Mamici de noiembrie-decembrie 2007(4)
Raspunsuri - Pagina 15
gill spune:
moni...cred ca durerea e mai presus de cuvinte.....
atat te rog sa nu uiti"ceeea ce nu ne ucide ne face mai puternici"
annitha_cl spune:
Raluca ce ai facut? Care e rezultatul analizelor? Te rog sa dai un semn de viata!
Danotino: fii optimista te rog! Capul sus si lupta! Totul o sa fie bine, Trebuie sa fie bine si o Sa fie bine! Sa ne dai vesti cu analizele! Ai grija de tine, stai in patuc, papa bine si pune mana si ridica-ti moralul. Nu mai fii pesimista. Asa mi-a spus mie nenea doc cand am fost la el atunci cand am avut probleme asa ca... da-i bataie si lupta ca altfel vin dupa tine si-ti dau bataita!
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
bb_yasmi spune:
buna seara fetele!!
offf cred ca nu voi mai intrai aici pe forum, numai vesti triste in ultima vreme!!
moni, imi pare nespus de rau!!! trebuie sa fii tare si sa nu te lasi doborata!!
donatino, asteptam rezultatul de la analiza!! sa ni-l spui si noua in seara asta!!!
dsb,multumesc de informatii, struguri pap, mere, kiwi....si cam atata ca nu pot altceva, mie greatza..... ca sa iti pui gravi la semnatura, mergi la profil personal si scrii gravi in paranteze patrate, apoi dupa scrii 7 + (ca am vazut ca esti in saptamana 7).
eu la mine nu mai inteleg nimik, azi dimi eram "curata", nici urma de vreo pata maro, iar acuma seara iar au aparut (azi toata ziua mi-am petrecut-o cu nepotzica!).
eu cred ca la mine a gresit dr la sacul gestational care era de 12 mm mi-a zis ca ma doar 5 sapt, oare de sarcina sau bebe are atata???? UM 31.01.07
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
6s
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
ache spune:
Moni ,imi pare tare rau ... sper sa nu-ti pierzi optimismul si sa ramai o luptatoare, DD nu te uita can iti doresti ceva din tot sufletul...ma rog pt tine
Tusferi, ce rezultat ai la bhcg? sper sa fie o greseala si ne anunti ce e bine...Doamne ajuta
anca
tusferi spune:
Fetelor, am fost la rezultat, acum am ajuns acasa. Rezultatul confirma ce a zis doctorul, adica: am pierdut sarcina. Acum nu ma rog decat sa vina menstruatia si sa se elimine tot sa nu ajung si la chiuretaj. Au aparut azi niste scurgeri maronii care sper eu sa se transforme in menstruatie. Multumesc mult Annitha pentru rugaciuni. Inseamna enorm pentru mine. Si eu ma rog sa se intample minunea de a ramane insarcinata cat mai curand si de a duce la capat sarcina.
Fetelor, va pup
si aveti grija de voi, nu mai puneti totul la suflet. Eu va citesc in continuare, ca mi-e tare drag de voi si tare ma bucur cand povestiti cum ati vazut bebeii la eco si cum le bat inimioarele.
annitha_cl spune:
Danotino, cum au iesit rezultatele? Sa de-a domnul sa fie bine.
Raluca, am facut-o din suflet si stii ca poti conta oricand pe mine neconditionat. Iti tin pumnii in continuare si sa ma asculti si sa mergi mai departe.
Fetelor,orice s-ar intampla sa mergeti mai departe si sa luptati.
Va pup pe toate si aveti grija de voi.. mai ales moni, raluca si danotino!
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
danotino spune:
buna seara fetelor!
rezultat bhcg 76,31...este al treilea.
primul a fost 162 la 3 sapt, al doilea 51,75 la 4 sapt iar acesta
la 6 sapt 76,31.
am intreupt tatamentul inca de aseara si astept...
oricum ciudate rezultate...de ce a crescut dupa? nu am luat nimic ca sa influenteze.
asta e... va pup. si eu ca si moni si tusferi sper sa scap de chiuretaj.
danotino
crissintibun spune:
Moni,imi pare atat de rau ,incat nu pot sa exprim in cuvinte ce simt

.Oricum nu stiu cat te-ar putea ajuta ceea ce ti-as spune eu .Important e sa gasesti in tine forta sa treci si peste asta.Eu sunt alaturi de tine si sper sa mai intri pe forum ,pt ca si prin simpla ta prezenta ne ajuti.
Eu sunt f trista in seara asta ,ma gandesc cat e de nedrept totul...Mult curaj si aveti grija de voi!
Cristina
6+
mihuta spune:
Cu atatea probleme nici nu mai indraznesc sa mai sper. Eu am refacut hcg la 2 zile dupa primul si sarcina evolueaza normal ( 187.6 si acum 497.3). Miercuri merg la control si eco.
Mi-e si frica sa intru pe forum de teama sa nu mai aud vreo veste proasta. Parca imi sta inima in loc cand aud. Si ma cuprinde groaza.
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
annitha_cl spune:
Danotino, si mie mi se pare ciudat ca a crescut valoarea dar numai doc si DD pot sti ce se intampla. Ai vb cu doc? Ce a spus referitor la rezultate? Sunt sanse sa fie ok? Desi valoarea este mica pentru sapt. 6...poate ai noroc. Sa dea DD sa fie bine...Sa ne anunti ce a spus doc. Iti tinem pumnii sa fie ok.
Mult noroc
Cristina
6+
copilul meu
alte poze