Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Donia

Gagici, cand ati tras ultimul chef de chef? Adica stiti voi... sa dansati toata noaptea...

...la nunta la mine...,10 Iulie 2005,am dansat toata noaptea...,dar absolut toata noaptea...si nu ca eram gazda...,ci chiar am avut chef si muzica de care imi place mie...,mai o hora,mai o sirba...,perinita... si mi-e un dorrrrrrrr sa o fac lata...,da' un dorrrrrrr nebun....

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Hop si eu, la ora asta, ca n-am avut net ceea ce m-a disperat (dependenta bat-o vina!).
LA MULTI ANI ptr:
Matei de Biabaus
Alexandra de Carla
Maya de Ingeras
Andrei de M-Monique
Alessia de Flory
Ana-Maria de Chani
Raportez prima noapte dormita fara intrerupere, de la 9 seara la 7 dimineata. Sa dea DD sa nu fi fost o intamplare. oare chestia aia cu regresul/progresul e valabila si pe invers? Sper sa nu...
Vad ca ati cam inceput diversificarea la greu. va citesc cu mare atentie ca sa stiu ce ma asteapta, dar sunt sigura ca tot o sa am o groaza de intrebari...va zic de pe acum...
Dianocica, cand citesc ce zici tu de marsupiu nu pot decat sa ma felicit ca nu am cumparat. Mai ales ca burta mea inca se mai resimte/supara cezariana, mai ales de la efort.
Aoleo Alexandra mi-ai amintit ca tre sa ma apuc de curatenia de paste...
Noi am rezolvat urletele pe care le scotea afara, mutant bara de la carut ori cu fata ori cu spatele, in functie de pozitia soarelui si i-am atarnat o bara cu jucarii in fata. mai nou nu mai doarme mai deloc afara, e prea preocupat sa admire peisajul...
Auras_v, tin pumnii pt extractii, curaj mami!
Donia, restaurant zici? hai ca mi-ai dat o idee pt maine dupa amiaza. Ramane numai sa vad cu cine-l las pe bebe...poate cu fericitul tatic, iar eu ma duc cu fetele...
Anateo, Chris, interesanta cana aia. E practica? Ca ma gandesc sa o iau si eu.
Fetelor cu IOR-ul, cand organizati iesirea anuntati-ma ca ma aonez si eu. Numai sa stabiliti un loc care sa fie facil dinspre toate intrerile din parc.
Pupici multi pentru Asiza si Yagmur si pentru cei doi calareti care-au speriat ...Cluj-ul.
Si mai voiam sa zic ceva...dar deh...batranetili...
Noapte frumoasa si linistita!

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

dandusa, pentru albumul cu ingerasii trebuie sa te loghezi in contul comun de poze.
Eeeei, tu ai dansat mai de curand... Si mie mi-e dor de un chef lung si nebun... dar la cat de vioaie sunt acum cred ca as cadea la pat dupa 2 dansuri

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Pana nu e prea tarziu urez si eu La multe luni si multi ani sarbatoritilor de azi: Matei, Alexandra, Maya, Andrei, Alessia, Ana-Maria!

danutz, la restaurant cu tine! Ce noapte faina ati avut, sper sa fie la fel de acum inainte si mie imi doresc la fel!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Ufffffffff...ce de greseli!!! Se vede ca-s obosita rau!
LA MULTI ANI!!! Eric de A_deju si Elisa de Daphna ...chiar daca cu intarziere...asta voiam sa mai zic!
acu chiar ca plec la culcare!

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

M-am enervat am vb cu,cumnata din grecia si era f informata (de socrosenie)ca eu o alint pe Antonia,ca ii cumpar multe jucarii haine etc...si a inceput sa-mi dea sfaturi ca sa nu o mai alint atat ca o sa am probleme cu ea....chiar m-a enervat
eu i-am zis ca nu o alint ca o iubesc (cand o sa aiba si ea o printesa atunci mai vb)

Dandusa-albumul cu "ingerasi dormind" e in albumul nostru comun

Donia-ultimul chef tare l-am facut de rev 2005-2006 am dansat toata noapte

Mirona-cum ii mai dai cerealele lui Karina si dim si seara?ai facut vreun plan de diversificare?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Matei de Biabaus
Alexandra de Carla
Maya de Ingeras
Andrei de M-Monique
Alessia de Flory
Ana-Maria de Chani

miro
dianocica valabil si reciproca!
yagmur tot nu ai terminat curatenia? ce face ?
toate mamicile.... fug la somnic... sunt distrusa... Dani a inceput sa planga si afara

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSICA,ce scumpica e Crinuta cu bolul in cap.Scumpica si frumoasa foc,pup fetele

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by bamboletta
Mirona-cum ii mai dai cerealele lui Karina si dim si seara?ai facut vreun plan de diversificare?

bambo - eu am tot incercat diferite scheme cu aceste cereale - si la 10 dimi cu lingurita si seara ultima masa si penultima si tot Kara papa cum vrea ea - adica haotic - are si mese de cate 60 ml si mese de cate 190 ml - deci - nu stiu ce sa zic
As ramane cu cereale doar la penultima masa daca ar fi ok peste noapte. Indiferent cat si cum ii dau - tot la 2 noaptea ma trezeste si apoi la 6 dimineata.
Am mai pus din cand in cand cate o jumatate de masura (de la bebelac) de cereale in biberonul de lapte.
Pe cutie scrie 135 ml apa - cu 45 g cereale (cca. 6 linguri) - am masurat cam 2 masuri de la bebelac fac o lingura de supa.
Deci tre sa ajung la 12 cupe pentru a fi de consistenta pireului sa i-l pot da cu lingurita. Se plictiseste fata asa.
Asa ca, ii fac doar putin pireu - papam cat putem - restul lichid si cu Bfree-ul terminam in cateva minute.

Plan de diversificare: am facut o ordine a legumelor pe care doresc s-o respect, am stabilit ca ma voi apuca la 4 luni jumatate, am mai cerut informatii in stanga si-n dreapta si citesc mult despre diversificare. Oricum - te tin la curent cu evolutia Karei in domeniul asta. Incepem peste 2 saptamani. Voi?

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Gata, am venit. Nu-i inca miezul noptii, dar pe Calin l-am imbaiat pe la 19 , a mancat dupa aceea si de-atunci doarme. Cred ca voi veni si in noaptea asta pe-aici, cu el in brate
Intre timp am fost pana in Carrefur si-am vazut canita cu lingurita, cred ca era exact ca cea pe care-am vazut-o intr-una din pozele voastre, dar nu era Avent cum spunea Chris ca-i a ei, asa ca m-am invartit, m-am sucit si n-am luat, mai ales ca eram si cu Marius si n-am putut sa o studiez prea bine( si-ai vostri soti va grabesc cand sunt in magazine?) Ma voi duce singura si pana atunci poate-mi spuneti si mie daca ati incercat-o, cum a fost.

apropo de "tripleti" nu stiu ce am de citeva zile ca ma tot gindesc "ce -ar fi"...

Auras, pai ce te retine sa treci la fapte, nu vorbe?
Cati ani are Kiki? Si cat te-a costat aparatul? In privinta extractiilor, stai linistita, si Oanei i-a scos o masea si vreo 2 dinti si n-a fost nicio problema, n-a simtit nimic, si se duce la stomatolog de parca s-ar duce la plimbare, fara pic de teama, nu stiu cu cine-o semana, ca noi amandoi suntem fricosi tare.

Roxana mama n-am ramas deloc in urma, da deloc . Stiam ca sunt fete care l-au primit deja. Doar ca ii promisesem Diei (parca) ca revin cu raspunsul daca-l primesc au ba

Ruxandra, , n-am stiut care-i faza si vezi ca ti-am pus omuletii care fac temenele?

"Eeei, mirosi tu frumos, da' nu ca mama!"

Donia, esti mortala, imi inchipui ce fata ar face o domnisoara care ar auzi asta. Si eu ziceam ca voi fi o soacra buna, asa cum n-am avut eu, dar uneori -fara sa-mi dau seama-am apucaturi de soacra, (de mama de baiat, ca alea-s rele)

Dandusa, Crinuta este mortala cu lingurita-n mana, farfurioara-n cap si moscolita la toata la gurita. Asta da dovada!
Si inca ceva: vreau si eu sa invat "brasoveanca"! Imi place la nebunie dar nu stiu pasii, asa ca sunt gata sa iau lectii on-line. Ce zici, te bagi?

Mormelvio, felicitari!

Miki, ia da si-ncoace o bucata de tort, si-asa nu am mai dat un gram jos, macar sa stiu de ce!

Fetele, tineti vreo cura de slabit? Care, ca si pe mine ma chinuie, am 90 de kg din decembrie si am o burta de parca sunt gravida in luna a 6-a.

Fug ca s-a trezit

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput