Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
Dia1609 spune:
sa va pove ce am observat ieri, ca am fost nevoita sa o las pe Oana mai mult timp in patutz, ca venise tanti la curatenie: se intoarce de zor de pe spate pe burta si invers, isi baga picioarele intre gratiile patutzului, si isi ridica picioarele pe marginea de sus a patului ... si am zis ca asta nu-i asa de grav ca doar n-o sa faca si noaptea asa, cand are sacul de dormit pe ea si nu are picioarele libere, nu? ... si sufletu', azi dim era cu ambele picioare catarate pe marginea de sus a patutzului, intoarsa pe burta si cu funduletzul suspendat in aer ... nu stiu ce naiba vroia sa faca.... deci de azi cobor patutzul, ca nu se mai poate!
aseara a tot muncit la rostogoliri de pe spate pe burta si invers pana le-a executat cu mare precizie si repeziciune si s-a declarat multumita ![]()
deja mi-e groaza acum ca stiu ca se poate intoarce pe burtica asa de usor ... speram sa nu faca asta prea curand, mai ales ca ei nu-i placea pe burtica ... na, uite ca acum ii place! ... mi-e groaza sa nu faca asta in somn sa se sufoce ... offffffffffff......
am incercat sa-i pun aparatorile de patutz ca sa nu-si mai bage picioarele printre gratii ... a tipat ca din gura de sarpe, ca doar nu mai vede fata ce se petrece afara~! si aparatorile nu-s decat pe jumatate, nu sunt de jur imprejurul patutzului ... oricum, pcioarele intre gratii sunt grija cea mai mica acum, ca nu si le poate prinde acolo, ca inca are picioarele subtzirele
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
dandusa spune:
quote:
Originally posted by a_deju
25 de milioane in lei vechi?????? unde muncesti, ca vin si eu, femeie de servici, ceva, se gaseste si pt mine...
....te-am prinsssss,deci mai vrei un bb...,hahahaha[ridtare],vezi cum te dai de gol?...,materialist-o...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Dia1609 spune:
si mai am o povestire, de data asta despre mame si despre ajutorul pretios ce ni-l ofera
: dupa ce saptamana trecuta cand a fost sotul plecat din tara 4 zile a stat mama la mine, cica sa ma ajute ... asa tampenii facea, toata dupa capul ei si le stie ea mai bine, ca intr-o seara i-am pus poseta la usa si i-am zis: te rog du-te acasa la tine ca ma scoti din pepeni! ori faci cum zic eu, ori merci de ajutor ca nu-mi trebuie! na... si s-a mai potolit femeia si a facut cum am zis eu
si ieri prima data cand am plecat ( la pensat, ca-s o doamna, ce naiba) si am lasat=o pe Oana cu altcineva decat cu sotul (chestie ce n-o voi mai repeta curand) .., si ramane copilul mancat si adormit cu maica-mea ... si bineintles ca o gasesc trezita, la maica-mea in brate (ca numa' in brate o tine daca nu o vad eu) si infofolita de nu pot sa va descriu
... eu asa imbracata nu o scot nici afara ... miro stie ce cald e la mine... aseara erau 25 grade si copilul pe care l-am lasat in body si pantalonasi subtiri era imbracat in : body, bluzita, pulover, ciorapi lungi grosi si sosete deasupra ... mai lipseau manusile si caciula 

.. si bineinteles ca era agitata de caldura, ca nu-i obisnuita... si tampita de maica-mea zice : 'nu stiu de ce-i asa agitat copilul'... 'de caldura, femeie, tu nu vezi ca e uda pe par la ceafa? '

sa n-o mai prind langa copil prea curand si fara supraveghere ca o sparg ... asta dupa ce stie cum imbrac eu copilul ... azi e Oana plina de bubitze de transpiratie la ceafa si pe frunte ... si culmea e ca tot ea a plecat convinsa ca eu sunt mama nebuna si tin copilul dezbracat sa raceasca (desi Oana nu a fost niciodata racita)
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
bamboletta spune:
Neata 
Cum reusiti sa dati papa la bb cu lingurita? ![]()
am incercat sa-i dau cereale cu lingurita si mai mult era pe langa decat in gura
cred ca o sa-mi iasa peri albi
pana invata sa pape cu lingurita 
Donia-nici nu-mi dadusem seama ca ma stie toata europa 
Yagmur-![]()

Laura-si eu la fel stiam ca te mananca nasul, sunt la farmacie cutiute speciale pt kk
Dia1609-
acrobata Oana ![]()
si Antonia se suie cu picioarele pe patut numai ca noi nu avem gratii ![]()
o spargi?![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
si mai am o povestire, de data asta despre mame si despre ajutorul pretios ce ni-l ofera: dupa ce saptamana trecuta cand a fost sotul plecat din tara 4 zile a stat mama la mine, cica sa ma ajute ... asa tampenii facea, toata dupa capul ei si le stie ea mai bine, ca intr-o seara i-am pus poseta la usa si i-am zis: te rog du-te acasa la tine ca ma scoti din pepeni! ori faci cum zic eu, ori merci de ajutor ca nu-mi trebuie! na... si s-a mai potolit femeia si a facut cum am zis eu
si ieri prima data cand am plecat ( la pensat, ca-s o doamna, ce naiba) si am lasat=o pe Oana cu altcineva decat cu sotul (chestie ce n-o voi mai repeta curand) .., si ramane copilul mancat si adormit cu maica-mea ... si bineintles ca o gasesc trezita, la maica-mea in brate (ca numa' in brate o tine daca nu o vad eu) si infofolita de nu pot sa va descriu... eu asa imbracata nu o scot nici afara ... miro stie ce cald e la mine... aseara erau 25 grade si copilul pe care l-am lasat in body si pantalonasi subtiri era imbracat in : body, bluzita, pulover, ciorapi lungi grosi si sosete deasupra ... mai lipseau manusile si caciula
.. si bineinteles ca era agitata de caldura, ca nu-i obisnuita... si tampita de maica-mea zice : 'nu stiu de ce-i asa agitat copilul'... 'de caldura, femeie, tu nu vezi ca e uda pe par la ceafa? '
sa n-o mai prind langa copil prea curand si fara supraveghere ca o sparg ... asta dupa ce stie cum imbrac eu copilul ... azi e Oana plina de bubitze de transpiratie la ceafa si pe frunte ... si culmea e ca tot ea a plecat convinsa ca eu sunt mama nebuna si tin copilul dezbracat sa raceasca (desi Oana nu a fost niciodata racita)
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
mai, asta cu i-e frig copilului si raceste e generalizata, zici ca au toti aceeasi placa... faza amuzanta e ca mama, pe vremea cand avea toate mintile in cap si inca judeca logic (adica pe cand eram eu de varsta lu fi-miu) aplica teorii considerate sf pe vremea aia, adica: fara caciulita in casa, nu prea mult in brate, las-o in patut sa adoarma singura, etc. da' de-atunci si pana acum se pare ca s-a sters memoria... cand a fost ultima oara in vizita, statea in tricou, dar tot i se parea ca raceste copilu', ca vezi doamne, avea numai body si pantalonasi.. pe mine ma amuza, o fac "baba universala" si-atunci o umfla si pe rasu', da' convinsa tot nu e :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
dandusa spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Cum reusiti sa dati papa la bb cu lingurita?am incercat sa-i dau cereale cu lingurita si mai mult era pe langa decat in gura
cred ca o sa-mi iasa peri albi
pana invata sa pape cu lingurita
...da' voi cum reusiti cu biberonul?
,ca eu simt ca o iau razna....
,am devenit experte in mincat cu lingurita si atit...si eu ii fac cereale cu lapte,dar ii pun mai mult lapte,ca altfel decit cu lingurita nu vrea sa manince laptele,asa ca profit si ii pun putin mai mult si maninca,fata mea...,n-are treaba......aseara la 1.30,s-a trezit sa manince...,noroc ca eram treji ca altfel...,eram dusa iar...

ps:ai lingurita de la "primii pasi"?
Virsta
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
aseara erau 25 grade si copilul pe care l-am lasat in body si pantalonasi subtiri era imbracat in : body, bluzita, pulover, ciorapi lungi grosi si sosete deasupra ... mai lipseau manusile si caciula..
...ai descris-o pe mama si pe soacra-mea ...,identice...sint amindoua...si unde mai pui ca mai au si bufeuri...,da' degeaba frate...,copilului tot ii este frig...,dupa ele...Si noi ne certam si le spun clar...sa ma lase in pace ca eu asa am obisnuit-o...Acum doua zile cind a dormit soacra-mea la mine,nu mai putea...,a inceput sa plinga ,ca sa imbrac copilul ca ei ii este mila de ea...,nu ne intelegem la acest capitol de nici o culoare...,mama isi face aer cu evanatiul ca are bufeuri...si urla sa imbrac copilul ca-i dezbracat...

,te duci cu capu' nu alta...,zau...Virsta
danutz spune:
Buna fetelor,
Dia, eu am fost mult mai drastica cu a mea mama. Cand avea bebe o luna avenit sa-l vada cu gand sa stea macar 2 sapt. Iar dupa 3 zile i-am facut bagajele si am trimis-o inapoi, fiindca eram un car de nervi. Cum scancea bebe un pic, hop in brate, nu tu somn, nu tu nimik de atata luat in brate si cine urla tot timpul ca voia numai in brate!!! Cu imbracat-ul era de coma, era in stare sa-i dea si cosmonautul pe el cand statea in casa...Iar afara, nu mai mult de 10 min, ca raceste baiatul(iar afara erau 15 grade)...
Cris, mie mi se pare o buna idee apt.ala cu 3 camere, chiar daca e asa aproape de socrii. In definitiv, nu le dai drumul la usa daca nu ai chef...si le zici ca erai asa de obosita, ai atipit si nu ai auzit cand au sunat!!!
Of Dandusule ce te mai chinui tu...noi avem bafta, s-a obisnuit cu bibe iar cand il apuca foamea trage din el de zici ca il ia cineva...
Si...cu dansul...inainte sa raman gravida ieseam des in cluburi si in general ma intorceam pe la 3-4 noaptea acasa...asa ca e greu de spus cand a fost cel mai misto. In tot cazul, in inima mea a ramas o vacanta in Grecia, in 2005, cand ziua mergeam pe coclauri sa mai gasim ceva de vizitat, iar noaptea umblam prin cluburile lor. Fetelor, daca nu ati ajuns vreodata, nu mai stati pe ganduri si mergeti...ca distractie ca la greci eu nu am mai vazut nicaieri, nici la turci, nici la spanioli, nici la alte popoare de prin Europa (nu stiu cum e la brazilieni!!!) Serios, au tavernele alea unde se canta live , se danseaza pe mese si se arunca cu flori in cine-ti place. Uitati, va pun niste poze, sa vedeti cam cum era pe acolo...aici
Tin minte ca am stat intr-o noapte intr-un club in Atena pana la 6 dimineata, cand cheful era inca in toi. Scump ca dracu dar a meritat fiecare eurocent. Iar ce exista pe aici gen taverna greceasca nu se compara, nu au cantaretii de acolo in primul rand...
Pup si revin
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
bamboletta spune:
Dandusa-deci voi experte cu lingurta
noi cu biberonul ![]()
Mamici cand iesiti la plimbare le mai dati si hamleti pe sub pantaloni?eu pana acum asa faceam dar parca imi da impresia ca i-ar fi cald
ma gandeam sa-i dau sosetele si pantalonii pt afara
ce ziceti?merge?
Eu ma abtin cu comentarii despre soacra
nu se stie cine mai citeste
si dupa 
ma duc sa calc rufe ca am un brat 
dupa amiaza iesim cu nasa la plimbare
asa ca intre fete 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
cristina1974 spune:
Salutare, fetele mele dragi!
Mi-a fost un dor de voi de nu va imaginati, insa in ultimul timp s-au intamplat foarte multe pe la noi,incat mi-a fost imposibil sa intru, sa vad ce mai faceti si sa va mai zic de noi.
