***LA REDOUTE(9)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Buna fetelor,
Mai primiti o "redutista"?
M-ati molipsit si pe mine cu LA REDOUTE, asa ca pe 7 martie am facut si eu o comanda, pe care am asteptat-o cu sufletul la gura avand in vedere ce ati patit unele din voi.
Azi dimineata am primit avizul si am plecat zburand la posta. Pachetul era in sac sigilat ( m-am uitat de sigiliu si scrie posta romana), cutia era taiata. Nu a lipsit nici un produs si nici nu au gresit masura comandata.
Sunt multumita de produse, in special de cele sport.
Si acum sa pun produsele:

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324062562&documentid=321407&categoryid=23605542&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - pantaloni pt cel mare, sunt putin cam largi ( am luat masura 150 el are 138 cm) dar merg ca i-am luat pt stat in casa

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324086806&documentid=321407&categoryid=23605542&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - celebra camasa verde - am luat masura 44 si mi-e cam larga, aici port 42, in rest este ok

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324078757&documentid=321407&categoryid=23497769&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - maieu, dragut, un fel de pana de in, insa este foarte mare, am luat masura 46 , dar merge stramtat

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324071709&documentid=201206&categoryid=22898417&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - tricouri cu maneca lunga, cam subtiri, merg , am luat masura XL - atat poarta si aici sotul meu - ii sunt bune

http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=8836051&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=31&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 - set de 6 sosete sunt OK, am luat marimea 35-38 si sunt bune ( eu port 36-37)

Pt sot am mai luat un pluover care nu mai este disponibil. Am nimerit marimea iar calitatea este foarte buna.
Cadou am avut setul de genti maro si ceasul. Ceasul imi place insa gentile................

Deja am umplut un nou cos, dar trebuie sa merg la banca sa alimentez cardul

Spor la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ahaaa,care va sa zica au inceput sa vina si comenzile din 7 martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Daca luni nu vin si ale noastre....

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

O sa vina!Si toate avem setul ala roz cadou...

Mergi la inceput

Jasmine, de unde stii?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

am primit si eu azi aviz dar ma rog sa nu fie pentru comanda din 7 martie ci pentru cea din 3 pe care o cred pierduta...

In orice caz , de data asta pe aviz scrie colet; ce-am comandat eu pe 7 nu e decat 1 rochitza de vara si setul rose de masa, ceea ce ma face sa cred ca avizul de azi e pentru comanda din 3 martie care are mai multe produse.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Jasmine, de unde stii?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Pai stiu ca atunci ne-am repezit toate sa facem cate o comanda mica,sa punem codul ala pt setul de masa roz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:

Jasmine, de unde stii?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Pai stiu ca atunci ne-am repezit toate sa facem cate o comanda mica,sa punem codul ala pt setul de masa roz

Ehhhh! Asta stiu si eu... eram mai curioasa sa aflu de unde stii tu ca vor veni luni comenzile noastre...de unde siguranta asta...se vede ca esti optimista .

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

'seara !!!

m-am pricopsit shi eu cu marele catastif La Redoute. nu l-am cerut nicaieri, m-am trezit ca mi l-au trimis shi gata!
mi-au clantanit dintii la preturi sandale baieti....astept reduceri !!!!
in rest, pt femei au lucrusoare foarte misto dar scumpe-scumpe (sau in fine, la bugetul meu mi se par scumpe), si inca o data ma felicit ca nu am fata, ca am innebunit la rochitele cacharel...

oricum am cosul plin de toale pt fi-miu, luni sa alimentez cardul shi sa fac plata, ca nu sper eu sa iau de la baby expo de 1 mil. atatea chestii cate am in cos.
si...am testat un cod din catalog, un set de 10 perechi chiloti barbatesti in valoare de uriasa suma 15 eur ca sotzu s-a declarat in fundul gol....

poop U all, ma duc sa mai scobesc pe la aubaines...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:

Jasmine, de unde stii?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Ehhhh! Asta stiu si eu... eram mai curioasa sa aflu de unde stii tu ca vor veni luni comenzile noastre...de unde siguranta asta...se vede ca esti optimista .

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Sa gandim pozitiv,dragele mele.Sigur,mie imi e usor sa vorbesc,ca toate comenzile de pana acum mi-au venit la timp sau chiar mai devreme decat ma asteptam.

Mergi la inceput