***LA REDOUTE(9)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Sincer...nu ma pricep....panza

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

JASMINE

Hopes

Mergi la inceput

lilupep ma refer la acele coduri afisate la inceput ptr. cadouri, si ptr. transport gratuit. nu stiu unde sa dau de ele.

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Hopes, nu inteleg. Vrei alte coduri decat cele puse de madau, la inceput? Daca da........atunci cauta pe www.ma-reduc.fr
Undeva, in stanga, jos, dai click pe vente par correspondance si alegi la redoute.
Acolo sunt toate codurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Jasmine - a sosit si costumasul care avea trecut 0 si pe carer il comandasem 86...a venit marimea 92 , e extraordinar de frumos, dar din nou ii vine celui mare, desi il luasem pt cel mic...are asta saracu un ghinion...nimic nu i s-a potrivit

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Exact la acele coduri ma refer. Ma scuzati, chiar sunt noua aici, si nu stiu ff bine cum sa le folosesc. Am intrat pe site-lul ala. Am gasit si la redoute, dar ca sa fac comanda mai departe si sa ma folosesc de acel cod nu stiu cum sa fac

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

In stanga jos,a paginii cu produsele din cos,este o caseta unde scrii codul,apesi pe j'applique mon offre,si vezi ce-ti apare!O sa te lamuresti!
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Pei intai iti pui hainute in cos si apoi te duci in voir mon panier si tot in stanga jos ai un dreptunghi unde zice ceva de oferta speciala. Acolo bagi codul pe care l-ai ales. Poti varia mai multe coduri sa vezi care-ti convine mai mult.

Mergi la inceput

incerc si eu, daca nu-mi iese va stresez iar.
oricum, astept sa-mi vina margelele pe care le-am comandat direct de pe site cu taxa de transport cu tot.
Comanda am facut-o pe 13, ajunge oare pana la sfarsitul lunii?

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Fetelor....mi-au venit copiii, le-am dat sa pape, i-am culcat...dorm acum. Au venit bronzati si cu obrajorii arsi de soare si cu un pic cu mucisori (plec acum la farmacie sa iau niste Oscilococinum). Cand se trezesc plecam la o petrecere de copii. Mai trec pe la voi pe seara, tarziu. Spor la shoping!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput