***LA REDOUTE(9)***
Raspunsuri - Pagina 16
claujro spune:
Andreea, multumesc!
Eu cred ca toata lumea e la munca, acusica vin reducerile si avem nevoie de bani!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Si io prin zona, acum am venit din parc..si ma bat cu mandra ca nu vrea sa manance nimic...si tot mirolaie intr-una....revin cand o potolesc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
si eu sunt prin zona,mai testez un cod,mai incerc sa ma potolesc...
am pe drum 3 comenzi;din 5,6,7 martie....
claujro spune:
5,6,7...wow... Ai fost consecventa nu gluma! Si de atunci, nimic?!
Edit: am primit un mail cu reduceri la lenjerie...ma uit acum sa vad ce e...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
tania-z spune:
Salutare shoppingareselor!
Declar grupul asta cel mai activ de pe forum
M-ati spart de ras, cu discutiile de aseara!!!
Tania 10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
madau spune:
Am reusit si eu sa-i dau de mancare Mirunei, noroc ca am avut ciorba la congelator..ca altceva nu serveste . Azi am avut o zi de tot rahatul..inainte sa plecam afara don'soara a cazut fix cu capul de tocul usii, a plans de n-a mai putut, am crezut ca si-a spart capul asa rau s-a auzit...acum are un mega cucui. Plus ca e extrem de mofturoasa azi, nu-i intra nimeni in voie, nu stiu ce are..scuze ca m-am descarcat aici...sper sa nu va fi stricat buna dispozitie cu vaicarelile mele
N-am mai ajuns la banca asa cum vroiam, asa ca azi si maine umplu cosul iar luni il platesc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Are cineva card BRD cu care plateste la Redoute? Ce fel de card e?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
Si eu am umplut cosul si acum incerc sa nu-l platesc,adica sa ma potoleeesc!
Da' de fapt de ce sa ma potolesc?Imi place la maxim shoppingul asta pe net.