***LA REDOUTE(9)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Da,pe ma-reduc sunt o multime de coduri,dar trebuie sa ai timp sa le incerci,in functie de ce produse pui in cos.Daca vreau sa comand mai multe produse (sa zicem 10),e mai bine sa sparg comanda in 2 si sa aplic 2 coduri diferite,e mai avantajos.Dar asta inseamna timp si eu nu prea am asa ceva.

Fetelor,eu n-am de ce sa ma supar,ce naiba?Asta e,am luat tzeapa si gata.Eu prin "dessus cuir" am inteles ca partea de sus e din piele.Nu e vorba de dessus/dessous pt ca in realitate nu e piele pe nicaieri la adidasii astia.

In alta ordine deidei,azi am primit ctalogul La Redoute.Il cerusem intr-un mail si tipa mi-a raspuns ca mi-l trimite cu placere.Uite ca s-a tinut de cuvant.E ditamai catastiful,are 738 de pagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Am si eu o rugaminte..spuneti-mi si mie ce masura corespunde unui 80B la sutien? ca am luat teapa la marimi in fct de tabelul lor. As vrea sa fac o comanda azi dar nu stiu ce marime sa comand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mai, fetelor, dar toate tricourile barbatesti marimea L (culori mai decente) s-au epuizat? Ati vazut ceva frumos?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Fetelor,eu n-am de ce sa ma supar,ce naiba?Asta e,am luat tzeapa si gata.Eu prin "dessus cuir" am inteles ca partea de sus e din piele.Nu e vorba de dessus/dessous pt ca in realitatate nu e piele pe nicaieri la adidasii astia.

[/quote]
Tu ai inteles bine,numai ca pe LR nu-i caracterizeaza in primul rand seriozitatea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorenza

Fetelor,eu n-am de ce sa ma supar,ce naiba?Asta e,am luat tzeapa si gata.Eu prin "dessus cuir" am inteles ca partea de sus e din piele.Nu e vorba de dessus/dessous pt ca in realitatate nu e piele pe nicaieri la adidasii astia.

Tu ai inteles bine,numai ca pe LR nu-i caracterizeaza in primul rand seriozitatea!
[/quote]

da' tot nu ma las,dom'le.Uite asa!Am cosul plin si nu-mi lipseste decat niste timp liber sa testez niste coduri de pe ma-reduc,ca sa mai fac o comanda.Azi cand a venit avizul am crezut ca a ajuns si comanda din 7 martie,dar era doar catalogul.Abia astept sa vad setul ala de masa roz,arata simpatic in pozele puse de Madau.

Pe mine sa ma scuzati ca scriu cam aiurea,tastatura mea a luat-o razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

A luat cineva ciorapi pentru copii de 1 an jumatate?
Ilinca poarta 21 la pantof si pe LR sunt numai ciorapi ptr marimi de peste 23...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Jasmine
In alta ordine deidei,azi am primit ctalogul La Redoute.Il cerusem intr-un mail si tipa mi-a raspuns ca mi-l trimite cu placere.Uite ca s-a tinut de cuvant.E ditamai catastiful,are 738 de pagini.

Cum e fatza de site? Ca produse? Ca preturi?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicia74

A luat cineva ciorapi pentru copii de 1 an jumatate?
Ilinca poarta 21 la pantof si pe LR sunt numai ciorapi ptr marimi de peste 23...

Am luat eu dresuri pt Mara (1 an si jumatate)masura 19-23 (cam asa ceva)-ea a purtat 23 la cizmulitze in iarna asta - si in lungime sunt cat ea...de la cap la picioare . Asa ca ii poarta Matei care are 3 ani si 3 luni, 27 la picior si ii sunt f buni! Bine ca sunt culori unisex

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

F multa lume asteapat comenzi din 7 martie. Luni o sa curga cu linkuri si comentarii la produse. De-abia astept!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by Jasmine

Cum e fatza de site? Ca produse? Ca preturi?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Pai sunt aceleasi produse la aceleasi preturi.Diferenta e ca in pozele de pe hartie se vad mai bine hainele.Aaa,si am si "references du catalogue".

Mergi la inceput