*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Da, sper insa sa nu fim dezamagiti de baby expo.
Am fost si la magazinul chicco si ei au zis ca nu o sa aiba nici o reducere de targ . Sper insa sa se fi inselat vanzatoarea.

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna dimineata burtici!!
Nam mai intrat de vreo cateva zile...zi v`am citit acum...asa cam pe diagonala..pt ca ati scrisss muuuullltttttt..
Bun venit fetelor noi...si multa sanatate voua si la bebeii vostri scumpi!
Noi astazi schimbam iar saptamana
Va pupacesc pe toate

Mone+31 Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

[b] E asa frumos afara azi!!Ma gandeam la voi fetelor din bucuresti...poate se gasesc vreo doua mai neocupate..asa ca mine...tare m`as mai plimbari putzin prin parculetz...o tersasa...floricele..suculetz...tentant haa?..Astept oferte

Mone+31 Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Fetelor, cine va da voua sa va faceti analize?Medicul de familie sau cel ginecolog?
Elteka este frumos foc bebelulsa-ti traiasca.
Raportez o durere de burtica(cred, ca din cauza la o limonada bauta mai devreme)niste crampe.

Paula33+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Eu merg sa stau cu burta la soare si sa beau un trei in unu....

Byu 28+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by moberi
Madi, eu saptamana trecuta am experimentat aceasta ,,placere".
Iti recomand un unguent -proctolog- de 2 ori pe zi, la mine dupa trei zile a fost ok, sper sa nu mai revina problema.

Moberi unguentul ti l-a recomandat medicul sau cineva de la farmacie?

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

dideip mie mi le da dr de familie.

monytza dupa 1 aprilie cu cea mai mare placere te insotesc prin parc. Pana atunci serviciu .

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Sa aveti o saptamana minunata,scumpele mele gravidute!
Vreau sa va ajut si eu cu o informatie pt ca am vazut ca saptamana trecuta s-a discutat mult pe tema asta;mamicile care nu vor sta acasa cei 2 ani cu bebelusul nu primesc doar 1 milion/luna ci si bonuri de cresa in valoare de 2 mil/luna,deci in total tot 3 mil/luna cum era inainte,(astea+salariul),sper ca m-am facut inteleasa!

poze cu noi si bebe

Mary 26Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by mica0307

Da, sper insa sa nu fim dezamagiti de baby expo.
Am fost si la magazinul chicco si ei au zis ca nu o sa aiba nici o reducere de targ . Sper insa sa se fi inselat vanzatoarea.
Mica 31+ Maya Alexandra
Poze

Mica nu cred ca s-a inselat vanzatoarea. Si eu pe unde am mai intrebat mi s-a spus la fel, ca la targ nu au reduceri. De altfel si mamicile cu experienta de aici mi-au spus la fel, ca la targ nu prea sunt reduceri. Avantajul este ca vom gasi mai multe la un loc si poate mai multe oferte. Oricum eu ma voi duce si vrem sa cumparam mai multe de la targ: carucior, salteluta de pat si mai vedem noi...

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Mica...hai ca nu mai este chiar mult pana pe 1 aprilie...te astept cu mare placere...facem trupa...si ne plimbarim...abia astept

Mone+31 Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput