*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Alynta27 felicitari pentru fetita!

Bogalina, cu placere!

Carstea, ai inteles bine! Lucrez in invatamant! Si chiar acum ma pregatesc sa plec la scoala!

Elteka, sa-ti traiasc dulcelul! E tare frumusel!

O zi buna! Vorbim mai spre seara!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 30+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Mica la ce magazin ai gasit tu oferta de 17 milioane?

Paula33+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Nu stiu cum se numeste magazinul. Este intre piata alba iulia si muncii pe partea stanga (langa restaurantul zvon).

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

MI SE PARE CHIAR INTERESANTA OFERTA, GATA IL SUN PE SOTUL MEU.NU STIU DE CE AM UN FEELING CA VOM FI DEZAMAGITE CU BABYEXPO(NE FACEM ATATEA ILUZII CU EL, SI VEZI CA SUNT MAI SCUMPE DECAT DE OBICEI)

Paula33+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Pai de asta ne-am dus si noi prin magazine sa vedem care sunt preturile. Duminica am fost la home&design mall si nu prea am gasit nimic dragut. De fapt erau niste patuturi fumusele dar foarte mari. Mai am un magazin pe 13 sept sa merg intr-o zi in drum spre casa saptamana asta.

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Uite aici magazinul de la alba iulia:

http: // www. lorisbabysland.ro / catalog_produse.htm

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata si o saptamana cat mai frumoasa.
Bun venit noilor fete. Ma tot intreb cate ne mai citesc oare si nu au avut curajul sa se inscrie?! Le sfatuiesc sa o faca cat mai repede ca nu mai este timp prea mult si sincer cel mai mare ajutor al meu din toata perioada asta a fost forumul cu fetele de aici. Si pentru asta va multumesc mult fetelor.
Nu prea am mai dormit de pe la 5 cand a plecat tati si acum suntem cam somnoroase si un pic suparate cred.Papusica mea se tot invarte de colo colo sa-si gaseasca loc de dormit probabil, dar mami face papa si se tot plimba prin casa.
In rest suntem bine, crestem pe zi ce trece, eu nu ma prea cantaresc ci mai degraba ma masor cu centimentru pe burtica si probez blugii vechi. Daca burtica creste in continuare si blugii inca mai intra pe mine( bineinteles fara sa-i mai inchei ca e bebe jos) e totul OK.
Ibelciug, eu am citit si incerc sa invat respiratia in timpul nasterii din cartea MAma si Copilul a lui Capraru. E o editie mai veche dar e super buna.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna gravidutelor.Am intrat si eu sa vad c faceti si sa va multumesc inca o data pt primirea calduroasa

ankaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare...

noi in WE nu prea semna condica..asa e..dar avem activitati cu toate ca vremea iti spune sa te impusti..sau sa faci copii nu mai e cazu .
Viroza asta ne da de cap, azi dimineatza nu puteam sa scot un sunat, n-ar fi rau la cat vorbesc, dar sunt singura cu copilul.
Sambata am avut o surpriza, sa-i spun asa, o scrisorica de la dr ginecolog. Imi da sotzul scrisoare in mana si imi spune:Astia te informeaza ca l-ai ucis cu .......intrebarile?! Tu ai fost ultima pacienta joi si vineri nu are program omu'. am facut niste okii mari si cand deschid plicu nu gasesc decat o reteta pe care o uitasem. De fapt despre asta vroiam sa va vorbesc. I-am povestit de N dureri si la subsol si la parter, ca doar omu nu se ocupa de mansarda si, mi-a explicat ca asa cum am crampe musculare la picioare, mai nou si cand ma incalt, asa se manifeste durerile la nivel de burta. Mi-a recomandat niste pastile pe baza de magneziu. Nu no spa . Pare logic ce spunea el...sa vedem.

ELTEKA, frumoasa poza! V-ati hotarat cum o sa il numiti pe Alias Andreas zis Lukas?
pp ca lucrezi in domeniu literar/jurnalistic ...ca ai un stil super de a scrie.

Carstea, din experienta mea iti recomand patut de lemn. Am mai scris pe aici, le ucid pe fete cu repetarile astea dar patuturile pliante sunt facute pt voiaj. Asa ca data il faci la comanda, saltea oricum iti trebuie, cumparati de lemn.
Si in plus doar nu o sa tii copilul toata ziua in patut. El e pt somn. Noi am avut din voiaj, evident la sf celor din jur dar acum nu l-as recomanda in veci. Tarcul nu l-am folosit niciodata pt ca am lasat copilul sa exploreze chiar cu riscul sa ajung la nebuni cat scotocea.

Mamicilor, de ce nu v-a adunati ideele si mergeti la firme si comandati mobilierul. Sunt atetea firme care fac mobila la comanda. Si in plus nu platiti vadu comercial, ca sa spun asa. Intrati si pe pozele mamicilor cu copii de 1 an, 2 si va orientati.

Mai revin!

30+

Mergi la inceput

Liviana unde ati fost in parc in week-end? Noi am fost sambata la Moghioros si la gradina zoo si duminica in Cismigiu.

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput