Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
Donia spune:
bamboletta, nici Cristi nu doarme ziua cine stie ce. Rar cand are cate un somn profund de vreo ora si jumatate, in rest fura cate 20 de minte cand si cand. Bune si astea, bine ca in restul timpului sta cumintel, se joaca si rade. Inseamna ca atat ii trebuie.
alexandra
sa stii ca ai avut dreptate, mi-am adus aminte de vremurile trecute, cand eram liberi ca paserile cerului!
Vad ca si tu te distrezi
... geamuri, chestii...
auras, auuu! Cinci extractii, micuta? Lasa ca o sa fie bine in final, tine-te tare sa prinda si Kiki curaj de la tine. 
dianocica, esti curajoasa ca iesi cu marsupiul, eu nici nu ma gandesc sa ma inham la asa ceva. Cand era Roxana mica am tras cu spatele rau de tot, asa ca acum imi protejez spatele cum pot mai bine.
Ideea cu sala e atat de buna incat in locul tau as sterge-o si n-as mai spune-o la nimeni, ci m-as apuca sa o pun in practica.
Eu am o sala prin apropiere unde exista baby-sitter si poti plati pentru o ora. Nu stiu cum e la bebelusi, dar pentru Roxana plateam parca 3 dolari pe ora, imi convenea. Zilele astea o sa merg sa ma inscriu din nou.
suzy, nu stiu ce sa iti spun. Am luat si eu antibiotic si dr. m-a avertizat ca se poate intampla asta, insa a fost OK. Mai ai de luat mult timp ampicilina? N-ai putea sa te mulgi ca sa nu scada productia de lapte? Sper ca in cateva zile sa nu se intample nimic ireversibil cu alaptarea 
dandusa, perinita si brasoveanca le stiu, dar sa ma pici daca mi le aduc aminte in clipa asta
Ce-i cu mine frate?
Gata, perinita am rezolvat-o, pentru brasoveanca il astept pe sot de la servici.
dianocica, intru pe mail...
Miscotelul meu a fost la plimbare cu bunica-sa si acum e in hol, tot in carut, si sforaie... Macar o data la cateva zile sa aiba si el un somn din asta adanc.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bamboletta spune:
Dandusa-ma bucur ca a inceput sa pape Crinuta
ce scumpa e cu lingurita si castronelul in cap 
quote:
Originally posted by dianocica
am VANATAI pe umeri...mama lui de marsupiu ... pe geam il arunc...
de acord cu Dandusa si cu alt marsupiu o sa fie la fel Antonia are 6.5 kg si ma rupe la spate nu prea o mai port in marsupiu
doar tati
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
[limegreen]luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank"> Fulguleti nov-dec 2006
mormelvio spune:
Uraaaaaaaaaaaaaaaaa, am primit sentinta.....sunt mamicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mai ramane doar sa schimb certificatul!!!!!
Va pup...si va iubesc...
Uraaaaaaa....sunt mamica, sunt mamica...

dandusa spune:
quote:
Originally posted by mormelvio
Uraaaaaaaaaaaaaaaaa, am primit sentinta.....sunt mamicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mai ramane doar sa schimb certificatul!!!!!
Va pup...si va iubesc...
poze
varsta lui Alin
FELICITARI!!!!!

Faci cinste...

Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
saryta spune:
mormelvio - FELICITARI ma bucur pt. tine ...iti urez sa fii cea mai fericita mamica si sa ai numai bucurii din partea puiutului tau.

Mariana -
de
ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 , 2 , 3 ,
SLIDESHOW TONITA
varsta ANTONIA
fulguletii nostri 
a_deju spune:
quote:
Va pup...si va iubesc...
poze
varsta lui Alin
bravo!!! FELICITARI!!!
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
miki04 spune:
Buna seara,
Haideti sa va povestesc ca am fost la servici si mi-am luat banii si asa sa-mi treaca supararea am primit cadou pt 8 martie un abonament (pt o luna) la un salon de infrumusetare si luni ma duc la masaj...Ta-ra-ram ta-ra-ram....
Am fost si la cumparaturi , ca de aveam bani si mi-am mai aerisit creierii si am iesit din butoi cand am vazut ce mi-a promis dandusa....
Bebinuta si Donia multumesc pentru floricele, pun si eu aici pentru toata lumea 

Ma inscriu si eu pe lista celor care ies afara ciufulite, transpirate ca motanul meu la 3 luni care le face maine are 8 kg si are putere tata, nu gluma...
Va invitam de azi sa petrecem pentru maine, cu ocazia asta papam si tort ca pe 21 e ziua de nastere a sotului si maine o facem lata...
Sper ca maine sa reusesc sa ajung si eu la cosmetica...sa vedem...
Ma duc sa pap ca azi m-am plans rau sotului ca nu mai rezist si a facut el sa mancam, asa ca masa este servita ![]()
Noapte buna la mamici si bebici.

pentru cele care s-au gandit la mine cat am fost in butoi, bine mai am un picior acolo, dar sper sa-mi treaca...
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
Donia spune:
quote:
Va pup...si va iubesc...
poze
varsta lui Alin
Felicitari!!!

Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti cu baietelul vostru!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
a_deju spune:
motanul este treaz si cu blana zbarlita in sus de la ora 3 dupa-amiaza.. n-a functionat niciunul din trucurile care-l adormeau macar pt juma' de ora... minunat! sa vedem cum trece si noaptea asta..
ma duc sa ma arunc sub dus. va pup si va doresc noapte buna.. sper sa dormim si noi..
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
doradora spune:
mormelvio felicitari! sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii unii de la altii! e o veste extraordinata! cred ca ai avut niste emotii pana sa ajungi aici... ma bucur tare mult !
a deju din cate stiu eu, blenderul nu face suc, doar robotul. blenderul meu , pe care i l-am luat de fapt lui pisi, toaca, paseaza si cam atat. a, si amesteca. tot lui pisi i-am luat si steamer, sa manance sanatos. ehei, ce mama model sunt! o sa-i zic alexandrei cand va fi suficient de mare: mergi acasica si mananca ceva facut la aburi, cu multe vitamine, ca mami si cu tati se opresc putin pe la mcdonald`s sau kfc...
am fost la cumparaturi pt pisi. am luat body-uri cu maneca lunga, ca celelalte erau majoritatea 0-3 luni si erau deja scurte, cu maneca scurta, vreo 2 caciulite ptr dupa baie , una de iesit afara, si o pereche de adidasi cu floricele-din astia pt copii care nu merg inca, cu talpa subtire.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri