***LA REDOUTE(9)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Fetelor, eu va zic sincer ca am emotii pt maine.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Claudia,

Multumesc!
Imi poti spune ce inseamna:
Certains champs du formulaire posent un problème: Numéro de poste uniquement si le numéro de bureau est saisi
?

Sper ca pana diseara sa reusesc sa ma inregistrez...:)

Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

La mine n-a vrut codul postal din 6 cifre,asa ca am taiat un "0" din fata ca sa ramana numai 5 cifre si asa a vrut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

eu am scris adresa legat
Adica: strpantelimonnr25. A mers, acu ma intreb daca si ajunge produsul ca banii i-au luat din cont

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Imi cere American Express...
A mers initial cu visa dar mi-au spus ca lipseste nu stiu ce confirmare de livrare...M-am intors sa vad ce n-am confirmat si cand sa fac plata - surpriza! Nu pot plati decat cu American Express!!!!

Am stat toata ziua cu laptopul in brate...
Ajunsesem la pasul 5...
Banuiesc ca primesti mail de confirmare cand reusesti sa faci comanda corect, nu?

Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Jasmine , bermudele ai mers reduse cu acel cod. Ele era 13euro si am dat pe ele 2,60euro in final., pentru oferta, poate data viitoare.

Ingrid , eu am primit pe mail codul 44184, dar cred ca e personalizat.

Claudia , si eu am mari emotii pentru maine, abia astept sa merg la posta.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Florina si eu am patit ca tine o sambata intreaga, exact la fel, pana cand, la sfatul unei prietene, am recalculat ce aveam in cos si am realizat ca nu aveam suficienti bani pe card (erau prea la fix de fapt), am scos un articol si mi-a preluat comanda imediat. Asa ca vezi sa nu fie si la tine la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gagici io sunt varza de racita, stau in pat de azi de dimineata cu febra 39...nasa mi-a pus pe mail comanda ptr ea, asa ca maine moarta coapta si tot trebuie sa ajung la banca.

Sper sa vina si comanda din 6 martie, aia din 7 am primit-o sambata, dar ma gandesc ca probabil din cauza ca era in punga si a venit cu "par avion" a ajuns inaintea celei de pe 6. Am mari emotii, sper sa fie bine.

Va pup si sper sa ne auzim maine mult mai bine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

lavi, sa comande 36 sau chiar 34 dc exista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

haideti fetelor ca va fac galerie pt maine
sa primiti toate coletele, sa imi mai clatesc si eu ochii si sa ma bucur alaturi de voi ca am fost la shoping
va poop, noapte buna si o sapt excelenta

Mergi la inceput