Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
dandusa spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
M-am enervatam vb cu,cumnata din grecia si era f informata (de socrosenie)ca eu o alint pe Antonia,ca ii cumpar multe jucarii haine etc...
si a inceput sa-mi dea sfaturi ca sa nu o mai alint atat ca o sa am probleme cu ea....chiar m-a enervat
...eu zic sa deschidem un subiect separat despre cumnate
Am vazut "ingerasi dormind"...,vai ce frumosi sint...,imi vine sa-i maninc pe rind...,unu cite unu...,mama mea de cite ori iubeste un bebelus...,isi pune o intrebare simpatica foc "de ce nu se maninca?..."...,bine in gluma...
AKA,
multumim
,ai avut o idee grozavaVirsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
( si-ai vostri soti va grabesc cand sunt in magazine?)
...si al meu sot...si eu am un chef sa studiez fiecare lingurita si suzeta in parte...,da' el...zici ca are mincarici in.M-as duce singura...dar nu ma lasa
Si inca ceva: vreau si eu sa invat "brasoveanca"! Imi place la nebunie dar nu stiu pasii, asa ca sunt gata sa iau lectii on-line. Ce zici, te bagi?
...vaaaaaiiii,pai nu mai zice o data ,ca acum ma apunc sa-ti fac schema...si daca tot n-ai sa dormi...,te pui pe treaba...,mie-mi danseaza picioarele singure ,numai cind vorbesc dar s-o mai si aud...
Virsta
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
bamboletta spune:
Mirona-eu deocamdata ii dau doar seara cereale
Antonia papa 170ml dar cateodata papa si 100ml,o sa incep sa-i dau si dimineata
cu lungurita,eu ma gandeam sa incep diversificarea cu supa
dar parca as mai astepta pana la 5 luni
Dandusa-
da da sunt de acord cu subiectul despre cumnate
,am uitat ca e pe privat albumul cu ingerasi dormind
deci nu se poate ![]()
Donia-na ca mi-ai facut pofta cu dansul
mi-am pus muzica si mai am un pic si dansez singura
dar il astept pe tati sa dansam
el rupt de munca sigur o sa vrea 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
bamboletta spune:
Roxana_c-si sotul meu ma grabeste cand suntem la cumparaturi
dar stii cum e?el ma grabeste cand sunt la cosmetice sau ce ma intereseaza pe mine si eu il grabesc pe el cand e la electronice 

asa ca suntem chit
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
roxana c. spune:
A mancat si-a adormit iarasi, asa ca fug sa-i urmez exemplul, cat l-o mai tine.
Noapte buna, fara pauze daca se poate!![]()
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
daphna spune:
buna seara ,mamicutelor!!!am lipsit din parc azi dar nu si de pe forum!!!am casa plina de niste rude...deh...nu ni le-am ales...!!!!sunt in plin proces de schimbare al laptelui,cu acordul de juma de gura al pediatrei.a fost de acord si ea k mananca putin,dar solutia ei era sa incep diversificarea !!!la 3 luni?esti nebuna cucoana???pai ce,o zeama si 1 lta de suc credeti k o sa o faca de 7kg?!eventual niste cereale,nu?eh,mai stau sa vad cum o fi si cu laptele nou si om vedea!
apropos de dansat toata noaptea,eu ma pastrez pentru botez,Elisa o sa stea cu soacramea probabil,ca si asa e in stare sa ma trimita la Honolulu ,numai sa stea si ea cu fata!
DANDUSA la botez nu ai dansat???
va pup si va doresc o noapte cat mai buna si cat mai lungaaaaa!!!de ex ca ale mele ,de la 23 la 9.
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by daphna
!
DANDUSA la botez nu ai dansat???
...a fost cel mai simplu si mai linistit botez ,cu putiinta...,am ascultat doar muzica in surdina...,11 persoane cu noi,cu tot...
,mai putin eu...,ca alaptam deh...,las ca-mi iau revansa si sa te tii...,sa vezi ce-o sa ma mai care Claudiu in circa pina acasa...
...te-am asteptat in parc azi...,poate Duminica sau Luni,ajungi...,poopam fetele frumoase

