Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

mormelvio mamica ai fost din prima zi cand l-ai tinut in brate!!!! acum e doar oficial! FELICITARI sa fie intr-un ceas bun, sa va bucurati de mica voastra minune!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by mormelvio

Uraaaaaaaaaaaaaaaaa, am primit sentinta.....sunt mamicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mai ramane doar sa schimb certificatul!!!!!
Va pup...si va iubesc...
Uraaaaaaa....sunt mamica, sunt mamica...

Felicitari!!! in cinstea voastra.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

mormelvio FELICITARI! Sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de puiul vostru. le meriti.

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Mormelvio-Felicitari

Am o propunere pt mamici ma gandeam sa punem albumul cu ingerasi dormind care la facut Aka (daca retin bine)pe prima pagina sub albumul cu fulguleti propun sa se numeasca "Fulguleti dormind"

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

mormelvio,felicitari
chris,poti sa-mi dai si mie detalii despre steamer?
la blender ii faceam teodorei pureul de legume,carnita si pireul de banaba.pireul de mar se face mai bine pe razatoarea de sticla.pt suc foloseam robotul si de fapt prestez in fiecare zi,suc pt fimea.
maine ma duc sa ma tund,abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Laura13

mormelvio mamica ai fost din prima zi cand l-ai tinut in brate!!!! acum e doar oficial! FELICITARI sa fie intr-un ceas bun, sa va bucurati de mica voastra minune!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

cuscra ca bine le zici - mormelvio felicitari si din partea mea. la Alin.

Dandusa m-am spart de ras cand am vazut dovada ca micuta ta a papat cereale. E beton.
Roxana te duci pa un filmuletz de-al Karinei - dai JOIN si te inregistrezi cu un user - cum vrei tu. Apoi parola si cred ca cere si un mail. Ca sa pui filmuletz dai Upload. Apoi cu BROWSE cauti in calc-ul tau unde e filmuletzul si il agati - mai tastezi jos username si parola si dai Upload files. La fel poti pune si poze. Sper sa te decurci.
Am cunoscut-o pe Dorsilia azi in parc. mami - am cautat special pentru tine in caietul Karinei. La 3 luni papa intre 490 ml si 680 ml pe zi. Deci si noi aveam zile bune si zile rele. Nu te mai stresa.

in rest - va pup pe toate

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

chris, pliiiz da detalii despre steamer, ca eu tocmai ce cautam sa cumpar ... oferta e f. redusa in tm, mai caut si pe net
... si mai o intrebare: voi aveti 4 mese sau 5? ca ai scris la un mom. dat ca aveti mesele la 8, 12, 4, 8 ... asa le avem si noi dar mai avem o masa la 12 noaptea pe care Oana tot incearca sa si-o scoata ... si nu stiu dc sa o lasa fara masa aia sau nu... oare sunt suficiente 4 mese? ca io tare cred ca nu...

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

foarte multe detalii nu sunt in masura sa dau despre steamer, tinand cond ca abia l-am comandat si inca nu a sosit. stiu din reclamele de la tv va legumele se fac bine - in primul rand, orezul, unii aratau ca si oua, peste parca, si nu stiu daca asa e sau visez, carne - de pui presupun, dar poate ma insel. fetele care aveti, sa imi ziceti daca nu e bine ce spun.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

As vrea sa vad si eu "ingerasi dormind"...,il aveti careva mai la indemina?...
Bambo,daca este cu puiutii nostrii ,imi imaginez ca este frumos...si sint de acord cu propunerea ta...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dianocica, multam fain, am si dansat, da' cu fundul pe scaun ca ala micu' doarme si am ascultat la casti.
Wow! Diseara fac discoteca in sofragerie! Pun piesa asta si toata lume sa se miste!
Beyyy, eu inca ma simt high. Am mancat niste ciuperci... or fi cu halucinogene?
Gagici, cand ati tras ultimul chef de chef? Adica stiti voi... sa dansati toata noaptea... Eu la revelionul 1999-2000. Ce chef, ce am mai dansat, 3 zile si 3 nopti, ca in povesti!
Da' las' ca diseara...

Edit.
Am gasit un montaj din Madagascar pus pe muzica asta, pe post de videoclip.
http://www.youtube.com/watch?v=VOiCK0nfSYE

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput