Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
Donia spune:
bambo si dandusa, eu nu stiu cantecele astea... 

sunt baba batrana cu braul de lana...
Da' las' ca le caut pe youtube, ca daca sunt obsedante sunt numai bune.
Edit.
Ha, ca I like to move it move it il stiu... da' partea cu women e tot din cantecul asta?
Si-mi suna cunoscut si ceva cu jungle dar nu stiu daca e ala din Madagascar... ce memorie... sita!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Donia
dandusa si dianocica, voi ati scris ca bebeii s-au cam trezit noaptea, asa ca va citez si eu din ce mi-a spus Lavinia, daca nu ma insel, si anume ca in DR. Spock scrie ca orice regres e urmat de un progres. Asa ca sa vedeti ce o sa mai doarma ai vostri peste cateva nopti. Va invidiez de pe acum!
....pe bune???...mor de nerabdare sa vad...daca este chiar asa...
Dianocicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,i-auzi,fata!!!
Pai daca-i asa...,stiti unde ma gasiti de acum incolo seara de seara...,la circiumaaaaaa....
,baga,baga lautare...,hai noroc si la mai mare....iiiiiiiiiiiiiii
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Donia
bambo si dandusa, eu nu stiu cantecele astea...sunt baba batrana cu braul de lana...
![]()
...ca s-o impac pe fimea...ii cint...sau ii danesz...si la faza cu cintatul...,cel mai repede imi vine in cap "perinitza",asta il stii cu siguranta...,eu sint fan,petreceri de-astea ...traditionale...cu muzica de pahar
, de pe vremea lui Gica Petrescu...,tare imi place sa dansez si sa cint melodii ca astea,vechi si rare...asa ca "perinitza" este una din prefereatele mele...aaaa si "brasoveanca"...,daca merg la nunta si nu le baga...,mooor...le comand eu...,sa ma simt si eu bine...,ti le-as cinta...,dar cum?!?Virsta
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dianocica spune:
danduso pregateste-l pe claudiu ca o zi din trei il punem la bara...una pe alex si una iesim in oras si ne facem turta...
donia da' vezi ca io vorbesc de varianta noua, aia a lui ali g...aia are women...si mai cantam 'i like big butts and i cannot lie...' e o porcarie veche da' o foloseste alex la 'spanking' cand danseaza pt d...e un adevarat show...
4revin
_
diana si david din 03.12.06
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
danduso pregateste-l pe claudiu ca o zi din trei il punem la bara...una pe alex si una iesim in oras si ne facem turta...
...ieeeeeeeeeeeee!!!
Virsta
dianocica spune:
ce s o fi inteles din ultimul mesaj...dumnezeu cu mila...da' ma tine d in sah...stiti ca ziceam ca incep programul? e, a adormit la 5jumate azi...spre deosebire de 6 ieri...mare progres...
donia sa verifici in vreo 10minute mailu' comun...
gata cu distractia, nu mai poate fara mine...sper sa revin dupa baitza
_
Donia spune:
quote:
Originally posted by a_deju
bambo, eu am minipimer, dar e ca multiquicku', numa' ca nu are sistemu' ala de vidare...
Doooamne, ce limbi straine vorbiti voi acolo? Pai cum sa se descurce sarmanele soacre cu tehnologia asta avansata de crescut bebei?
Si suzeta aia tip lingurita... sau ce-o fi... mama, mama, imi prind urechile!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
lavyada spune:
Salutare mamici si bebici. Azi iar am plans afara, nu stiu ce a avut, am iesit pe la 11.30, a adormit pana pe la 12, s-a trezit si pe la 12.20 a apucat-o plansul de a trebuit sa urcam in casa. Eu stiu ca la copii le place afara....Dupa -amiaza am iesit iar, am stat 2 ore, am dormit continuu.
lavyada
auras_v spune:
ruxandra documentata si cu cererea in dinti luni dim ma duc la serviciu ...nu le dau tel ca ma aburesc sigur...sa vedem ...bla bla bla...ma duc cu cererea si o inregistrez sa vedem ce vor spune...multumesc inca o data pt informatii
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
dianocica spune:
avem masina si chef de plimbare cu alte mamici. cine se ofera? preferam nord, dar nu e neaparat.maine, evident...
_

. Va invidiez de pe acum!