Habar nu am ce s-a mai intamplat pe forum, sper sa ajung odata si-odata sa citesc cele nspe capitole ratate de mine.
Dupa cum stiti,eu am intrat de mult in normal,ma refer cu munca.Muncesc de-mi sar ochii din cap,am boroc de copii cuminti si fara probleme,ca altfel cred ca mi-as lua lumea in cap si m-as tot duce.
Pe 13 februarie am fost atacati in casa de trei jamaicani,veniti, din greseala (va puteti imagina?) peste noi.Desteptul de KAveh a lasat poarta de la casa deschisa, sau parcarea, nu mai stiu cum s-a intamplat, iar baietii au intrat fara probleme in curte3,iar apoi au spart usa de la casa. Multumesc lui Dzeu ca si-au dat seama ca au gresit adresa,ca ei de fapt cautau niscaiva tipi de-ai lor,negrisori, iar noi ,norocul nostru, suntem albi.Insa, chiar si asa, ne-au bagat in toti sperietii.Au furat telefoanele mobile, portmoneele si ceasul meu ,ca au vrut ca totul sa para un jaf,insa a fost clar ca lumina zilei ca nu asta a fost scopul. Eu m-au ales cu patru cicatrici frumoase fos pe piciorul drept, ca baietii m-au taiat cu un cutit cum nu am mai vazut in viata mea,doar sa ma faca sa tac din gura,ca nu ma mai puteam opri din plans caqnd l-am vazut pe Kaveh cu cutitul la gat. Ma rog, copiii au fost neatinsi,si mnultumesc lui Dzeu de norocul pe care ni l-a dat, ca puteam sa fim fideluta toti patru.
Asta a schimbat foarte multe,de parca nu ar fi fost de ajuns cate aveam pe cap cu firma si cu toate altele care sunt de rezolvat intr-un oras atat de mare si de imputit cum e Londra.Ne-am mutat o saptamana la socrii,la sfatul politiei,si in timpul asta am pus la punct sistemul de alarma al casei:camere de luat vederi in mai multe zone din casa,gradina si parcare,alarma conectata 24/7 la politie,ditamai dulaii si sa dea Dzeu sfantul sa mai intre vreun neterminat peste noi,ca nu o sa-i placa.Am verificat portile de la parcare si la intrarea principala in curte,am schimbat codul,si o sa facem asta cel putin o data la doua saptamani,ca pana acum ,daca nu ni s-au intamplat evenimente din astea,nu am dat importanta.
Ma rog, acum sutem in Dubai, cu toata trupa,ca oricum trebuia sa ajungem si pe aici, din cauza afacerilor.Nu stiu cat mai stam pe aici, insa avem multe de facut. Fetele au baby-sitter non stop cu ele,ca eu nu fac fata sa am grija si de ele.Mi-e dor de ele,si de multe ori ,cand ajung acasa,aici in Dubai sau in Londra,nici nu le prind treze, iar cand plec a doua zi la treaba iar, ele tot dorm.Nu am mai vorbit cu Iasminica mea de cateva zile,chiar daca in fiecare seara le pup pe amandoua cand vin acasa.
E greu, atat de greu de-mi vine sa urlu si sa nu ma mai opresc.
Georgia e un inger de copil care mananca foarte bine, doarme fara probleme,creste foarte bine si toata e numai un zambet. O iubeste pe Iasmina la nebunie,drept pentru care nu-i mai da drumul la par, cand o prinde.Bebita mea papa 5 mese pe zi,a care 210 ml fiecare ,si are falcute mari,mari, si picioruse cum arata caltabosii aia de Craciun.Of, macar atata lucru, ca nu am probleme cu copiii,ca in rest,nu mai stiu de mine.
Am scris un roman,si inca as mai scrie, insa nu vreau sa va plictisesc prea tare si nici timp nu mai am. Aveti grija de voi, fetele meloe dragi,aveti grija de puiuti,si sper sa intru mai des sa va citesc.
Pupici la toate, toate si numai bine.
Cristina, Georgia si Iasmina
cristina