Virsta
Donia spune:
Bambo, te stie toata Europa ca rasfeti copila
Ce nu mai pot femeile astea de grija ta? S-au terminat subiectele de conversatie? Ia sa discute despre vreme, ca asa iarna cum a fost in Romania ar trebui sa le dea subiect de discutie cateva luni de acum incolo...
Las' ca si pe mine o sa ma stie doar toata Romania cand o ajunge soacra-mea acasa...
Eu n-am mai apucat sa dansez ca am fost la cumparaturi si am ajuns acasa moarta de oboseala. Da' vine si vremea mea... Chiar ma gandeam cum o sa fac eu fata la fitness? Daca dupa o tura de cumparaturi pic, apoi la fitness dupa 10 minute o sa cheme aia salvarea...
Sper sa ma duc la culcare mai repede ca maine iar trebuie sa bat magazinele. Asa ca predau garda. Dau scutecul de noapte pe cel de zi, cu cantec inainteeee mars!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
doradora spune:
buna dimineata!
aseara a culcat alex fata, si cand ma uit acum sa vad ce face, pisi e imbracata f lejer, fara sacul de dormit! cred ca a fost f fericita, nu trebuia sa il mai care si pe ala dupa ea cand s-a chircit intr-un colt al patului! pe buna, ma intreb cum de incape acolo. si mai interesant e cat o sa mai incapa asa.
danutz cana trebuie sa fie practica, e desteapta, nu se varsa continutul, dar ii vom admira calitatile dupa ce incepe pisi sa invete cum sa o foloseasca!
roxi sunt 2 lucruri diferite-unul dintre ele e cana cu tetina de formare, pe care folosind-o va invata mai tarziu sa bea din cana cu cioc, asta e de la avent, si biberonul cu tetina lingurita, asta nu mai e de la avent.
daphna mi-a placut chestia cu acordul cu juma de gura al pediatrei!
sa va zic si de pediatra mea. incep sa tatonez terenul in legatura cu mersul la mare, si de unde credeam eu ca o sa maraie un eventual da, imi spune ca ea statea toata ziua cu copiii la plaja, si cand era in bucuresti ii scotea in parc cat mai dezbracati. acum sa nu-si imagineze ca o sa ma falfai cu fata goala printre toti aurolacii din parc! exagerez un pic, dar nici despuiata nu o sa o plimb, ci imbracata normal, de vara,cu bretelute si fustita scurtuta.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
stati ca nu v-am zis tot.
noi avem banii bagati intr-o casa dintr-un cartier in care nu s-a construit inca, dar se va. intre timp stam in 2 camere mici si avem o problema reala cu spatiul.
socra-meu vrea sa cumpere o casa/apartament la munte. ok, frumos din partea lui. doar ca lu` soacra-mea i-a venit ideea sa ne cumpere de banii lu` socra-meu un apartament cu 3 camere in blocurile de langa ei. mobila in plus ar urma sa o luam noi, ca oricum luam si pt casa, nu ajunge ce avem aici in 2 camere. problema e in felul urmator: pe de o parte ma atrage ideea, din 2 puncte de vedere:
-e suprafata mare, 90 mp. fata de 40, cati sunt aici. e blocul rezistent la cutremur. o sa am si bucatarie in care sa poata incapea bine 2 persoane, nu o sa ne inghesuim ca acum-aici e ingust, masa de exemplu e facute de comanda, daca era cu latime normala nu prea mai treceam de ea. plus ca o sa aiba pisi camera ei, cum trebuie, si o sa fie loc cum trebuie si pt nr. 2
-as lua deja si banii din chiria astuia in care stam acum, ca il inchiriez pt firma, cel putin 300 de euro pe luna.
plus ca e o investitie buna
dar, marele dar, sa fiu cateva scari distanta de socrii mei?ca atunci nu mai pot zice ca nu au venit sa ne vada, ca si eu ma pot deplasa la fel de usor.
stau putin pe ganduri, dar , cum sunt mai multe argumente pro decat contra, nu o sa fiu proasta sa zic nu la asa o gaselnita. pana la urma cred ca o sa ii zic soacra-mii sa vorbeasca ea cu el sa dea banii.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri

.M-as duce singura...dar nu ma lasa