***LA REDOUTE(9)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

O prietena vrea sa-si comande o camasaw de 3.25 EUro, cred ca e cea discutata si ras-discutata de voi.

Dupa masurile lor, ea are intre 36 si 38; ce numar ati sfatui-o sa-si comande?

Multumes anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Jasmine , multumesc mult de oferta cu pantaloni, dar nu ma "coafeaza". Am dat in seara asta comanda si am folosit codul ala cu -15euro +taxe0 +o pilota. Asa ca la o comanda de 38euro, platesc doar 16 (nu stiu ce au mai redus ei acolo). Multumesc mult pentru oferta,

Vad ca au venit comenzi de la 7 , luni ma duc peste alea la posta! Sper sa vina si comanda mea din 8.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

NEATZA!

Ieri am primit de la ei o scrisoare referitoare la articolul care imi lipsea din comanda...ca cica l-ar fi trimis si mai e un cec de 0.51Euro...pe care tb sa-l ridic[:d]nu stiu cum si nici nu ma obosesc..acum astept sa vedem daca soseste si avizul

Catutza-care este codul ala minunat?

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

catutza zi-mi si mie te rog care e codul pe care l-ai folosit tu? ca ma intereseaza sa mai fac o comanda si daca tot la comanda trecuta n-am beneficiat de reducere si cadou macar acum sa profit

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Lavi, eu zic sa-si ia 36. Acum depinde cum ii place ei, mai larg sau mai pe talie. Eu port la ei 40-42, am luat 40 dar ar fi mers si un 38 fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Am primit prin e-mail cod special: pentru orice produs cumparat indiferent de colectie reducere 15 euro,transport gratuit si cadou (pilota aceea subtire). Vi-l dau voua ca eu nu am ce sa fac cu el deoarece inca sunt reticenta. Cod: 44814

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

laura multumim ca ne-ai zis codul...numai ca eu acum am incercat sa-l bag si uite ce-mi zice: Vous avez saisi l'offre :44814
L'offre que vous demandez est une offre personnalisée dont vous ne pouvez bénéficier avec ce n° de client.
Pour bénéficier d'une autre offre, veuillez la saisir ci-dessous :

de ce nu pot beneficia de el?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

pentru ca l-a primit Laura pe mail,deci e un cod personalizat.Nu-l poate folosi decat ea,nu e transmisibil.Dar gasesti o gramada de coduri pe ma-reduc.

Catutza,nu-i bai,vad eu ce fac cu bermudele alea.Intrebare :la bermudele alea e prix mini.A functionat codul care reduce 15 euro?Sau cei 15 euro ti i-a scazut de la alte produse pe care le aveai in cos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Fetelor,

Mi-am prins urechile pe site-ul lor, am facut engleza si germana in scoala...
Am stiut sa-mi umplu cosul :) ... acum ma chinui sa ma inregistrez si sa platesc.
Sunt la prima pagina...
Imi puteti spune va rog ce sa scriu la:
Complément d'adresse
Ma carte Famille Nombreuse - Numéro de ma carte - e nr crdit card?

Multumesc frumos
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Florina, spargi adresa in 2 si nu folosesti semne de punctuatie. Iar la carte de familie aia, nu scrii nimic (eu am lasat-o asa).

Neaparat sa ne pui si noua link-urie cu produsele.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput