***LA REDOUTE(9)***
Raspunsuri - Pagina 14
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Feli, nu fa comenzi sub 10 euro pt ca au avut fetele probleme.
aaa.... ok!
Din pacate, chiar nu am rabdare ce s-a scris in atatea capitole asa ca mai astept sa vad ce mai faceti voi in urmatoarele saptamani.
Cin ce-ai facut, pana la ruma ti-a venit pachetul? Sper sa nu fie probleme cu OP 16, ca tot la ei sunt si eu.
Ti-am mai zis eu ca am mai patit-o cu un colet... Sper sa fi fost doar o intamplare. Tipele noi mi s-au parut ok de cate ori am fost, si-au cerut si scuze pentru incurcatura.
cin spune:
Felicia, nu, n-am primit nimica... si nu e vb doar de un colet ci de doua...si sunt ferm convinsa ca nu de la posta sunt probleme... din doua, macar unul ar fi putut ajunge. mai ales ca inclin sa cred ca unul din colete a fost expediat ca plic, pt ca nu continea decat un pulovaras si un set de vara pt o fetita.
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
lilupep spune:
Da Cin. Asa e trecut pe aviz, scrisoare volum mare. Ce discutii am avut si eu la primul colet ca nu se dumireau tipele de la posta. Noroc ca mi-am amintit ca spusesera fetele, pe aici, ceva de pachet, ca ar fi cu puncte verzi si pana la urma si-au amintit de el tantile de la posta.
Acum cand ma duc il ochesc imediat ca ele tot nelamurite sunt de aviz. Si mi-a venit ca scrisoare cu 5 produse.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Hopes
fetele, unde gasiti voi codurile astea e site, ca nu stiu sa caut
Hopes
cauta pe www.ma-reduc.fr
vlada spune:
Acuma ma jauns din parc si sunt lesinata....cand plecam...hop ! aviz in cutie, asa ca nu m-am abtinut si am si fost sa-l ridic...e uan din comenzile date pe 7, amandoua in aceeasi zi, doar uan a ajuns
sunt f multumita de produse, stiu ca pusesem undeva linkuri in ideea de a adauga comentarii cand primesc pachetul, dar zau daca ami stiu capitolul si pagina...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Lorenza spune:
Vlada,please,,cum e cu parure litul ala?Am retinut ca tu ai pus cod cu acest cadou,daca nu ma insel!Ce e,e frumos,merita?
vlada spune:
Un set de pat , adica pt patura si 2 fete perna, mov cu fluturas alb, si-au cerut scuze ca nu au avut agenda si au trimis iar setul de geanta + portofel+ ceas de piele intoarsa
Andreea si Vlad
Iubirea mea