Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Salutare mamici . Fetelor au inceput sa mi se implineasca visele pe care mi le facusem cu ingerasul Iry. Mi-a trimis-o pe sora ei pentru asta, cred ca i s-a facut mila de mine. Astazi in parc i-am simtit foarte mult lipsa, mi-as fi dorit sa fie si ea cu noi. Cum ar fi fost oare sa fiu cu doi copii? M-am intalnit cu o dr. si m-a intrebat de Iry. M-a rascolit, am plecat plangand. Mi-e tare dor de ea...

lavyada

Mergi la inceput

Am si eu in sfarsit un copil alaturi de mine, un copil sanatos. Mi se parea un lucru aproape imposibil dupa ce nu a mai fost Iry. O iubesc mult de tot pe Ada, ea e sufletelul meu. Scuzati-ma nu stiu ce m-a apucat.

lavyada

Mergi la inceput

Ma ajutati si pe mine? Adei tot ii curge nasucul. Nu are febra, nu tuseste, respira bine, are insa mucisori. Se pare ca nu putem rezolva cu ser fiziologic. Ce alte picaturi de nas sa incercam?

lavyada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by lavyada

Ma ajutati si pe mine? Adei tot ii curge nasucul. Nu are febra, nu tuseste, respira bine, are insa mucisori. Se pare ca nu putem rezolva cu ser fiziologic. Ce alte picaturi de nas sa incercam?

lavyada

Noi nu am avut muci deloc si sincer nu stiu ce picaturi sa ii iei,dar poti suna pediatra sa vezi ce te sfatuieste...sau sa o duci la un control sa o vada,poate ar fi mai bine...,eu ,una asta as face...,tu faci cum crezi...Stiu ca fetele,folosesc cu succes "batista bebelusului" si sint tare multumite...
Imi pare rau ca te-a intristat dr care te-a intrebat de ingeras,tu trebuie sa fii puternica si sa incerci sa pasesti cu capul sus,pentru ca Ada are nevoie de tine,pari o femeie puternica...si stiu ca-ti este foarte greu...Sintem alaturi de tine,te sustinem sa fii tare ...,ce greu trebuie sa-ti fie...Imi pare rau Lavinia,imi pare tare rau...,fii sigura ca Irinuca te vede ca esti trista si sigur nu-i place...,capul sus...,zimbeste-i si nu uita de Ada si ea are nevoie de tine,nu mai fi trista,joaca-te cu bubulina,iubeste-o ,alit-o,incearca sa iesi din starea asta...Iti trimit o imbratisare,tare,tare,daca as fi linga tine,as plinge cu lacrimi de crocodil,dar asa...,mi-e mult mai usor sa te incurajez...,va pooooooopam tare.

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Multumim mult pentru incurajari , sunt momente in care cedez si eu, dar ma uit la Ada si imi revin imediat. Timpul le va rezolva pe toate. Te pupam dulce

lavyada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

lavyada

noua pt nasuc infundat ne-a dat pediatra ser efedrinat 0,5% pt sugari ... si pt mucisori a recomandat marimer, pe care eu nu l-am folosit la fata ca mi se parea jetul prea puternic (in schimb, il folosesc eu zilnic )

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:

Ii curge nasul efectiv sau e doar fonfanita?

Daca e doar fonfanita trebuie lasata in pace. Pui de 2 ori/zi ser in nas (eventual alternativ cu apa de mare), umidifici aerul din camera, aerisesti bine si des camera, scos cat mai mult bb afara, la aer curat.

Nu te grabi sa-i pui picaturi; picaturile pt desfundat nasul nu rezolva o eventuala pb decat temporar. In plus folosite mai mult de cateva zile fac mai mult rau decat bine, dand toata mucoasa peste cap, dau dependenta, etc.

4 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Are mucisori atunci cand se trezeste. Ii pun ser si ii trag cu pompita. Sunt albiciosi.

lavyada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:

Are mucisori atunci cand se trezeste. Ii pun ser si ii trag cu pompita. Sunt albiciosi.

Probabil sunt de la aerul uscat. Eu una nu m-as stresa atat cu pompa aia, as lasa-o in pace.

Si noi ziceam la inceput ca daca sa-i lasam sau sa-i scoatem si ne-a potolit pediatra.. zicandu-ne ca ne stresam aiurea si noi si pe bb. Si in pace l-am si lasat. Cand mi se pare ca e prea fonfi ii pun cateva picaturi de ser. Si atat. N-a patit nimica.

4 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Eu am ramas cred cu pompita de la Iry, eram stresata, nu avea voie sa raceasca, raceala ii era fatala si in ultima luna .... Ar trebui sa ma potolesc, nu?

lavyada

Mergi la inceput