Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

`Neata. Am facut cafeluta pentru cine bea.
Cred ca tocmai trecem printr-o perioada cu crestere mai rapida. Ieri a mancat fata mea din ora in ora si tot plangea de foame. Si tzitzi parca nu mai era, erau tot moi iar dupa 20-30 min de supt abia daca mai curgea o picatura. M-a apucat asa o disperare...Sper din tot sufletul sa nu fie asta inceputul sfarsitului. Aseara dupa ce a mancat ea si a adormit m-am muls si abia am scos 30ml din amandoi. Mi se pare foarte putin. M-am dus si i l-am dat asa prin somn si l-a halpanit imediat. Azi ma duc sa-mi cumpar galactogil, poate se mai mareste productia.
Dandusa de dans sa nu mai spui ca si eu am un chef...De-o brasoveanca...Numai ca George nu e prea dansaret si sufar din cauza asta.
Morvelvio felicitari
Dianocica striga-ma si pe mine cand iesi.
Cu intarziere sa le urez bebelusilor de ieri
Matei, Alexandra Maria, Maya Maria, Andrei, Alessia Liane, Ana-Maria
Dar si celor de azi Toby-Ionut, Stefan Cristian, Mark Alexandru, Andreea
Alexandra acum repar ce am gresit .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by chris80

stati ca nu v-am zis tot.
noi avem banii bagati intr-o casa dintr-un cartier in care nu s-a construit inca, dar se va. intre timp stam in 2 camere mici si avem o problema reala cu spatiul.
socra-meu vrea sa cumpere o casa/apartament la munte. ok, frumos din partea lui. doar ca lu` soacra-mea i-a venit ideea sa ne cumpere de banii lu` socra-meu un apartament cu 3 camere in blocurile de langa ei. mobila in plus ar urma sa o luam noi, ca oricum luam si pt casa, nu ajunge ce avem aici in 2 camere. problema e in felul urmator: pe de o parte ma atrage ideea, din 2 puncte de vedere:
-e suprafata mare, 90 mp. fata de 40, cati sunt aici. e blocul rezistent la cutremur. o sa am si bucatarie in care sa poata incapea bine 2 persoane, nu o sa ne inghesuim ca acum-aici e ingust, masa de exemplu e facute de comanda, daca era cu latime normala nu prea mai treceam de ea. plus ca o sa aiba pisi camera ei, cum trebuie, si o sa fie loc cum trebuie si pt nr. 2
-as lua deja si banii din chiria astuia in care stam acum, ca il inchiriez pt firma, cel putin 300 de euro pe luna.

plus ca e o investitie buna

dar, marele dar, sa fiu cateva scari distanta de socrii mei?ca atunci nu mai pot zice ca nu au venit sa ne vada, ca si eu ma pot deplasa la fel de usor.

stau putin pe ganduri, dar , cum sunt mai multe argumente pro decat contra, nu o sa fiu proasta sa zic nu la asa o gaselnita. pana la urma cred ca o sa ii zic soacra-mii sa vorbeasca ea cu el sa dea banii.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

ai vazut dear raymond?
revin

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
In primul rand vreau sa le urez La Multi Ani sarbatoritilor de ieri si de astazi: Matei, Alexandra Maria, Maya Maria, Andrei, Alessia Liane, Ana-Maria, Toby-Ionut, Stefan Cristian, Mark Alexandru si Andreea
Din pacate, eu cred ca voi posta din ce in ce mai rar si asta nu pentru ca as fi suparata, dar nu mai gasesc timp. Luchitza al meu nu mai doarme aproape deloc in timpul zilei si nici nu-i mai place doar la el in patutz... Vrea sa fie plimbat cat este treaz... eu nu mai am timp de nimica.. am ajuns iarasi sa mananc pe strada cand iesim la plimbare (unde si acolo a inceput sa cam urle).
Si seara cand adoarme apuc si eu sa ma spal, sa strang prin casa, sa mananc ca omu' (asa o sa ajung la 100 kile) dupa care cad lesinata in pat...
O sa incerc sa tin pasu' cu voi si sper sa nu ma uitati...
Alexandra si Roxanica.. de la voi astepti multi , iar Dandusa si Dianocica sa ma inveseleasca cand mai cad in butoi
Intrebare la voi: ma pregatesc de cumparaturi pentru diversificare... as vrea sa-mi iau storcator de fructe Bosch; ce stii despre el sau ce altceva imi puteti recomanda?
Si de asemenea care e faza cu canitza cu linguritza? Unde o pot gasi? Ca desi am citit pe forum, am uitat cu desavirsire...
As pofta mi-ati facut de dans.. eu eram mare dansatoare (de muzica rock).. am dansat ca nebuna cu 10 zile inainte de a naste... ce vremuri!!!!
In seara asta merg la un chef de St. Patrick's Day dar nu cred ca voi dansa ptr ca il iau si pe Luca cu mine cred...
Morvelvio, FELICITARI!!!!
Bambo, sa rasfeti printesa... DA!!! Peste 20 de ani Luchitza o va rasfata... hehhehehehe....
Gata... a gangurit pana acuma in patutz.. dar a inceput sa planga....
Pupici la mamici si bebei..

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna dimineata mamici!
ma bate un gand..... Dani nu a luat in greutate sapt trecuta, nu are pofta de mancare (ii dau san la 4 ore din initiativa mea si abia abia suge 3-4 min) si de vreo cateva zile il mananca nasucul. toata ziua se freaca cu manuta. stie cineva ceva de viermi?? ca eu stiam ca de la viermi te mananca nasul. poate mamicile cu 2 copii??? cum sa iau o proba din kk pt analize??? auzisem de pungute speciale pt pipi exista si pt kk?
poate ma lumineaza cineva!!
pupici ca Dani doarme, fug sa pap si eu, apoi un pic de ordine ca azi vine tati din spital!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dianocica hai ca m-ai facut sa rad! ai si tu ceva dreptate...cam asa ma vizualizez, in postura de deborah, deci soacra-mea nu se compara cu a ei... a mea e mai cucoana, si drept urmare nu se impune prin vizite dese, ci prin diverse idei carora tre sa le faci fatza

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by Laura13

buna dimineata mamici!
ma bate un gand..... Dani nu a luat in greutate sapt trecuta, nu are pofta de mancare (ii dau san la 4 ore din initiativa mea si abia abia suge 3-4 min) si de vreo cateva zile il mananca nasucul. toata ziua se freaca cu manuta. stie cineva ceva de viermi?? ca eu stiam ca de la viermi te mananca nasul. poate mamicile cu 2 copii??? cum sa iau o proba din kk pt analize??? auzisem de pungute speciale pt pipi exista si pt kk?
pupici ca Dani doarme, fug sa pap si eu, apoi un pic de ordine ca azi vine tati din spital!

Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Pentru kk mergi la un laborator ,iti da o cutiuta care are capacul ca la sticla de oja numai ca in loc de pensula e o lopatica. Vanezi un pampers proaspat,recoltezi din mijlocul problemei si gata !

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Laura13

buna dimineata mamici!

Poze Daniel

slideshow Daniel

pt kk iei de la laborator un recipient special cu spatula si cu spatula aia culegi kk de pe pampers si il bagi in recipient ... ai vizualizat?
Oana se freca la nas de zor si cauza o constituiau mucisorii uscati si cojitele din nas.. daca ai nasul uscat te manca ... da' pt linistea ta fa un examen coproparazitologic... dar daca nu ai folosit apa de la robinet pt bibe, eu nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Luminati-ma si pe mine cum e cu salariul ala. Daca nu ti s-a dat nimik cf. CM atunci poti sa depui cerere sau.....
La noi cf.CM la fiecare nastere se dau 25 mil (vechi) mie mi s-au cuvenit de doua ori cate 25 (chiar daca Dragos s-a prapadit). Sunt alti bani sau intind eu coarda prea mult?????
Tx ,pupacim bebici si mamici

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by chris80

stati ca nu v-am zis tot.
noi avem banii bagati intr-o casa dintr-un cartier in care nu s-a construit inca, dar se va. intre timp stam in 2 camere mici si avem o problema reala cu spatiul.
socra-meu vrea sa cumpere o casa/apartament la munte. ok, frumos din partea lui. doar ca lu` soacra-mea i-a venit ideea sa ne cumpere de banii lu` socra-meu un apartament cu 3 camere in blocurile de langa ei. mobila in plus ar urma sa o luam noi, ca oricum luam si pt casa, nu ajunge ce avem aici in 2 camere. problema e in felul urmator: pe de o parte ma atrage ideea, din 2 puncte de vedere:
-e suprafata mare, 90 mp. fata de 40, cati sunt aici. e blocul rezistent la cutremur. o sa am si bucatarie in care sa poata incapea bine 2 persoane, nu o sa ne inghesuim ca acum-aici e ingust, masa de exemplu e facute de comanda, daca era cu latime normala nu prea mai treceam de ea. plus ca o sa aiba pisi camera ei, cum trebuie, si o sa fie loc cum trebuie si pt nr. 2
-as lua deja si banii din chiria astuia in care stam acum, ca il inchiriez pt firma, cel putin 300 de euro pe luna.

plus ca e o investitie buna

dar, marele dar, sa fiu cateva scari distanta de socrii mei?ca atunci nu mai pot zice ca nu au venit sa ne vada, ca si eu ma pot deplasa la fel de usor.

stau putin pe ganduri, dar , cum sunt mai multe argumente pro decat contra, nu o sa fiu proasta sa zic nu la asa o gaselnita. pana la urma cred ca o sa ii zic soacra-mii sa vorbeasca ea cu el sa dea banii.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

ai vazut dear raymond?
revin

_
diana si david din 03.12.06

exact la asta ma gandeam cand citeam postarea lui chris, pe buneeee :)))

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by veronici

Luminati-ma si pe mine cum e cu salariul ala. Daca nu ti s-a dat nimik cf. CM atunci poti sa depui cerere sau.....
La noi cf.CM la fiecare nastere se dau 25 mil (vechi) mie mi s-au cuvenit de doua ori cate 25 (chiar daca Dragos s-a prapadit). Sunt alti bani sau intind eu coarda prea mult?????
Tx ,pupacim bebici si mamici

poze rares
mamica de Rares Stefan

25 de milioane in lei vechi?????? unde muncesti, ca vin si eu, femeie de servici, ceva, se gaseste si pt mine...

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput