***LA REDOUTE(9)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Uau Madau, pupicei Mirunei. Am patit-o si noi mai demult, dar Vlad si-a spart capul si l-a cusut in bratele mele de mi s-au taiat picioarele.

Sanatate multa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Daca ati stii cum ma mananca si pe mine degetele dar ma tin tare si nici nu intru pe site. Doar mai clickuiesc cate un link pus de voi dar ies repede. Si nici pe card nu am mai pus bani ca sa nu ma tenteze. Ma enervez ca nu stiu daca a primit Sabine faxul meu. Aveti idee, la posta pot trimite fax sau numai la unele oficii?
Oricum, desi Sabine nu ma crede, mie imi e clar ca nici coletul din 24 nu imi va ajunge si ma tot intreb ce Dumnezeu se intampla? Chiar o sa o intreb cand mi-oi rezolva problemele.... Ma gandesc ca ei nu imi trimiteau inca o data produsele daca nu erau siguri ca nu le-am primit...dar oare cum verifica si unde sunt produsele? Sau suspiciunea mea ca nu le-au trimis deloc e cea corecta?
Lavi tu i-ai mai pisat? Cin? Eu una nu am liniste pana nu rezolv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am card de la BRD, e Maestro

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Aissa daca nu ai nici un raspuns te ajut eu cu faxul...imi dai pe mail ce sa trimit si nr de tel si ii dau e faxul. Nu toate OP au fax.

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Si eu am card BRD,VISA.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Madau mersi frumos. Pe mail nu le pot trimite pentru ca am printat cosul direct pe site. De transmis l-a transmis ieri Andreap dar nu am inteles de la Sabine daca nu a sosit la ea sau nu a sosit deloc. Oricum, m-a linistit sotul meu ca stie el in zona un magazin care face si asa ceva, adica transmite faxuri internationale, asa ca am unde sa ma duc sa il trimit numai ca nu stiu ce sa fac? Mi-e sa nu incurc naibii treburile si mai tare daca le mai trimit odata faxul.
Asa ca ma gandesc sa astept pana luni sa vad ce raspunde Sabine si daca nu l-a primit il mai dau odata luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aissa,asa ar fi cel mai bine,sa astepti pana luni sa vezi ce iti raspunde Sabine asta.Dar mie imi e usor sa zic,ca nu eu stau ca pe ace....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

buna fetelor...hop si eu.

io l-am trimis pe sot la posta si s-a certat si el cu vitele alea ca nu-l bagau in seama si a facut si reclamatie pe site-ul Postei Romane si culmea ca i-au si raspuns azi.

Anyway, nici urma de aviz pentru coletul din 3 martie desi cel din 5 l-am ridicat ieri; il declar pierdut, adica sunt cosntienta ca daca un colet n-a ajuns la timp, nici nu mai apare.

sa vedem cu restul , ca mai am unul din 8 martie si unul din 12.

ella

Mergi la inceput

Gagici io azi o sa trag chiulul..plec cu al meu sot la restaurantul chinezesc sa ne "chinezim" nitel cu ceva papa . Dar n-ati scapat de tot, ca in 2-3 ore suntem acasa..si atunci sa vezi shopping, ca maine e sambata, relaxare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Stau pe forumul asta si ma uit la discutiile voaste ca la film. Sunteti simpatice foc.Am ras de m-am prapadit.
Cineva zicea pe aici ca se duce la magazinul Naf Naf(cel cu preturi mici . Claujro cred ca era. Imi spui si mie unde se afla si daca are acces oricine?

Mergi la inceput