Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Eu calc rufe acuma

Cristina1974-ne-a fost tare dor de voi nici nu vreau sa-mi inchipui prin ce ati trecutnumai cat am citit ,imi pare tare rau ma bucur ca fetele sunt bine

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Cristina, ma bucur ca sinteti bine si ca ai copii atat de cuminti.. mi s-a facut parul maciuca cand am citit ce ati patit...
Bambo, spor la calcat...
Eu acuma fug la Asiza si stiu sa-i transmit toate urarile voastre....
Va pupicesc

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna imi cer scuze de disparitie dar am avut ceva treaba.
Daca tot vorbiti de diversificare hai sa va zic cum fac eu si merge bine baiatu sigur daca foleste cuiva schema mea:
deci asa la ora 7 -160 ml lapte
11-180 ml lapte cu banana facute cu blebderu
14-160 ml lapte cu cereale 3l de cereale la 140ml lapte
16-mar copt facut cu blenderu
19-150 ml lapte
22.30 sau 23-iarasi lapte cu cereale.
In alta zi masa de mar o in locuesc cu supa
care o fac cu cartofi, morcov si ceapa si un pic de ulei de masline care pun olingura de cartofi fierti si morcov si zeama si fac cu blenderu si e ca o crema.Deci asta este graficul nostru si la noi merge bine

bambo cu lingurita noi papam asa:
bagi lingurita in partea de sus a guritiite stradui sa pui pe limba mancarea ca ei au tendinta de a suge si te tsradui sa bagi lingurita deasupra la limbuta sper ca ai inteles.
Va pe toate

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

a si inca ceva[bambo si eu calc un carut de hainite

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Cristina - bine ai revenit printre noi. Imi pare rau de ce ati patit - dar DD e sus si vede si iata ca sunteti toti 4 OK. Doamne ajuta. Pune si tu ceva poze cu cartabosii - sa-i vedem si noi - astea categoria MUSCA sa avem ce invidia.

Bambo nu dispera - prima data e mai greu - ei nu stiu sa trimita mancarica din varful limbii inspre baza limbii si apoi sa inghita. Ii freci lingurita de buza de sus si astfel intra ceva papa - mai poti incerca pentru inceput si cu degetul tau - pt ca ea e invatata sa suga - asa e inceputul - mai mult pe afara decat inauntru. Pot sa te linistesc - Kara mea papa deja destul de frumos cu lingurita si experimentam doar de 2 saptamani - dar nu ii dau zilnic dimineata .... mai sar si eu. Vezi sa nu insisti cand e agitata - ca n-ai nici o sansa.

M-am spart de ras cand am citit despre hamletii de sub pantaloni. Noi nu ii mai dam - in timi este destul de cald sa putem iesi doar cu sosetute pe sub pantalonasi.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Gata, gratie Dandusei m-am lamurit ce si cum cu ultima mea flebetze . Nu-i asa ca sunt simpatici?

Dianocica, atunci marti sa fie. .. ah, si eu vreau si masaj si piscina la d & D Spa.

Bamboletta mersi, m-am lamurit acum. Tu ii faci biberonul numai din cereale combinate cu lapte, pe care eu i le tin numai pt dat piuree, cu linguritza. Eu tot comparam cum fac eu, adica pun in biberon lapte praf si adaug inca 1-2 linguritze rase de cereale simple.

Cat despre tetina, aseara i-am dat cu tetina cu flux variabil de la Chicco, la nr 2 si-a fost o.k. Ah, i-am mai pus in plus 10 ml apa in biberon, adica la 160 ml apa am adaugat 5 masuri formula si 1,5 lingurizte cereale orez de la Nestle.

Reteta pt supa/piuree de legume o gasesti aici: aici , mai in josul paginii. Pana sa trecem la carnitza, mai adaug la piuree si cereale simple de orez, in afar de lapte praf.

Auras, sho pe ei! Nu-i lasa sa scape! Nici n-au cum daca esti hotarata.

Mormelvio, felicitari.

Chris ai comandat steamer-ul care apare in reclamele tv? Dupa ce-l incercati te rugam sa ne mai povestesti, cum, ce face si cat de minunat e. Sincer te admir pt ca deja te straduiesti cu canutze de formare, lalala. Eu una nu prea ma agit, biberonul sa traiasca.

Esti mortala cu la vara, aurolacii din parc si Alexandra goala..

Cat despre locuitul la cateva scari distanta de socrii.. fetele ti-au zis despre dezavantaje. Eu o sa-ti zic de avantaje. Chiar daca acum vi se pare ca bunicii au in cap cam multe idei invechite (si asta e valabil pt toate mamicile) => mai incolo, cand Alexandra va fi mai maricica, va conta enorm ca nu va trebui sa strabati juma de Bucuresti s-o poti lasa cu cineva de incredere. Cand vreti si voi sa iesiti seara in lume, cand o fi la gradinita, la scoala, un w-e romantic, lalalala.

Voi stiti cum va intelegeti cu ei si cat de dispusi sunt sa va ajute fara sa va toace prea mult. In cresterea unui copil niste bunici disponibili si cat de cat ascultatori sunt aur curat. Eu si cu ai mei parinti mai am show-uri, dar au grija exemplar de copiii mei, pe care-i iubesc ca pe ochii din cap. Si linistea sufleteasca pe care mi-o da acest fapt n-as putea-o avea de la nici o dadaca, oricat de bine-platita ar fi.

Roxana_c, daca mi-ai pus poti sa-mi faci orice..

Aka, relax. Nu te gandi atat la ce-i mai rau. Indoapa-te cu galactogil, dar fi increzatoare ca totul va fi bine.

Laura, ma indoiesc ca bb asa mic poate avea viermisori. Mai ales, bb care traieste intr-o familie curata si civilizata. Recipiente pt coprocultura/coproparazitologic gasesti si la farmacie.

Veronici, tu cred ca ai beneficiat deja de salariul bonus.

Dia, stai linistita. Daca Oana e suficient de puternica sa se intoarca singura pe burta, nu va pati nimic daca va dormi in aceasta pozitie. Gata, nu mai e nou-nascut; e deja bebelina mare.

Danutz, mi-au facut o pofta de umblat cu grecii tai cu tot.. Ai dreptate sunt niste petrecarezti remarcabili. In facultate am socializat cu un grup de greci, studenti straini. Si era o veselie si niste dansuri..

Cristina, oho, mai aflam si noi cate ceva de matale. Bine c-ati scapat cu bine din jaf.

Apropo de cereale. Vroiam sa va zic sa nu exagerati cu ele, cateva lingurizte/zi (atentie lingurizte, nu masuri de lapte) sunt suficiente; bb trebuie sa pape totusi lapte. Prea mult fainos poate duce la rahitism.

4 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Vaaaai, ce harnica am fost azi: am facut chec , mancare, mai tarziu ma apuc de calcat ca de o saptamana tot spun ca ma apuc si am un chef....de nu va zic.

Calin s-a trezit la 5 dimineata si dupa ce-a mancat a avut chef de joaca, nu, ca ptr el era normal daca dormea de la 7 seara.
Am ras azi de el cu lacrimi, se facea Oana ca plange, iar el punea boticul, are un fel anume in care face pana incepe sa urle, cand nu-i convine ceva, il voi filma si voi incerca sa pun filmuletul, e mortal!

Las' ca si pe mine o sa ma stie doar toata Romania cand o ajunge soacra-mea acasa...
Donia, esti sigura ca avionul ala cu care vine n-are escala pe undeva?

Chris, chiar vroiam sa te intreb ce mai face soacra-ta, dar vad ca ai scris inainte sa-ntreb eu.
Si cand vrei sa te bagi iar la odisee?

Yagmur, nu stiu sigur, dar mi se pare ca storcatorul de la Bosh nu separa pulpa de fruct. Sper sa nu zic prostii. Eu am Brawn si sunt foarte multumita de el, pot stoarce si fructe si legume, inclusiv cele care-s mai tari, mai atoase: morvovi, telina, etc.

Trimit mesajul sta si revin mai tarziu cu completarea ca ma cheama datoria

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, mamicilor!!!
Raportam si noi rostogolire de pe burtica pe spate, de doua ori la rand. S-a intamplat la 1 noaptea, cand s-a trezit sa manance (nu s-a mai trezit la ora asta de doua luni, dar probabil avea chef de rostogoleala). Am pus-o pe pat pe burtica, ca sa mai elimine gazele, m-am intors putin, sa iau un prosopel, si cand ma uit la ea... era cu fata in sus. Nu-mi venea sa cred si am repetat figura. Cum statea pe burtica, a intins o manuta pe langa cap si poc! cu fata in sus! Imi venea sa o mananc! Bineinteles ca s-a lasat cu pupaturi!

Auras_v, ce frumoase sunt fetitele tale, si ce par lung are Kiki! Bafta multa la stomatologie si la vaccin!
Cristina1974, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit prin ce ati trecut! Slava Domnului ca ati scapat cu bine!
Ruxandra_sb, felicitari pentru salariul bonus! Eu sunt militar si cei de la personal mi-au spus ca la noi nu s-a dat niciodata acest salariu bonus, ca nu e valabil si pentru noi Contractul colectiv de munca unic la nivel national.
Roxana_C, Alexia are 6 mese pe zi, dar nu sunt in fiecare zi la aceleasi ore. Depinde la ce ora se trezeste dimineata, uneori se trezeste la 5, alteori la 8.
Donia, ce dor imi e si mie de un restaurant chinezesc!
Aka, mie mi-ar placea foarte mult sa ne intalnim, fetele din Bucuresti, dar eu nu am masina si e mai greu sa vin cu carutul prin mijloacele de transport in comun.
Dandusa, ce scumpica e Crinuta cu castronelul pe cap!!! Ma bucur ca merge bine cu diversificarea.
Ma duc sa fac ceva de mancare cat doarme Alexia.
you all!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Meeeey, am uitat sa urez La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei!!!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

iar m am distrat tare citind dar cum am facut-o in vreo 4 reprize am cam uitat...o stiu sigur pe aia cu hamletii alu' bambo care m a dat pe spate...
cris cred ca are totusi dreptate si ruxandra.daca va intelegeti cat de cat..eu langa a mea nu m-as muta nici batuta, dar langa mama cu siguranta...depinde cat de tare va iubiti...
roxana chec, mancare, calcat...si forum? mai ce organizare...

apropo de asta, de dimineata am fost pana la mine la munca, in otopeni. d a facut cam scandalutz pe drum...si pana la urma a adormit...in scoica...am zis ca numai de nervi se putea asa ceva...la intoarcere..la fel...am zis hai ca e in masina si de aia...ei bine, alex s a culcat si eu strangeam prin casa cu el in scoica si povestindu-i tot...si...? dupa ce a tras vreo 2 chiraituri si eu nu l am l;uat in brate, din contra i am pus muzica tare sa i dansez, a adormit...mai dar e atat de simpatic...cu suzeta in gura, dar n a supt nici o data...doar a ramas cu ea exact cum i am pus-o...mi-e un drag de el de imi vine sa-l trezesc si sa-l pup...a mai facut si aseara 2 rostogoliri, acum pe dreapta..

uite povestind imi aduc aminte...dia e o nebuna oana...si-mi place de ea ca e precoce tare...zvarcolici, zici...lasa ca asa e bine, face corp de gimnasta... eu am alta problema...l-am lasat pe d sa doarma pe burta intr o zi cand era frant, sub atenta supraveghere, bineinteles. ei, el care ridica tot corpul ff bine cand e pe burta, si sta numai cu capul sus, era atat de rupt incat a ridicat capul sa se intoarca si la jumatea drumului efectiv i-a cazut bolovan. si a cazut fix in nas...m-am speriat raaaau de tot...asa ca stau cu ochii ca pe butelie...

sunt atat de incantata de vremea asta ca pot sa stau cu geamul deschis...si cu bb in camera...
bambo cica e absolut normal sa-ti iasa peri albi pana invata sa manance, asa ca...mult succes..
dandusa o si vad pe maica-ta cu evantaiu' si crinutza in cosmonaut...

am incercat sa mergem si in herastrau dar n-a mai vrut pustiul...poate mai pe seara...acum doarme dus in scoica si a si scuipat suzeta intre timp...va am si fug poate reusesc sa spal niste vase...cu riscul de a va face o parere foarte proasta despre noi va anunt cu regret ca de dimineata nu mai era nici o cana curata si nici o farfurie......ca vasele sunt responsabilitatea lui alex...

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput