat sa mergem sa luam patut, saltea, lenjerie, poate prosopele, paturici... Stiu ca se poate si mai incolo, dar cu fixul ce sa faci

Anca 30+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamibiutza spune:

quote:

Ma tot intreb cate ne mai citesc oare si nu au avut curajul sa se inscrie?! Le sfatuiesc sa o faca cat mai repede ca nu mai este timp prea mult si sincer cel mai mare ajutor al meu din toata perioada asta a fost forumul cu fetele de aici. Si pentru asta va multumesc mult fetelor.
quote:

Cate? Probabil ca multe. Eu sunt una din ele, dar am decis sa rezolv problema...
Asa ca...
Buna ziua burticutze!
Daca nu este prea tarziu va rog sa mai primiti printre voi o mamica intarziata...
DN: 11.05.1977
UM: 01.08.2006
DPN: 08.05.2007

Eu am fost cu ochii pe voi inca de la inceput, dar din diferite motive n-am apucat sa scriu pana acum... Oricum, nici acum nu cred ca voi reusi sa fac fatza ritmului incredibil cu care umpleti voi pagina dupa pagina...
Dar subsciu la ce spunea Vas... fetelor, m-ati ajutat extrem de mult pe parcursul acestor luni si va multumesc din suflet ca existati

Stiu ca primele 10 mesaje sunt moderate, dar sper sa scap repede de problema asta

Mamibiutza32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Poohy, imi pare rau ca treci tocmai acum prin belelele aste(nu stii ca un necaz nu vine niciodata singur)dar treci tu si peste astea, ca esti o fire tare.
Eu zic sa mergi la Babyexpo, macar sa te uiti, nu neaparat sa cumperi, ca s-ar putea nici sa nu le aiba in stoc

Paula33+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ce de burtici acolo in poze .

lilky nu stiu daca se poate merge cu paturica si cu gratatul acolo. Poate in padure ca prin zona zoo nu am vazut nimic.SUnt cateva terase acolo unde poti manca mici. 20.000 parca a fost intrarea.

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

[red]alynta felicitari pentru Maria
cum ai primit schimbarea?
bogalina[/red] bine ai venit si te mai asteptam sa ne povestesti despre sarcina ta
noi acuzam de aseara o durere de burtica
sus de tot
sub coaste
nu stiu cum sau de unde
dar a fost rau de tot azi noapte
nu m-am putut idihni mai deloc
acum a mai trecut
mergem poimaine la doctor
]poate ne lamureste
in rest
liniste si pace

mihaela